anticeluliticna krema
Mnogo se jih odloči za Vichyjev D-stock. Te kreme ne poznam, pravijo pa, da deluje. Naši rezultati (v salonu) kažejo, da je izredno učinkovit sistem Decleorjevih serumov in krem. Za kar se boš odločila, pa naj bo to ali kaj drugega, bo pokazalo rezultate. Kaj več informacij ti bodo dala še ostala dekleta, ki bodo kaj dopisala.
Tudi jaz bi rada poskusila z Vichy D-stock, ker vidim, da je nekaterim kar pomagala proti celulitu. Prosim, če mi iz lastnih izkušenj lahko poveste, ali je koža potem kaj bolj občutljiva in ali se lahko normalno sončiš. Na morje grem namreč čez 14 dni, pa me zanima, če se splača začeti z mazanjem.
LP Mika
ali je res, da anticelulitne kreme pomagajo LE če se najprej namažeš, potem pa rekreiraš?! maščobe bi se namreč topile, če pa jih takoj po te ne pokuriš, se naložijo nazaj. razlaga je logična.
sama uporabljam že več kot 1 mesec – porabila sem že 3 tube Lorealovega Perfect slim-a. učinek? neopazen. tudi Vichy-jevo sem že imela, pa je prehitro pošla, tako da sem se odločila za cenejšo varianto. škoditi ne more, še vseeno upam, da se bo s časom poznalo.
Forum je zaprt za komentiranje.