Anticepilcem otezen lajf.
booster shots, 19.09.2021 ob 13:54
Ne laži, 19.09.2021 ob 13:50
Anonimno 3841, 19.09.2021 ob 12:57
Preseneča me takšno kratkovidno razmišljanje. Ja, mogoče si zdaj na varni strani cepljenih, že čez pol leta pa ti status cepljenega poteče in spet padeš pod kategorijo necepljenih. Kaj se boš cepila na vsakega pol leta, kljub temu, da 3. odmerek celo odsvetujejo? Skratka ne petelini se preveč, hitro se vse obrne.
Ne laži, status cepljenega ne poteče nikoli, vsaj za1x, 6m velja za prebolevnike, ne pa za cepljene. Sestra je bila cepljena februarja (sestra v ukc) in ji status še vedno velja, preverjeno včeraj.
ja, ampak morate hodit in boste morali hoditi pa na poživitvene odmerke -boste hodili, dokler zadeva ne bo razkrinkana.
Beri in se čudi, kako to poteka v Ameriki sicer na to tematiko-par dni nazaj, september 2021, frišne info, da ne bo pomote:
whyy.org/articles/fda-advisory-panel-rejects-widespread-pfizer-booster-shots/
Kaj si pred tem pa preprosto lahko kar zatisneš oči, ali kaj?
za avtorico ne laži
GRe za politično odločitev, da ne bi razvite države nagreble zase vse cepivo, tretji svet pa bi ostal brez. S strokovnega stališča je 3.odmerek smiselen, iz etičnega pa ne, dokler večina sveta ne pride do vsaj 1. odmerka. Štekaš razliko?
Btw, če bi res šlo za nek ivl plen depopulacije, misliš, da bi začeli v EU in ZDA, ali v Afriki?
Odkar so me “stisnili v kot” imam manj porabljenega denarja za 350 EUR, do konca meseca bo skoraj 700 EUR. Prej je bilo mesečne porabe za kosilo in kavice v lokalu 300 EUR. Zdaj pa tega ni kar mi je super. Pa še v trgovske centre ne hodim kar bo skupaj 700 EUR manj mesečne porabe. Nimam se kaj pritoževati.
selimo se, 19.09.2021 ob 13:06
Mi smo prodali stanovanje in se selimo.
Čeprav govorijo o hudih ukrepih- teh ni nikjer v Evropi.
Povsod bolj ali manj normalno živijo.
Greš kam? Na jug? Balkan, Bližnji Vzhod? Po EU so kar lepo omejitve (vsaj v bolj civiliziranem delu). Države, ki jih nimajo, so pa precepljene, zato fuj in fej živeti med takšnimi norci.? Odpadejo. Kaj preostane? Kakšna butična eksotična otoška država?
Absurdistan, 19.09.2021 ob 14:01
Greš kam? Na jug? Balkan, Bližnji Vzhod? Po EU so kar lepo omejitve (vsaj v bolj civiliziranem delu). Države, ki jih nimajo, so pa precepljene, zato fuj in fej živeti med takšnimi norci.? Odpadejo. Kaj preostane? Kakšna butična eksotična otoška država?
A misliš, da je tako neumna, da ti bo napisala? Sorry smo v situacijah, ko očitno vsak “skrbi in bo moral za svojo rit, pa za riti tistih, ki so mu najbolj pomembni v življenju”.
Neprijavljena, 19.09.2021 ob 14:17
Pri nas so najhujši ukrepi in tudi najbolj udarijo po žepu necepljene.
Kdor misli da se bo pri trenutnem PCT ustavilo je neumen. Ta oblast je zasvojena z močjo in tega se ne bodo prostovoljno odpovedali.
dej ne bluzi. če bi bli v strahoterorju bi ta država ta forum že davn nazaj zaprla. folk pa poslal v enosmerne lagre. tk kt na kitajskem k so koj nrdil “red”. pr ns tega ni. in tut ne bo.
Hijacinta, 19.09.2021 ob 12:39
Opazam, da smo vas dobro stisnili v kot. Se malo , pa boste koncno vsi cepljeni.
Res je. Vsi bomo cepljeni in ves kaj butl. Se vedno bomo vsi cepljeni nosili maske in ves kaj butl ne bo dovolj samo dve dozi, sledila bo 3, 4 ali celo 10 in ves kaj butl, da se bo porabilo teste se bo potem tesiralo cepljene in ves kaj butl na koncu kdo bo lezal v bolnicah CEPLJENI, kot ze zdaj lezijo.
No nisem anticepilc, ker meni ni v interesu se ukvarjati z ljudmi, ki se želijo cepiti.
Imajo se pa veliko željo cepljeni ukvarjati z menoj. Tu imam pa jaz svoj pogoj.
Ne vdiraj v mojo osebnost in v moje osebne odlocitve.
Ne, ne dovolim si, da me na vratih vpraša za PCT pogoj, ker sem zdrava.
Če to potrebujejo za svojo storitev, potem hvala, je ne potrebujem.
Živim preprosto nomadsko življenje, nisem odvisna od megacentrov in potrošniške družbe tam.
Bomo kupovali nadalje pri kmetih iz rok v roke.
Angry, 19.09.2021 ob 17:04
Res je. Vsi bomo cepljeni in ves kaj butl. Se vedno bomo vsi cepljeni nosili maske in ves kaj butl ne bo dovolj samo dve dozi, sledila bo 3, 4 ali celo 10 in ves kaj butl, da se bo porabilo teste se bo potem tesiralo cepljene in ves kaj butl na koncu kdo bo lezal v bolnicah CEPLJENI, kot ze zdaj lezijo.
jeza veje iz tebe.
Ne laži, 19.09.2021 ob 13:59
GRe za politično odločitev, da ne bi razvite države nagreble zase vse cepivo, tretji svet pa bi ostal brez. S strokovnega stališča je 3.odmerek smiselen, iz etičnega pa ne, dokler večina sveta ne pride do vsaj 1. odmerka. Štekaš razliko?
Btw, če bi res šlo za nek ivl plen depopulacije, misliš, da bi začeli v EU in ZDA, ali v Afriki?
dj no če folk tle gor dejansk misl da je Zemlja ravna. res misliš da štekajo kuga jim hočeš dopovedat? pol maš pa še zanikrno modovje ki nabiva v prazn za klike he he
Forum je zaprt za komentiranje.