Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Anticelulitne kreme v nosečnosti

Anticelulitne kreme v nosečnosti

Lep pozdrav!

Zaname me, če lahko med nosečnostjo uporabljam kreme proti celulitu in ali se nastanek strij da preprečiti( s kozmetičnimi preparat)?

Hvala.

Kreme, ki so namenjene odpravi celulita se lahko uporabljajo vedno, tudi med nosečnostjo. Uporabljaj dve vrsti krem: proti celuliti in za boljši tonus kože. Ta je še bolj pomembna v času nosečnosti, saj se koža prekomerno razteguje. S tako kremo lahko preprečiš nastanek strij, opozarjam pa, da se strije lahko pojavijo v zadnjih 14ih dnevih pred porodom.

Lep pozdrav!

Mojca!

Pravih krem proti celulitu med nosečnostjo ne smeš uporabljati!!!! Verjemi, da sem poklicala kar nekaj ljudi, ko sem bila sama noseča in je celulit kar buhtel. Tudi v Afrodito sem klicala. Povsod so mi rekli, da mi uporabo odsvetujejo, ker se nekatere sestavine absorbirajo in zaokrožijo v krvni sistem.
Počakaj, sej vem, da je hudo 🙂 Lahko pa to kar vidiš sploh ni pravi celulit, ampak gre samo za nabiranje maščobe – zaloge, ki si jih telo dela za potem. Bo šlo pa potem z dojenjem in primerno prehrano “vse” proč! Preverjeno.

Krem proti celulitu se v nosečnosti ne sme uporabljati, saj je v številnih glavna učinkovina kofein, ki se preko kože in krvnega obtoka prenaša v posteljico in k otroku. To absolutno ni ok.

Saj bo za odstranjevanje celulita kasneje še dosti časa, pa tudi tisti kilogrami bodo kar sami šli dol ob dojenju in kasneje tekanju za nadebudnim malčkom.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

pozdravljena,

kreme proti celulitu je kar širok pojem. potrebno je preveriti sestavine ( razna eterična olja, kofein niso priporočljiva), tako da je najbolj varno, da se jih ne uporablja. za preprečevanje strij pa obstajajo posebne kreme za bodoče mamice in jih je dobro uporabljati vsaj zadnje tri mesece. ( lekarna, trgovine z naravnimi izdelki, DM…), lahko pa kar karitejevo maslo, kakavovo maslo.
Kreme proti celulitu rajši uporabite po porodu in po končanem dojenju, sedaj pa raje z gibanjem in ustrezno prehrano preprečite nastanek celulita. Nosečnost ni čas za hujšanje in terapije proti celulitu.

Zelo enostavna in dobra terapija za preprečevanje strij je tudi to da se ko nanašamo kremo ali maslo s prsti raztegujemo, ščipamo kožo na trebuščku, stegnih in bokih na ta način pripravimo kožo na raztegovanje.

Simone Godina
Beauty Coach
AntiageDermoLab antiaging svetovalni centri
Ljubljana, Portorož
040 291 165
Facebook: Antiagedermolab

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close