Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija AntiVirov strežnik štrajka?

AntiVirov strežnik štrajka?

Ima še kdo težave s posodabljanjem AntiVira?

Ja

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Jest sem danes probala večkrat, ene četrtič je ratal

Ta pojav opažam vsakič, ko objavijo novo različico, v oknu AntiVir Internet Updater navedeno pri podatku Program. Tako stanje traja še enih par dni od objave.

V takem primeru odprem AntiVir, kliknem na ikono Internet update, kliknem na gumb Start in pustim okno AntiVir Internet Updater odprto dlje časa. Če posodobitev ne uspe, pa je takoj po objavi nove različice boljše v brskalniku odpreti njihovo spletno stran , klikniti povezavo Download, potegniti dol program, odstraniti staro različico in namestiti novo.

Malo Morgen, Ponočnjak – kar probi odpret njihovo stran, ne dela spljoh. Da niso tudi tam posredi vroče Švedinje. To ni normalno, zmeraj je update deloval nemoteno, resda na analognih modemih sila počasi, na adsl pa se je usulo dol – tudi kadar so menjali verzijo. Also?

Kadar koli odprem Ad-Aware SE, mi odpre okno, ki mi zamori:

“Your definition are 15 days old. Would you like to check for updates now?” OK, pa dej… Zadnji update je SE1R28 z dne 16. 2. 2005, ko se poveže mi pa napiše “No updates components available”.

Saj razumem, da jih ne more bit oz. jih ne rabi, ker jih že ima… ampak zakaj mi potem teži, da so že 15 dni stare? Po koledarju so ja, samo na njihovi strani pa tudi ni novih, sem vse pregledala. So samo te definicije, ki jih že imam. Hm, hmm ???

Lp, Lady L

Ja, zgleda da imaš prav.

Malo Morgen res ni bil pravi čas in tudi sedaj ob 20:42 ni nobenega odgovora. Mogoče bei Nacht. Jaz sem danes, 3.3.2005, ob 0:41:08 snel namestitveno datoteko avwinsfx.exe, velikosti 6.025.216 bajtov, verzija 6.30.00.05, ki še čaka na namestitev v mapi Prejeto. O Švedinjah zaenkrat še ne morem poročat. Mogoče, ko jo bom instaliral.

About Lavasoft

Lavasoft Inc.

– Established in Germany in the mid 1990’s
– Incorporated in July 2002
– Headquartered in Sweden

1. Evo Švedinje.

2. Al pa vsi študirajo, kaj vse bi blo treba patentirat.

02.03.2005
Evropska komisija znova ignorira parlament glede direktive o programskih patentih:

Aaaa tako… pol jih pa pimpek opazuje.

Vendar pomoje niso krive Švedinje, ampak patenti. Kdor bo prvi patentiral update, bo car.

Sem naredil update. Endlich! Finally 🙂

Kaže, da so Nemci poslali Švedinje k nam, ker spet sneži.

Tud sam sem mel probleme z apdejtanjem (se fajn sliši) AntiVira. Ko sem ga prvič snel, tako za probo, sem bil zelo zadovoljen in sem nehal uporabljati Nortona. Pol pa kar naenkrat niso šle več posodobljene verzije. Nekajkrat sem ga na novo inštaliral, pol sem pa obupal. Zdaj mam AVG, mislim, da so Čehinje in kar gre.

hecn, ejha, men pa dela AntiVir b.p. !!! Schedule naštelan na automatiko, da pa je od včeri nova verzija vidim po tem, ko mi je vrgu na desktop bližnjico….

Zadovoljen uiber!

Hvala vsem tistim komentatorjem (med starejšimi sporočili) ki so pripomogli k temu, da sem ga instaliral (pa-pa, Norton)!

Jest ga moram pa zmeri ročno, kako pa si to naštimal? Se sam posodablja, tako kot Norton?

ni na mojmu zelniku zraslo……preberi in upoštevaj predzadnji post na temle linku:

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close