Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek anticelulitne kreme

anticelulitne kreme

jaz sem pred leti uporabljala od vichiya…sem drugače od nekdaj suha, samo na stegnih ob straneh sem imela nekaj celulita in takrat je meni krema pomagala, ker sem ga imela res malo..zdaj po dveh porodih sem sicer ravno tako suha, se je pa celulit spet nabral in ga je več kot takrat, zdaj pa kreme več ne pomagajo..

Tole pa težko verjamem, da je to (kreme..) zdravnik svetoval. Če pa je, mi je pa sumljiv.
Celulit so v bistvu mašščobne blazinice, ki se ustvariko v času pubertete. Njihovo število je fiksno, ne moreš ga znižati, še manj jih odpraviti. Ste že kdaj videli,kakšen obupen celulit imajo nekatere manekenke? In na splošno že zelo mlade ženske, tam okoli 20ih?
Edino kar lahko storiš, je vpliv na vidnost. S hujšanjem se velikost zmanjša, zato je manj vidno, pomaga tudi zagorela koža.

Se vnaprej opravičujem, da nisem prebrala vseh odgovorov. DA, anticelulitne kreme pomagajo, niso vse kreme enake. Prvič je pomembno katere aktivne sestavine vsebujejo, med znanimi anticelulitnimi so kofein, bršljanov ekstrakt, ekstrakt divjega kostanja, centela, potem so tu eterična olja grenivke, ciprese, atlantske cedre, brina, … Te sestavine pospešujejo prekrvitev, zmajšajo otekanje, zastajanje tekočine. In nazadnje je tudi zelo pomembna masaža. In ker se z izdelavo kozmetike tudi ljubiteljsko ukvarjam, vam lahko povem, da sem uspela izdelati že kar nekaj zelo dobrih kremic, kjer so sestavine skrbno izbrane in uravnovešene. In imajo učinek. Tukaj imam pa fb stran, kjer lahko pokukate izdelke.
https://www.facebook.com/pages/Danys-Dream-handmade-soap-and-cosmetics/653326498093760?sk=timeline

Redna draga, nobenega dobrega nasveta ti ni dala, ker vsaka poštena zdravnica bi ti povedala, da je to metanje denarja skozi okno. Fora je v masaži, kar pa lahko počneš s kakršnokoli kremo ali oljem, ni treba, da to počneš z eno pregrešno drago, kakor so ponavadi te kao anticelulitne bedarije.

Poceni anticelulitne kreme nimajo dolgotrajnega učinka. Vsebujejo kot glavno substanco kofein kateri samo dehidrira kožo in iz vrhnjega dela maščovja odvaja vodo. Zaradi tega se koža skrči in deluje gladka. Vendar se učinek takoj zmanjša že gremo pod tuš.

Kvalitetne anticelulitne kreme ne vsebujejo kofeina, temveč učinkovine ki vplivajo na pretvorbo maščobnih celic katere hranijo energijo v rjave maščobne celice. Rjave maščobne celice pa uničujejo bele maščobne celice. Tako je učinek dvojni. Prav tako kvalitetna anticelulitna krema vsebuje učinkovine katere prodrejo globoko v podkožje in delujejo na povečano tvorjenje kolagena v telesu in s tem na bolj čvrsto in elastično kožo. Takšna krema pa stane okoli 70 eur.

Uporaba 1x dnevno od 4 do 12 tednov za optimalne rezultate

Odgovor na objavo uporabnika
Andrej752, 09.05.2024 ob 13:00

Poceni anticelulitne kreme nimajo dolgotrajnega učinka. Vsebujejo kot glavno substanco kofein kateri samo dehidrira kožo in iz vrhnjega dela maščovja odvaja vodo. Zaradi tega se koža skrči in deluje gladka. Vendar se učinek takoj zmanjša že gremo pod tuš.

Kvalitetne anticelulitne kreme ne vsebujejo kofeina, temveč učinkovine ki vplivajo na pretvorbo maščobnih celic katere hranijo energijo v rjave maščobne celice. Rjave maščobne celice pa uničujejo bele maščobne celice. Tako je učinek dvojni. Prav tako kvalitetna anticelulitna krema vsebuje učinkovine katere prodrejo globoko v podkožje in delujejo na povečano tvorjenje kolagena v telesu in s tem na bolj čvrsto in elastično kožo. Takšna krema pa stane okoli 70 eur.

Uporaba 1x dnevno od 4 do 12 tednov za optimalne rezultate

Katera je ta učinkovita krema?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close