Anticepilske ovce
Tu imate link od vaših gurujev, kateri služijo na vaši neumnosti.
Aja, čeprav je zadeva objavljena na Siolu, so podatki preverljivi, za vsakega od teh barabinov se z brskanjem po netu potrdi točno to, kar piše v tem članku.
Beee beeee beeeeeee, zahojenci butasti!
jabovasčuk, 11.08.2021 ob 10:33
Tu imate link od vaših gurujev, kateri služijo na vaši neumnosti.
Aja, čeprav je zadeva objavljena na Siolu, so podatki preverljivi, za vsakega od teh barabinov se z brskanjem po netu potrdi točno to, kar piše v tem članku.
Beee beeee beeeeeee, zahojenci butasti!
Je bil pred kratkim dokumentarec o povezavi cepljenja z avtizmom, ki je govoril o podobnem kot je pripeti link
Sem proti cepljenju celotnega prebivalstva, pa za to žensko prvič slišim. V bistvu nikogar ne berem, samo spremljam izkušnje iz tujine. Imam pa svojo glavo – zato, da razmišljam. O tem, kako ljudem plačujejo, da posiljujejo ljudi s cepljenjem, bomo tudi kakšno rekli? O tem, da ne moreš odpreti novic, ne da bi kdo silil s cepljenjem?
ghšops, 11.08.2021 ob 11:17
Sem proti cepljenju celotnega prebivalstva, pa za to žensko prvič slišim. V bistvu nikogar ne berem, samo spremljam izkušnje iz tujine. Imam pa svojo glavo – zato, da razmišljam. O tem, kako ljudem plačujejo, da posiljujejo ljudi s cepljenjem, bomo tudi kakšno rekli? O tem, da ne moreš odpreti novic, ne da bi kdo silil s cepljenjem?
Ja, glavo definitivno res imaš, ampak notri je samo vrvica, ki ti drži ušesa skupaj.
Reakcija, 11.08.2021 ob 10:44
Je bil pred kratkim dokumentarec o povezavi cepljenja z avtizmom, ki je govoril o podobnem kot je pripeti link
To koliko so zaslužili farmacevti in njihovi hlapci s Pokljukarjem na čelu pa nikogar ne zanima. In tisti v tistem linku od Siol sploh niso promovirali IVERMEKTINA. Samo nekaj so čvekali in nič povedali. Povedali so doktor Malone in doktor Wolfgang Wodrag ne pa tisti iz linka.
to je tvoj argument lol, 11.08.2021 ob 11:27
A bejž. A gremo lepit še zaslužke prehrambenih podjetij? A gremo lepit zaslužke trgovcev z diamanti? A gremo lepit zaslužke… you name it?
BEDAK kretenski.
in boš prišel do istih ljudi, ki furajo to neumnost imenovano covid. Budale ste vi. Stvari so vse bolj očitne. Vi debili ste hujši kot nacisti. Kar vse bi pod muz na silo cepili, ker ste se vi idioti opekli.
Nikakor ne dosega zaslužkov Pfizer ja. Njihov čisti dobiček lani je znašal 2,8 milijarde evrov.
O ovcah bi se pa dalo diskutirati. Tisti, ki brez kritične misli sprejmejo za gotovo vsako izjavo oz uradno stališče stroke, ki se sama ne ve zagotovo, kaj bo cepivo prinesli, so prav takšne ovce, ki nekritično verjamejo teorija zarot. Razumna je verjetno vmesna pot (cepljenje za ogrožene skupine, nikakor pa ne za otroke?!).
Debili, nacisti, fašisti, beee beee beee, to je vse kar znate anticepilski troti spraviti skupaj.
Matr ste patetični.
Zakaj ne greste na cesto protestirat, ves čas omenjate Francoze, vi pa nič…. , Anica vas čaka, pa ji nikakor ne uspe zvleči na cesto nikogar razen par že na pogled zmešanih kretenov.
Pfizer načrtuje 33 milijard prometa s cepivom proti covidu19 kar je kaplja v morje milijard zaslužka te farmacevtske tovarne z Viagro, poleg tega farmacevtske tovarne zaposljujejo na stotisoče delavcev, te anticepilski guruji pa skrbijo zgolj za svoj zaslužek na naivnih, ki prvič plačajo zato, da jih preko raznih PLAČLJIVIH tečajev prepričajo, da je zgolj njihov zvarek edini učinkovit proti covidu in potem kupijo še to čudežno zdravilo, ki zgolj pomaga bogateti pametnim.
Saj, kva sem pol jaz nikoli nisem bla proti klasičnim vakcinam proti temu sranju sem? Poznam velik ljudi, ki so po tem sranju nastradali, pa noben fucking dohtar ni imel pojma kva je z njimi narobe po cepljenju s to gensko terapijo, vse je krivo le t a “vakcina>” ni. Jaz sem proti tistemu, kar ni vakcina se pa oglašuje in prodaja tko.
pogtr, 11.08.2021 ob 11:38
boš ti jamčil zame, da ne bo stranskih učinkov?
boš jamčil, da se mi ne bo zgodilo nič težjega?
boš ti prosil pomoč za moje otroke, če se mi kaj zgodi? jim boš pomagal?
Najboljše, da ti plača zdravljenje, kot naši vakcinaški modeli in promotorji, če že promovirajte in vabite ljudi na to vakcino, jim iz lastnega žepa plačajte zdravljenje
obogpomagi, 11.08.2021 ob 11:46
Debili, nacisti, fašisti, beee beee beee, to je vse kar znate anticepilski troti spraviti skupaj.
Matr ste patetični.
Zakaj ne greste na cesto protestirat, ves čas omenjate Francoze, vi pa nič…. , Anica vas čaka, pa ji nikakor ne uspe zvleči na cesto nikogar razen par že na pogled zmešanih kretenov.
krivi da ste, če ne bi bili, bi vas imenovali drugače. Josef Mengele, je božiček glede tega kar vi počnete.
A se je kdo vprašal, zakaj se fašistični mediji tako bojijo nasprotnikov koronskega fašizma in nasilja ?
Da morajo pisati takšne članke in promovirati cepilno propagando ter fašizem. ali to pišejo iz svoje dobre volje ali zato, ker so plačani za cepilno propagando ter imajo korist od cepilne propagande ?
Le zakaj takšni fašistični mediji ne objavijo resnice o številu mrtvih in pohabljenih zaradi strupene vakcine ?
Očitno jim ni mar za resnico, ampak samo za denar, ob tem pa imajo narod za norca.
Neverjetno, 11.08.2021 ob 11:52
Pfizer načrtuje 33 milijard prometa s cepivom proti covidu19 kar je kaplja v morje milijard zaslužka te farmacevtske tovarne z Viagro, poleg tega farmacevtske tovarne zaposljujejo na stotisoče delavcev, te anticepilski guruji pa skrbijo zgolj za svoj zaslužek na naivnih, ki prvič plačajo zato, da jih preko raznih PLAČLJIVIH tečajev prepričajo, da je zgolj njihov zvarek edini učinkovit proti covidu in potem kupijo še to čudežno zdravilo, ki zgolj pomaga bogateti pametnim.
Vaša logika resno šepa. Po eni strani pišete, da gre za PLAČLJIVE TEČAJE, po drugi pa vse, ki znajo razmišljat, zmerjate z ovcami, ki naj bi to gledale. Neko obskurno ameriško influencerko, ki s Slovenijo nima nobene zveze.
Ima pa s Slovenijo še kako vezo Lepa Afna, ki je odkrito povedala, da so ji ponujali denar ZA PROMOCIJO CEPLJENJA. In komu še vse od znanih imen, ki so zadnje čase skočili na vlak – špico v vsako roko, pa bo, kar bo. Kdo je potem večja ovca?
Imam občutek, da je danes tukaj ves SDS, ki je zadolžen za spletne napade. S Koprivo na čelu. Ne morejo iz svoje zmerjalske kože.
Fašizem je to, da osebje v UKC Ljubljana (in če tam, verjetno povsod drugje tudi), mora propagirati cepiva za vsako ceno, tudi bolnikom, ki imajo resno načet imunski sistem (ala na onkologiji). Šli so tako daleč, da so sestre opremljene z walkie-talkiji, da se lahko spremlja vsak njihov pogovor s pacienti, in ob najmanjšem prekršku dobivajo opomine. Ne bi verjela, če ne bi slišala na lastna ušesa. In takrat me je prvič postalo strah, v kakšni državi živim.
Res je. Tudi orožarska industrija zaposluje cele armade ljudi, pa je polno mirovniških fanatikov, ki bi radi končali vojne in prepovedali proizvodnjo ubojnih sredstev. In to so taki, ki visijo na socialni, v nevladnih organizacijah, futrajo jih pa ljudje – davkoplačevalci, ki v farmaciji služijo za preživetje z izdelavo bojnih strupov. A zdaj naj pa prenehamo s to produktivno kemično proizvodnjo, ki omogoča gospodarsko rast, in še zaposlene v programih kemičnega ter biološkega orožja priklopimo na socialo?
Forum je zaprt za komentiranje.