Anticepilci ste na listi za odstrel
ljudje so zabiti, kot sem bila jaz. Vse je politično, virusa ni, smo pač tako verjeli. Potem mi umre sorodnica za covidom, potem pristanejo mladi sorodniki 40+ na respiratorju, na koncu je zadelo še mene. Blag potek, izolacija, a totalna izguba vonja ter okusa. Zdaj samo še razmišljam, bolezen ali kemično orožje? V obstoj ne dvomim več
majdaa, 26.08.2021 ob 19:09
ljudje so zabiti, kot sem bila jaz. Vse je politično, virusa ni, smo pač tako verjeli. Potem mi umre sorodnica za covidom, potem pristanejo mladi sorodniki 40+ na respiratorju, na koncu je zadelo še mene. Blag potek, izolacija, a totalna izguba vonja ter okusa. Zdaj samo še razmišljam, bolezen ali kemično orožje? V obstoj ne dvomim več
Lepo, da priznaš, da si bila zanikovalka virusa.
Nima on kaj dolačati in odločati zakaj je tam bolnik.
Zdravnik je tam, da zdravi.
Pet let nisem koristila ne bolnišk, ne zdravil, ne zdravljenja in če bom tam zaradi virusa bom koristila svoje zavarovanje on pa je za svoje delo plačan in to z dodatki.
Jaz nimam nobenega bonusa, če pet let nisem koristila zdravstvenih uslug. Nobenega bonusa.
Sram naj vas bo tiste ta glasne zdravnike, ko delate zdrahe, tam ste zato, da delate, ne da ste plačani ob praznih posteljah. Z covid dodatkom!
bolnice so polne že 30 let odkar je ta država in njen uničen propadli pokradeni zdravstveni sistem. bolnice so polne kovidnih bolnikov, tistih, ki imajo hude druge bolezni kot so maligni raki smrtne druge kronične in akutne bolezni, kovid jim je naredil uslugo in jih odrešil trepljenja, tega vam dr logarjeva ne bo povedala pa še ker drugi dr tudi ne. ti so bili itak obsojeni na smrt sam matral bi se še en čas. kovid je bil njihov dr radan. sem pa tja seveda pa umre tudi kak mlad pa sicer zdrav, čeprav kaj preveč zdrav ne more biti če ga je en kovid pokopal, se je že kaj drugega v njemu kuhalo sam vedeli niso saj nič ne vedo pa nič ne znajo. še luskavice ne znajo pozdravit pa bodokaj drugega
a dr potočnik ga je napolnil kaj je njegov oddelek a zdej si že naše bolnice prisvajajo z našim denarjem zgrajene
laži same laži, 26.08.2021 ob 20:59
bolnice so polne že 30 let odkar je ta država in njen uničen propadli pokradeni zdravstveni sistem. bolnice so polne kovidnih bolnikov, tistih, ki imajo hude druge bolezni kot so maligni raki smrtne druge kronične in akutne bolezni, kovid jim je naredil uslugo in jih odrešil trepljenja, tega vam dr logarjeva ne bo povedala pa še ker drugi dr tudi ne. ti so bili itak obsojeni na smrt sam matral bi se še en čas. kovid je bil njihov dr radan. sem pa tja seveda pa umre tudi kak mlad pa sicer zdrav, čeprav kaj preveč zdrav ne more biti če ga je en kovid pokopal, se je že kaj drugega v njemu kuhalo sam vedeli niso saj nič ne vedo pa nič ne znajo. še luskavice ne znajo pozdravit pa bodokaj drugega
a dr potočnik ga je napolnil kaj je njegov oddelek a zdej si že naše bolnice prisvajajo z našim denarjem zgrajene
Pa ne samo polne ves čas jim nekaj primanjkuje med tem ko se zbira neke pomoči za par jurjev naj bo to za dializni aparat ali kateri drugi pa se govedarjem, ki vse to vodijo in delajo profit na bolnikih talajo astronomske colnge.
Med tem ko je denimo klinični center za vso populacijo zabazecan nek sredi Lublane kjer se človk še obrnt ne more pa dajejo megamarketom ogromne place na lepo dostopnih krajih in zemljo, ki bi bila najboljša za pridelovanje hrane. “Boli jih curac za folk”. Dol jim maha. Dost cajt sm na svet da sm vidu kakšen drek vodi državo in vse skup.
Oddelek ima koliko postelj? Se ti ne zdi da ti manjka ta pomemben podatek.
Na kisiku? Moj otrok je bil tudi na kisiku ko je po RSVju dobil pljučnico in ne boste verjel večina na oddelku je bilo na kisiku. So mediji o ljudeh na kisiku zaradi gripe in RSV poročali? Ne, takrat je bilo normalno da bolniki ležijo po hodnikih. Panika se dela samo pri tem virusu. Zakaj?
Neprijavljena, 26.08.2021 ob 21:14
Oddelek ima koliko postelj? Se ti ne zdi da ti manjka ta pomemben podatek.
Na kisiku? Moj otrok je bil tudi na kisiku ko je po RSVju dobil pljučnico in ne boste verjel večina na oddelku je bilo na kisiku. So mediji o ljudeh na kisiku zaradi gripe in RSV poročali? Ne, takrat je bilo normalno da bolniki ležijo po hodnikih. Panika se dela samo pri tem virusu. Zakaj?
Zato, da vzbujajo paniko in strah. Saj se ve. To je zločin nad lastnim ljudstvom, kar počnejo.
No ni njihovo lastno ampak si ga pač lastijo, kot neke črve.
Ne glede kaj pravi tisti in oni in kaj pišejo mediji in kaj natolcuje politika se ne bom cepil, ker sem tako odločen že ves čas.
Ne bom se cepil, da grem lahko kao z lahkoto na morje, ker bom imel več svobode, ker nevem kaj še vse…. bolano. Upoštevam predpise, se izogibam množicam, se čuvam itd. in verjamem v to da s tem ne ogrožam nikogar.
Cepljeni pa mislijo da, ker so cepljeni lahko počnejo kar hočejo.
Cepljeni so itak posebnezi ker:
– slepo verjamejo v rešitev
– ker jih je strah za svoje riti
– ker mislijo da so si kupili pretekle case
– ker ne vidijo kaj je cilj
– ker so ov ce (beeee) en za drugim v vrsto
– ker njihov cilj ni dosezen krivijo necepljene, ne vidijo pa tiranije
– ker sploh ne vedo da virus ni zivo bitje in nima metabolizma
– ker trgovska razkuzila ne “ubijajo” virusa ampak ga z rok speres z PAS, to je z milom
-….
No zdej pa na dan z kritiko, me prav zanima kaj bo kdo utemeljil.
Aja, pa srecno vsem v prihodnosti.
Pozdrav soncu, 26.08.2021 ob 20:58
Nima on kaj dolačati in odločati zakaj je tam bolnik.
Zdravnik je tam, da zdravi.
Pet let nisem koristila ne bolnišk, ne zdravil, ne zdravljenja in če bom tam zaradi virusa bom koristila svoje zavarovanje on pa je za svoje delo plačan in to z dodatki.
Jaz nimam nobenega bonusa, če pet let nisem koristila zdravstvenih uslug. Nobenega bonusa.
Sram naj vas bo tiste ta glasne zdravnike, ko delate zdrahe, tam ste zato, da delate, ne da ste plačani ob praznih posteljah. Z covid dodatkom!
Se strinjam, tud jaz nisem bila pri zdravniku in na bolniski ze deset let, zdej bi se pa tale in njemu podobni sli boga ali kaj?? Preplacala sem zdravstvo za deset let naprej in nazaj…
Forum je zaprt za komentiranje.