Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Antipatična Nika Zorjan

Antipatična Nika Zorjan

ja lahko napišem svoje mnenje tudi, če ni tako kot si ga ti želiš. Povem tudi svoje ime ni problem. Sem Sanja Dobnik.

In mogoče si res zasluži opravičilo, ker glede na to, da sem pravkar videla komad od Wernerja in Rebeke je Nika zmagala in je svetovna zvezda.
Mogoče če bi nehala pet za otroke in skakat po odru z BQL in v TUš trgovini viset pri reklamah za lizike..bi še šlo. Tako se pa za denar ponižuje. Kriv je pa seveda maneger.

Aja, izvoli torej mnenje (citiram)

Pri tebi se ne morem znebiti občutka, da je šlo v otroštvu nekaj hudo, hudo narobe. V najhujšem smislu 🙁

Preklopi daljinca na drug progam.Ne znaš ?
Grdo opravljaš pa lahko?
A ti si pa super ?

No to ni bilo moje mnenje. Njenega otroštva pa res ne poznam.

meni se tudi zdi zeloo antipatična

Men je zoprno njeno petje v prekmurščini.
Najbolj antipatična pevka zame pa je nejša.

Punca je pravi candy!

+1

Ni mi všeč

Dobra je. Razumem pa, da v Ljubljani in okolici ni najbolj priljubljena. Ona fura svoje Prekmurje dalje in se požvižga na to, kaj si drugi mislijo.

43 milijonov ogledov… Ali jih ima kateri slovenski pevec toliko?

https://www.youtube.com/watch?v=QGf8HrzV0Jg

punca je za bruh. Pači se v nulo. Bruuuh

Tudi meni ne sede. Glas ima, ne rečem, a vse podre s pojavo in obnašanjem.

Pri njen se ne morem znebiti občutka, da je šlo v otroštvu nekaj hudo, hudo narobe. V najhujšem smislu ?

Si mislila na incest? V Prekmurju se to še vedno dogaja. Poglej samo Melani Mekicar, kako se obnaša ….

Odgovor na objavo uporabnika
neprebavljamje, 07.07.2018 ob 10:33

A gre še komu ta ženska na živce? Jaz je videt ne morem, mi grejo kar lasje pokonc ko vidim tisto njeno pačenje. Deluje mi kot ena cirkuška opica

KJE PA PIŠE , DA JO MORAŠ GLEDAT?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close