Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style anticeluliticna krema

anticeluliticna krema

v poplavi anticeluliticnih krem ne vem za katero bi se odlocila,vem da samo to ne pomaga,pa vendar vas prosim za mnenje,kateri bi vi pripisali najvec ucinka?
hvala

Mnogo se jih odloči za Vichyjev D-stock. Te kreme ne poznam, pravijo pa, da deluje. Naši rezultati (v salonu) kažejo, da je izredno učinkovit sistem Decleorjevih serumov in krem. Za kar se boš odločila, pa naj bo to ali kaj drugega, bo pokazalo rezultate. Kaj več informacij ti bodo dala še ostala dekleta, ki bodo kaj dopisala.

JA, D-STOCK OD VICHY-JA UPORABIM VSAKO LETO. RES SO REZULTATI, VENDAR ZANIMIVO, NEKJE POL MESECA PO PRENEHANJU MAZANJA, SO ŠE BOLJ IZRAZITI.

SICER SEM UPORABILA TUDI OD LOREALA, PERFECTSLIM OD LOREALA.
TUDI O.K., VENDAR NI GA ČEZ VICHY. MOJE MNENJE.LP

Ni čez Vichy, pravim tudi jaz!!!!

Lp, Nika

Zanima me cena za Vichyev D-stock in po kolikšnem času se pokažeju prvi rezultati.

Betty

Vichyev D-stock stane cca. 5000.00 SIT, in je res zelo ucinkovit!

Lp,Barbara

Tudi jaz bi rada poskusila z Vichy D-stock, ker vidim, da je nekaterim kar pomagala proti celulitu. Prosim, če mi iz lastnih izkušenj lahko poveste, ali je koža potem kaj bolj občutljiva in ali se lahko normalno sončiš. Na morje grem namreč čez 14 dni, pa me zanima, če se splača začeti z mazanjem.

LP Mika

Slišala sem,da se je bolje izogibati soncu,ko se mažeš s tovrstnimi kremami.

oj!

Dosti slišim da deluje Vitastas.
POZOR!
Kljub, da na kremi ne piše da naredi test občotlivosti,saj je hipoalergen, ga naredite, saj sem dobila tako močno alergijo, da sem bila 2 dneva na inekcijah in 3 dni na tabletah.
Anja

Kolegicam je ful pomagalo!!

Če so sestavine v kremah občutljive na UV žarke, potem se te kreme res ne priporočajo. Poglej njihovo sestavo in vprašaj v drogeriji ali pa v kozmetičnem salonu, če greš lahko z njo na sonce.

ali je res, da anticelulitne kreme pomagajo LE če se najprej namažeš, potem pa rekreiraš?! maščobe bi se namreč topile, če pa jih takoj po te ne pokuriš, se naložijo nazaj. razlaga je logična.

sama uporabljam že več kot 1 mesec – porabila sem že 3 tube Lorealovega Perfect slim-a. učinek? neopazen. tudi Vichy-jevo sem že imela, pa je prehitro pošla, tako da sem se odločila za cenejšo varianto. škoditi ne more, še vseeno upam, da se bo s časom poznalo.

Žal ne vem, če taka kombinacija kreme in rekreacije daje večje učinke.

Karkoli daješ na telo, pa naj bo to mleko po tuširanju ali pa anticelulitna krema, efekt vsekakor bo. Izboljšala se ti bo struktura kože in tudi celulit bi manj opazen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close