Anticepilcem otezen lajf.
Preseneča me takšno kratkovidno razmišljanje. Ja, mogoče si zdaj na varni strani cepljenih, že čez pol leta pa ti status cepljenega poteče in spet padeš pod kategorijo necepljenih. Kaj se boš cepila na vsakega pol leta, kljub temu, da 3. odmerek celo odsvetujejo? Skratka ne petelini se preveč, hitro se vse obrne.
Razlikujemo se samo v… dojemanju svobode. ?
Epic Fail, 19.09.2021 ob 13:13
Razlikujemo se samo v… dojemanju svobode. ?
Krasno?❤️
Nič ni hudega – je bilo huje, ko je bilo omejevanje gibanja na občine, regije, pa še policijska ura. Zapravljat na veliko ne rabim, potovanj je bilo preteklih 15 let zame preko glave dovolj ( videno že dovolj sveta), poleti na dopust ne rabim hodit,ker se ne maram gnest na cestah, po letališčih, med ljudmi na turističnih destinacijah. Še kaj? Življe na minimumm, oblačila na minimum, je še dosti na zalogi saj moda krozži vsake 3-5 let….Predvsem pa to, ko uvidiš, kako je vse naštimano, za psihiranje določene množice,ki jim to pride do živega inzapadejo v tako psiho vodenje njihovih možganov. Mind games taktika – to je še najbolj zaskrbljujoče. Koliko vas je sposobnih podleči takim vojnim taktikam. Svetovnih leaderjev, že iz zgodovine. Če se pa to ne misli nekah v roku dveh let pa prodat tukaj vse in it tja, kjer te norije psihiranja ne bo več. Meni ne bo problema.
Ah ja, OPRANOGLAVC.
Pa res vrjameš v to kar pišeš?
Odkar sm se vrnla v Slo, bla 2x v naših večjih nakupovalnih centrih, obakrat bp. Aja, pa včer v enem lokalčku, tud bp.
Pa ups, brez karantene vstop v Slo 😉
V čem imam po tvoje otežen lajf?
Glede na vse to, jst prej opažam, da se večini je.be po teh njihovih gnilih odlokih.
Kar pa se tiče cepljenja, ti kr veselo pejt še na poživitvene doze, 2 dozi nista nič, zase pa vem, da me v cepljenje s tem zvarkom NOBEN ne bo prepriču NIKOL.
taktike poznane že iz zgodovine, 19.09.2021 ob 13:23
Nič ni hudega – je bilo huje, ko je bilo omejevanje gibanja na občine, regije, pa še policijska ura. Zapravljat na veliko ne rabim, potovanj je bilo preteklih 15 let zame preko glave dovolj ( videno že dovolj sveta), poleti na dopust ne rabim hodit,ker se ne maram gnest na cestah, po letališčih, med ljudmi na turističnih destinacijah. Še kaj? Življe na minimumm, oblačila na minimum, je še dosti na zalogi saj moda krozži vsake 3-5 let….Predvsem pa to, ko uvidiš, kako je vse naštimano, za psihiranje določene množice,ki jim to pride do živega inzapadejo v tako psiho vodenje njihovih možganov. Mind games taktika – to je še najbolj zaskrbljujoče. Koliko vas je sposobnih podleči takim vojnim taktikam. Svetovnih leaderjev, že iz zgodovine. Če se pa to ne misli nekah v roku dveh let pa prodat tukaj vse in it tja, kjer te norije psihiranja ne bo več. Meni ne bo problema.
Če se gre za svetovni red bo bolj malo pomagalo,če se boš selil. Postavljeno pravo je tudi zaobjelo ves svet in pred njim ni kar tako obežati.
Tudi meni nič ne manjka. Sem v teh 2 letih ugotovils, da sem lahko kar nekaj denarja prihranils.
Sva pa z možem kar nekaj stvari nakupila in to skeširala. Včasih sva kaj na obroke kupila. V trgovino grem ko je nujno. Ko sem šla v tehnične trgovine, sem točno vedela kaj želim. Doma sem si vse pogledala, primerjala cene, modele. Kar nekaj stvari sva naročila po spletu in so fantje celo v stanovanje prinesli(pohštvo, pralni stroj, sušilec, štedilnik…).
Prav fajn mi je in ne obsojam tistih ki so se cepili. Vsem želim zdravja belim, črnim, zelenim, rdečim, delovnim, lenim, veseli. In vsem žalostnim.
Nic mi ni hudega, pac ne hodim na kavo, ne grem ven jest in ne hodim v soping, kaj mi manjka?
Naslednji petek grem na eno zabavo, v soboto pa na en rojstni dan, oboje v lokalu, tako da se bom sla v petek testirat, mi bo veljalo za oboje, sem prav razmisljala, ce bi v teh dneh opravila se kaj drugega, pa ne bom, ne potrebujem nic takega.
Po 1.10. grem pa se malo do morja, se bom spet testirala, mogoce bom pa takrat se kaj rabila in bom se to opravila v roku tega testa.
Kot jenekdo zgoraj napisal, z vsakim nebuloznim ukrepom me se bolj odvrnejo od cepljena!
CrazY FroG ?, 19.09.2021 ob 13:16
Krasno?❤️
Anonimno 3841, 19.09.2021 ob 12:57
Preseneča me takšno kratkovidno razmišljanje. Ja, mogoče si zdaj na varni strani cepljenih, že čez pol leta pa ti status cepljenega poteče in spet padeš pod kategorijo necepljenih. Kaj se boš cepila na vsakega pol leta, kljub temu, da 3. odmerek celo odsvetujejo? Skratka ne petelini se preveč, hitro se vse obrne.
Ne laži, status cepljenega ne poteče nikoli, vsaj za1x, 6m velja za prebolevnike, ne pa za cepljene. Sestra je bila cepljena februarja (sestra v ukc) in ji status še vedno velja, preverjeno včeraj.
Darwin882, 19.09.2021 ob 13:33
Če se gre za svetovni red bo bolj malo pomagalo,če se boš selil. Postavljeno pravo je tudi zaobjelo ves svet in pred njim ni kar tako obežati.
Kakšno “postavljeno pravo” – če razumeš ustavnega sodnika g. Terška, ti bomarsikaj bolj jasno.
Ti razmišljaš tako, jaz pa drugače ( prekruzane že vse celine sveta, bajdevej -tudi Azija, otočja – pa ne samo turistične destinacije).
Ne laži, 19.09.2021 ob 13:50
Ne laži, status cepljenega ne poteče nikoli, vsaj za1x, 6m velja za prebolevnike, ne pa za cepljene. Sestra je bila cepljena februarja (sestra v ukc) in ji status še vedno velja, preverjeno včeraj.
tudi ti se ne trdokurči….zaenkrat velja status cepljenega za n.c. ampak glede na to da ucinkovitost zascite dokazano pade to ne bo veljalo v nedogled….ker ni medicinske logike v tem…ce prebolevniku pade zascita in s tem status velja enako za cepljenega….garantirano…
ja, ampak morate hodit in boste morali hoditi pa na poživitvene odmerke -boste hodili, dokler zadeva ne bo razkrinkana.
Beri in se čudi, kako to poteka v Ameriki sicer na to tematiko-par dni nazaj, september 2021, frišne info, da ne bo pomote:
whyy.org/articles/fda-advisory-panel-rejects-widespread-pfizer-booster-shots/
Kaj si pred tem pa preprosto lahko kar zatisneš oči, ali kaj?
No ja, meni niti ne dosti-zgolj ne koristim lpp in trgovskih centrov. Ostalega že prej nisem rabila.
Večina cepljenih pa se ni cepilo zaradi zdravja ampak nekih ugodnosti, ki so nam jih na silo odvzeli.
Torej v tem ni prav nič narejenega za zdravje, veliko pa je narejeno proti zdravju. Sicer pa to trdim že od marca 2020, pa mi vsakič znova dokažejo, da sem imela prav.
In folk si še vedno ne umiva rok. Kar pa je dejanje za zdravje, ne pa prisilno cepljenje, da gredo lahko v lokalčke in trgovske centre.
Forum je zaprt za komentiranje.