Anticepilci, izkažite se! Prestrašite in osmešite Janšo!
Ajde, dajte bojni načrt ven, kako v torek ali sredo množično pritisniti na Brdo pri Kranju, in požente mal vetra v Janezove hlače!
Ceste bodo blokirane, ajde, potegnite specialne karte ven in preštudirajte, po katerih potkah in njivah lahko vdrete čim bližje Brdu!
Imate enkratno priložnost! Janševa spotegnjena faca, ko vas zagleda – priceless!!!
Tvoj bojni načrt si vtakni nekam.
Res me je sram da zagovarjate nekateri ljudi ki ne delajo popolnoma nič v življenju. Ljudje ki delajo in sluzijo nimajo časa protestirati na ničvrednih protestih. Lahko vas je sram. Tako lepo kot nam je zdaj, nam ni bilo nikoli. Zal je pandemija in ni tako samo pri nas temveč po vsej EU. Ko bo to minilo bo lepše vendar niste prikrajšani cisto nič. Gostilne imate odprte. Pojdite se cepit in bo kmalu lepše, z upiranjem pa ne pričakujte lepih besed in pohval.
Vsi jamrate kako vam je hudo a lepše nam ni bilo nikoli. Katastrofa. Ko bomo imeli mi čas protestirati proti vam lenuhom, alkoholikom, brezdelnežem, socialnim podpirancem, drogerašem, blokerjem cest in zastojev prometa, uničevalcem gospodarstva in inovativnih podjetnikov, takrat bo zares počilo. Vlada bo ostala saj je delala večinsko odlično in levi nikdar ne boste zmagali, saj ko ste imeli priložnost niste za to naredili nič od nič.
Bu.dala bo dala, 05.10.2021 ob 00:59
A teb je to vse hec avtor? Državo se ti ugrablja, ti se pa smeješ.
Meni je do tega, da se osebnostnega motenca Janšo enkrat za vselej znebimo iz politike! In da deratiziramo državo od te SDS golazni in rimokatoliškega gnoja, ki si na veliko spet prilašča državo kot v inkvizicijskih časih!
Fuj SDS! Fuj klerofašisti nagnusni!
Vlado v sekret!, 05.10.2021 ob 00:04
Ajde, dajte bojni načrt ven, kako v torek ali sredo množično pritisniti na Brdo pri Kranju, in požente mal vetra v Janezove hlače!
Ceste bodo blokirane, ajde, potegnite specialne karte ven in preštudirajte, po katerih potkah in njivah lahko vdrete čim bližje Brdu!
Imate enkratno priložnost! Janševa spotegnjena faca, ko vas zagleda – priceless!!!
kaj pa vem …
jaz sem skromna in mi je priceless že samo zgrožena in nejeverna faca sodržavljanov, ko grem v Hofer in Eurospin brez maske
Vlado v sekret!, 05.10.2021 ob 01:50
Meni je do tega, da se osebnostnega motenca Janšo enkrat za vselej znebimo iz politike! In da deratiziramo državo od te SDS golazni in rimokatoliškega gnoja, ki si na veliko spet prilašča državo kot v inkvizicijskih časih!
Fuj SDS! Fuj klerofašisti nagnusni!
Fuj komunajzer, komunisti pa ste podgane smrdeče, ki bi vas bilo treba deratizirati, ker smrdite in imate potomce še od prejšnjih časov.
Jezus127, 05.10.2021 ob 00:56
Tvoj bojni načrt si vtakni nekam.
Res me je sram da zagovarjate nekateri ljudi ki ne delajo popolnoma nič v življenju. Ljudje ki delajo in sluzijo nimajo časa protestirati na ničvrednih protestih. Lahko vas je sram. Tako lepo kot nam je zdaj, nam ni bilo nikoli. Zal je pandemija in ni tako samo pri nas temveč po vsej EU. Ko bo to minilo bo lepše vendar niste prikrajšani cisto nič. Gostilne imate odprte. Pojdite se cepit in bo kmalu lepše, z upiranjem pa ne pričakujte lepih besed in pohval.
Vsi jamrate kako vam je hudo a lepše nam ni bilo nikoli. Katastrofa. Ko bomo imeli mi čas protestirati proti vam lenuhom, alkoholikom, brezdelnežem, socialnim podpirancem, drogerašem, blokerjem cest in zastojev prometa, uničevalcem gospodarstva in inovativnih podjetnikov, takrat bo zares počilo. Vlada bo ostala saj je delala večinsko odlično in levi nikdar ne boste zmagali, saj ko ste imeli priložnost niste za to naredili nič od nič.
ne vedo da človek ve, da je idiokratu najlepše, najboljše, najvarnejše, predvsem popolnoma naravno stanje, je idiotsko stanje. Idiokrat se zaveda, da mu to omogočajo njegovi idiotski vladarji.
bi bila nespodobna stavka anticepilcev sredi tega dogodka bolj odraz primitivnosti naroda in precedovanje Slovenije, ne toliko trenutne vlade, bi izpadlo slabo. Mislim, da je prav, da tak dogodek ostane na nekem nivoju, to je dobro za Slovenijo, bolje izpade, da naših notranjih nesoglasij ne kažemo celotnemu svetu, ampak, da navzven nastopimo enotno.
Groza, 05.10.2021 ob 06:57
Iz posta naslovnega avtorja se vidi, da ni nobenega pozitivnega namena teh zdraharjev, ampsk samo metanje polen pod noge. Smradi smrdljivi. Zaradi vas država propada. Nekateri se trudijo, vi pa štrajkate.
A vlada pa ima pozitivni namen?!
Kaj je vladi kaj mar za ljudi?! Ji je mar za naše otroke?! Ji je mar, da morajo naši otroci hoditi delat v tujino?! Ji je mar, da ni stanovanj po normalnih cenah?! Je vsaj minimalno spoštljiva do državljanov?! Ji je za karkoli mar, razen za svoje riti, svojo moč, ablast in in denar.
Spet je blokiralo povezavo.
robi445, 05.10.2021 ob 09:20
Spet je blokiralo povezavo.
Čist normalno dela.
Jasno da so se pokakali.
Izredne razmere z omejitvijo gibanja PRVIČ v samostojni Sloveniji?
Plus večdnevno zasliševanje avtobusnih prevoznikov iz vse Slovenije, kdo je najel avtobuse, številke tablic in potek poti, da jih bodo lahko lovili in ustavljali?
Hojsek je dve okol ušes, ki jih je dobil zaradi “slabe preventive” vzel hudo resno. Vedno bolj postaja podoben Herr Flicku
To je vidite demokracija po sdsovsko. Stopnjevanje represije , malo po malo,
najprej ograje, potem vodni topi, potem zaprtje države, lovljenje avtobusov s protestniki, kaj sledi? .
Kanclagerji? Strelski vodi?
Forum je zaprt za komentiranje.