Antivax norci
To je to, kar ze dolgo sprasujem po temah tu gor, pa se ni odgovora. Kar naenkrat je dohtar dober, prej pa ne???
Če se mora tem ljudem odkloniti zdravniško pomoč potem jo je treba tudi vsem, ki smo cepljeni, saj so nam strokovnjaki in dohtarji zagotovili, da bo cepivo premagalo epidemijo in preprečuje hujši potek bolezni.
Torej, povozimo Hipokratovo prisego- če si polno cepljen in bi potreboval zdravniško oskrbo je nimaš pravice dobiti.
Desperadodajka, 28.10.2021 ob 10:31
Ja, saj desničarski hojsarji, ki imate toliko povedati proti komunistični diktaturi, tudi komuniste dajete za zgled, ko je govora o prisilnem cepljenju; streljanju na državni meji ob poskusu ilegalnega prehoda; zatiranju protestov drugače mislečih z brutalno silo … Takrat so vam komunisti vzor.
Ma kaki komunisti neki no
Dohtar, 28.10.2021 ob 08:14
To je to, kar ze dolgo sprasujem po temah tu gor, pa se ni odgovora. Kar naenkrat je dohtar dober, prej pa ne???
Ti čurimuri mešaš jabolka in hruške.
Nekdo ti lahko zašije rano na nogi nekdo ti pa lahko celo zdravo nogo odreže. IN EJ HEH NAUŠ VERJEL VSE TO TI LAHKO STORI EDEN IN ISTI.
Tudi nek človek te lahko pred nečim reši , tako kot te lahko isti človek požene v neko nesrečo ali slabo.
Tako tudi ljudje z določenim znanjem ti lahko pomagajo ali pa obratno od tega.
Torej, da sploh povezujete vse v en koš pomeni, da ste brezumni ali pa namerno zavajate, kar pomeni, da ste gnusoba.
darwindarko, 28.10.2021 ob 12:02
Ti čurimuri mešaš jabolka in hruške.
Nekdo ti lahko zašije rano na nogi nekdo ti pa lahko celo zdravo nogo odreže. IN EJ HEH NAUŠ VERJEL VSE TO TI LAHKO STORI EDEN IN ISTI.
Tudi nek človek te lahko pred nečim reši , tako kot te lahko isti človek požene v neko nesrečo ali slabo.
Tako tudi ljudje z določenim znanjem ti lahko pomagajo ali pa obratno od tega.
Torej, da sploh povezujete vse v en koš pomeni, da ste brezumni ali pa namerno zavajate, kar pomeni, da ste gnusoba.
In ti bumbar v enem primeru tega cloveka zmerjas z mafijcem, placancem big pharme, v drugem pa mu zaupas, da ti bo resil zivljenje? Kdo je tu nor, sploh ni vprasanje.
jaz ti povem, 28.10.2021 ob 10:28
dohtar je nedosegljiv! plačujemo pa dvojno zavarovanje!
kaj še ti ni jasno?
raje umrem, kot da plazim za to zdr. bando podkupljjeno!
ker je tudi njih strah za njihovo zdravje in zelo pazijo koga bodo osebno sprejeli. Tale covid je stanje v zdravstvu samo se poslabsal in manjša kot bo precepljenost, še večje nezaupanje bo na obeh straneh.
no, pa si oglej video, v katerem svetovno znani zdravnik, ki je zdravil Trumpa in ostale politike pravi o cepivih v pogovoru z izraelskimi avtoritetami: (https://mladosunce.com/eksplozivno-svjedocenje-dr-vladimira-zelenka-pred-izraelskim-rabinskim-sudom-maaleh-adumim-bet-din-o-cjepivima-protiv-covida/ ) ima hrvaške podnapise
Zelenko, 28.10.2021 ob 13:49
no, pa si oglej video, v katerem svetovno znani zdravnik, ki je zdravil Trumpa in ostale politike pravi o cepivih v pogovoru z izraelskimi avtoritetami: (https://mladosunce.com/eksplozivno-svjedocenje-dr-vladimira-zelenka-pred-izraelskim-rabinskim-sudom-maaleh-adumim-bet-din-o-cjepivima-protiv-covida/ ) ima hrvaške podnapise
tu pa si lahko ogledate tudi ostale posledice po cepljenju…(https://brandnewtube.com/watch/israel-girl-collapses-from-pfizer-shot_nBcnhRVfx5hgjnE.html )
Mene pa še nekaj zanima- veliko necepljenih se pritožuje, da zdravilo regeneron dajejo samo starejšim od 65 let pa tistim, ki so imunsko oslabljeni in zakaj da ga ne bi kar vsem itd…. A to bi pa dali v telo? ker, če jaz prav razumem, je to nekako ista pašta kot cepiva, samo da zelo hitro tvori protitelesa (cepivo pa 7 do 14 dni). No, prosim povejte – a regeneron pa bi?
Anonimno 1632, 28.10.2021 ob 14:04
Mene pa še nekaj zanima- veliko necepljenih se pritožuje, da zdravilo regeneron dajejo samo starejšim od 65 let pa tistim, ki so imunsko oslabljeni in zakaj da ga ne bi kar vsem itd…. A to bi pa dali v telo? ker, če jaz prav razumem, je to nekako ista pašta kot cepiva, samo da zelo hitro tvori protitelesa (cepivo pa 7 do 14 dni). No, prosim povejte – a regeneron pa bi?
Jaaaaaaaaaaaaaaaa, to pa bi, pa tudi deksametazon bi, čeprav ima kup stranskih učinkov, med drugim povzroči začasno odpoved slinavke ki privede do hude sladkorne, pa vpliv na delovanje možganov. Jaaaaaa, ves strup je zaželen, le cepivo z redkimi stranskimi učinki ne.
Desperadodajka, 28.10.2021 ob 14:35
Janša tudi zmerja sodnike, slovensko pravosodje označuje za “krivosodje” in iz prezira ne sprejema sodne pošte. Potem je pa to isto pravosodje, ki ga drugače ne priznava, kar naenkrat zanj dovolj dobro, ko ves užaljen tožari razne novinarje, ki ga kritizirajo v svojih člankih.
Kaj ima pa on veze z regeneronom in tem kar sem jaz spraševala? Jaz ga tud ne maram, drugač:)
V bistvu me ne zanima, dokler boste verjeli zdravniku za eno stvar in ga obkladali z izdajalcem za drugo, nimamo kaj debatirat.
Je pa tudi zanimivo, da se antivax derete, kako cepljeni sirimo bolezen, ker se ne drzimo omejitev, istocasno pa protestirate proti omejitvam? Kaj je potem? So omejitve ok ali ne? Odlocite se ze.
Dohtar, 28.10.2021 ob 17:49
V bistvu me ne zanima, dokler boste verjeli zdravniku za eno stvar in ga obkladali z izdajalcem za drugo, nimamo kaj debatirat.
Je pa tudi zanimivo, da se antivax derete, kako cepljeni sirimo bolezen, ker se ne drzimo omejitev, istocasno pa protestirate proti omejitvam? Kaj je potem? So omejitve ok ali ne? Odlocite se ze.
Kakšen debil. ?
Samo dva dokaza tvoje debilnosti na podlagi zadnje debilne izjave.
Prvi je ta, da zdravnik ni samo eden in edini na tem svetu, da bi lastnosti, ki se mu pripisujejo, veljale le za tega enega zdravnika.
Drugi dokaz debilnosti je ta, da s končanjem cepilnega nasilja končamo širjenje teh okužb in obolelih. Saj so omejitve namenjene le prisili v cepljenje.
Več cepljenih pomeni več mrtvih. Dokaze sem danes že podal.
Forum je zaprt za komentiranje.