Najdi forum

antivirus in omrežje

Zivjo!

Spet se oglašam z enim problemom. Na novo sem instalirala anti-virusni program F-Secure. Kar mi dela težave pa je to, da odkar imam ta program, mi v mreži ne pokaže nobenega računalnika več. Tako, npr. ne morem več tiskati na skupni tiskalnik itd. Razmišljala sem,d a bi lahko bil kriv požarni zid, in sem tudi že nekaj gledala in poskušala nastavljat, ampak žal nič ne deluje, oziroma po pravici povedano se čisto nič ne znajdem v tem f-secure.
A mi lahko kdo pomaga, svetuje? Če gre res za firewall, mi lahko poveste, kje , kam, kako naj to popravim in nastavim, da bo mreža spet normalno delovala?

Hvala že vnaprej.
Pa lepo pozdravljeni!

Odvisno je, katerega imaš. Sam FSAV firewalla nima, ima pa ga F-Secure client security, recimo. Morda je najbolje, da greš na nadzorno ploščo in tam odpreš Dodaj/odstrani programe. F-secure ponavadi registrira vsako komponento kot nov produkt, tako, da ni treba reinstalirati celega, kot npr office, če želiš odstraniti Access, recimo. No, potem pošišči f-securove produkte in odstrani F-secure internet shield in pa F-secure web scanning, če ju imaš instalirane.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close