Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anticepilci ste postali kot črnci v JAR nekoč

Anticepilci ste postali kot črnci v JAR nekoč

V službi vas testirajo kot neka goveda, poniževalno, pred šefom. Ko grete na kofe, molite boga, da kelnarca ne bo zahtevala PCT, ker vam test iz službe ne pomaga. Ne morete malemu iti po čevlje v trgovski center niti v nobeno trgovino z obutvijo. Ko pridete k zdravniku, morate sestri lagati, da gre za nujni primer, da vas sploh obravnava brez testa. Ko grete na banko, s ez varnostnikom na smrt kregate, da vas mogoče spusti not.

Vi ne razumete vlade. Jaz ne razumem vas, da s evam da iz inata igrati drugorazredne državljane.

Meni se bolj zdijo podobni tistim farškim protikomunistom v SFRJ. Namesto da bi lepo stopili v Zvezo Komunistov, si ustvarili kariero in udobno življenje, so se raje šli neke srednjeveške katoliške principe, provocirali oblast s svojo iracionalno trmo, potem pa cvilili, ko so jih dobili po prstih. Če se greš nalašč neko neprilagojeno držo, sprejmi tudi posledice enako korajžno, ne potem javkat.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 17.09.2021 ob 10:52

Meni se bolj zdijo podobni tistim farškim protikomunistom v SFRJ. Namesto da bi lepo stopili v Zvezo Komunistov, si ustvarili kariero in udobno življenje, so se raje šli neke srednjeveške katoliške principe, provocirali oblast s svojo iracionalno trmo, potem pa cvilili, ko so jih dobili po prstih. Če se greš nalašč neko neprilagojeno držo, sprejmi tudi posledice enako korajžno, ne potem javkat.

narod mora vedno nekaj negodovati, najraje nad drugimi seveda

Kdor se nič ne nauči iz zgodovine… je obsojan na njeno ponavljanje. ?

Juga in KP je klaverno propadla… Črnci danes belce z vilami okoli lovijo v JAR… ???

Se dere Haso in teče v vas… “Mujo, došla Kovid u selo”

Mujo hladnokrvno… “Ne boj se Haso, Jebat čemo mi nju, ko što smo Fatu.”

Epic Fail, 17.09.2021 ob 11:07

Kdor se nič ne nauči iz zgodovine… je obsojan na njeno ponavljanje. ?

Juga in KP je klaverno propadla… Črnci danes belce z vilami okoli lovijo v JAR… ???

Se dere Haso in teče v vas… “Mujo, došla Kovid u selo”

Mujo hladnokrvno… “Ne boj se Haso, Jebat čemo mi nju, ko što smo Fatu.”

Tudi vici se ponavljajo kot zgodovina. Trideset let pred Kovid je v tem vicu nastopala Sida.

Nisem anticepilka, naj ti povem, da se motis in zivis v zablodi. V sluzbo ne hodim, nimam sefa. Na kavice in kosila, malico ne hodim v gostilne oz.zelo redko, kupim vse kar zelim ker imam dovolj denarja na racunu, nihce se ni rekel, da mojega denarja ne mara, zdravnika imam privat , prav tako zobozdravnika itd. Na banki sem vedno dobrodosla, saj imam lep kupcek pri njih. Hitri test s potrdilom  stane od 15 do 20 e, pcr max 90, odvisno kje. Nema zime za eskime.

Samo da smo zdravi, za vse ostalo se nic ne sikiram.

Samo še rumena zvezda manjka.

Desperadodajka, 17.09.2021 ob 11:11

Tudi vici se ponavljajo kot zgodovina. Trideset let pred Kovid je v tem vicu nastopala Sida.

Stara a veš tega… @Desperadodajka

Zaposlio se Mujo u apoteci.

Jednog dana imao je obaveza, te zamoli Hasu da ga zamjeni. Kad se vratio, zapita on Hasu:
– Jel’ dolazio neko?
– Dolazio je Suljo i žalio se da ga boli glava.
– I, što si mu dao?
– Dao sam mu Aspirin.
– Odlično. Jel’ dolazio još neko?
– Dolazio je Ibro. Bolio ga je trbuh.
– I, što si njemu dao?
– Dao sam mu Gastal i čaj za čišćenje.
– Dobro, jel’ to sve?
– Ne, bila je i tvoja žena Fata.
– Na što se ona žalila???
– Žalila se da nije vidila ku*ca tri mjeseca?
– Iiiii, što je bilo????
– Pa… Ja joj dao kapi za oči!

a

Anticepilci so tud pri pameti zelo podobni unim tam..  Zaradi takih butljev, bi moralo cepljenje biti obvezno.

Ellena117, 17.09.2021 ob 11:34

a

Anticepilci so tud pri pameti zelo podobni unim tam..  Zaradi takih butljev, bi moralo cepljenje biti obvezno.

.https://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close