ANTIBIOTIKI UNICILI VSEi
ewgg, 14.07.2021 ob 12:48
Jaz imam vse napeto ravno takrat, ko pojem preveč sadja in zelenjave. Uravnoteženo, vsakega malo, tudi mesa, maščobe, sladkarij je zame najbolje delujoč recept. Pa veliko gibanja.
Ne.. Jaz imam napeto, ker mi ni ostalo nic kaj dobrih bakterij, ker sem antiviotike jemala dolgo, in to 3 razlicne
Gibam se ogromno, sem sportnica. Sem tudi navajena jesti veliko sadja in zelenjave, tako da moje telo prenasa vlaknine.
Sajde, zelenjava, meso, mascobe in oh, dejansko moram jest res vse, pa veliko pit in seveda rekreacija.
Ko sem hujsala, sem pojedla ovromno sadja in zelenjave, spila ogromno vode, torej z vsemi temi vlakninami in tekocino bi morala odvajat vsaj 3x na dan, pa sem bila tako zastopana, da sem morala jemat odvajala.
Zdaj jem uravnotezeno, vse po malo in je prebava bp, tudi ob antibiotikih se mi ne podre sistem.
Anonimno 5967, 14.07.2021 ob 13:04
Kaj pa je to? Se kupi preko spleta, ali kje
https://www.arspharmae.com/prebava-in-napenjanje/kolon3aktiv.html
Danes je celo v akciji. Res ti toplo priporočam. Jaz sem AB jemala 3 leta in vem, kako hudo zna biti. Nič mi ni pomagalo, razen tole. 2 meseca rednega jemanja. Prvih 14 dni 10g na dan, potem 5g na dan. Pol ure pred jedjo.
sara909, 14.07.2021 ob 13:31
https://www.arspharmae.com/prebava-in-napenjanje/kolon3aktiv.html
Danes je celo v akciji. Res ti toplo priporočam. Jaz sem AB jemala 3 leta in vem, kako hudo zna biti. Nič mi ni pomagalo, razen tole. 2 meseca rednega jemanja. Prvih 14 dni 10g na dan, potem 5g na dan. Pol ure pred jedjo.
Hvala
enako pri meni, 14.07.2021 ob 13:07
Sajde, zelenjava, meso, mascobe in oh, dejansko moram jest res vse, pa veliko pit in seveda rekreacija.
Ko sem hujsala, sem pojedla ovromno sadja in zelenjave, spila ogromno vode, torej z vsemi temi vlakninami in tekocino bi morala odvajat vsaj 3x na dan, pa sem bila tako zastopana, da sem morala jemat odvajala.
Zdaj jem uravnotezeno, vse po malo in je prebava bp, tudi ob antibiotikih se mi ne podre sistem.
Meni se ne gre za to, da ne moram odvajat, amapk me vse boli v zelodcu, ker je porusen sistem cisto od antibiotikov,ker se bila tako dolgo na njih 🙁 prehrano mam postimano, pa rekreacijo tudi..
Ocitno bo trajalo, da se bo spet se uravnalo
Forum je zaprt za komentiranje.