Anticepilci v bolnici
To je domet njihove inteligence:
1. Ne bom se cepil, zakaj že, saj sem vendar zdrav, jaz odločam o svojem telesu, ne morete me prisiliti!
2. Zbolel sem, pozdravite me, to je vaša dolžnost, obveza, pa tudi če ste že 3 dni neprekinjeno v službi in niste imeli frej vikenda že 1 mesec! Briga me, pozdravite me!
Jahno, 06.11.2021 ob 10:28
To je domet njihove inteligence:
1. Ne bom se cepil, zakaj že, saj sem vendar zdrav, jaz odločam o svojem telesu, ne morete me prisiliti!
2. Zbolel sem, pozdravite me, to je vaša dolžnost, obveza, pa tudi če ste že 3 dni neprekinjeno v službi in niste imeli frej vikenda že 1 mesec! Briga me, pozdravite me!
vozil bom kaj pa dajem v svoje telo nobenemu mar alko/droge ampak jaz bom peljel svoj avto. Ce se zaletim me poflikajte, pa tudi nichufega slutecega v katerega sem trcil.
Pa sel bom v gore in mi nihce ne bo rekel kako naj se oblecem in obujem. V opankah bom osvojil Triglav…
Necepljeni se samo ne zelijo cepiti, ker ne zelijo testnih snovi vase vnasat in ker niso polno odobrena cepiva in proizvajalci ne jamcijo za stranske ucinke…
Saj je rekla Beovička sinoči proti koncu, da je na intenzivni par bolnikov, ki kljub temu, da so na intenzivni še vedno zanikajo obstoj virusa.
Ne vem zakaj take sploh zdravijo. Ven naj se jih vrže, če po njihovem niso bolani. Postelj primakuje, v njih pa pacienti iz psihiatrije namesto tistih bolanih z korno.
Hasta la vista, baby.
Epic Fail, 06.11.2021 ob 10:50
Jebote… vsak mesec pod postavko Zdravstveno zavarovanje plačam preko 400 EUR +42,8 EUR za Vzajemno… pa nič ne koristim.
Če bom nucal boste lepo odslovili tistega, ki plača veliko manj od mene. Mislim, da se bo zdravstvo tudi strinjalo. ?
Ne ravno tebe bomo, ker boš imel veliko manj možnosti, da preživiš. Tako se dela triaža, sine.
Moje mnenje, 06.11.2021 ob 10:31
Kolikor vem racuni od zdravstva prihajajo redno, ne glede na to, da sem bila pri zdravniku 1 v zadnjih 2 letih
Oglasi se pri 80+, takrat boš že globoko v minusu kar se prispevkov in koriščenja tiče. Večina jih plačuje v delovni dobi, koristi pa v penziji.
Torej dobri smo da vplačujemo v zdravstveno blagajno ne pa da koristimo to?
No potem pa ukinit tudi za tiste ki pijejo alko, kadijo, povzročijo nesrečo, pojejo preveč mastne sladke itd nezdrave hrane.
Dokler plačujem za zdravstvo mi vi cepilci ne boste nič grozili kdaj bom jaz kaj koristila. pa če bo korona pač bo. Zdaj pa tulite naprej v zavedanju, da na to ne morete vplivat.
O jebo mene, 06.11.2021 ob 10:54
Ne ravno tebe bomo, ker boš imel veliko manj možnosti, da preživiš. Tako se dela triaža, sine.
Eh, živi bili pa videli. Pa v principu si ne želim tega, da bi sploh moralo priti do izbire med menoj… in komer koli drugim. Le na vaše neumne argumente o prednosti odgovarjam… z neumnimi argumenti, ki gredo meni v prid. ?
Tale Beovičeva pa zelo grdo opleta z jezikom.
Njena prisega je bila, kaj?
Da si ona želi in predstavlja zdraviti v bolnici le cepljene? Njena izjava, da če bi imeli v bolnici le cepljene, bi lažje delali. Ja kaj, a so pozabili, da so si izbrali human poklic zdravnika- pomen besede zdravnik so kar pozabili.
Ne vem, a so jim vrati zrasli tako kot so v zgodbi Fulipina in Filomena , to sta žirafici,ki sta jima vrata zrasla do oblakov in nista več videli kaj se dogaja na zemlji in tekmovali sta, katera bo segla više. In ta gospa v vsej svoji veličini ne zna več trezno razmišljat. Njene izjave so čedalje pogosteje zaničljive.
Saj vem, da je verjetno dohodek ki ga dobi iz naših vplačevanj le mala drobtinica proti vsem njenim prihodkom ki ji letijo v tošl.
Ja prizadeta sem, da se ljudi takole rangira.
Vsa čast pa tistim, ki so srčni in delajo res do onemoglosti.
Vsa čast pa sestram, ki so dnevno udeležene pri delu z vsemi bolniki.
Verjetno marsikateri bolnik vidi strežnico več kot pa zdravnika ob svoji postelji.
Predlagam ji tudi, naj skozi spravi zakon, da bi se v slabem stanju vsak sam odločil kdaj bo prekinil svojo agonijo.
Forum je zaprt za komentiranje.