Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ANTIBIOTIKI UNICILI VSEi

ANTIBIOTIKI UNICILI VSEi

Jaz imam ciiiisto uniceno crevesno floro.. Res.

Bila na antibiotikih, jem probiotike, fermentirano hrano, nasplosno zdravo, veliko zelenjave, sadja, vse na rastlinski osnovi.

Kaj se naj..

Mi je res skos malo slabo in imam vse napeto.

Sem bila na istem. Kolon 3 aktiv kupi. Se splača. Lahko tudi vzorec naročiš in sprobaš, da se prepričaš.

Jaz imam vse napeto ravno takrat, ko pojem preveč sadja in zelenjave. Uravnoteženo, vsakega malo, tudi mesa, maščobe, sladkarij je zame najbolje delujoč recept. Pa veliko gibanja.

Odgovor na objavo uporabnika
sara909, 14.07.2021 ob 12:35

Sem bila na istem. Kolon 3 aktiv kupi. Se splača. Lahko tudi vzorec naročiš in sprobaš, da se prepričaš.

Kaj pa je to? Se kupi preko spleta, ali kje

ewgg, 14.07.2021 ob 12:48

Jaz imam vse napeto ravno takrat, ko pojem preveč sadja in zelenjave. Uravnoteženo, vsakega malo, tudi mesa, maščobe, sladkarij je zame najbolje delujoč recept. Pa veliko gibanja.

Ne.. Jaz imam napeto, ker mi ni ostalo nic kaj dobrih bakterij, ker sem antiviotike jemala dolgo, in to 3 razlicne

Gibam se ogromno, sem sportnica. Sem tudi navajena jesti veliko sadja in zelenjave, tako da moje telo prenasa vlaknine.

Sajde, zelenjava, meso, mascobe in oh, dejansko moram jest res vse, pa veliko pit in seveda rekreacija.

Ko sem hujsala, sem pojedla ovromno sadja in zelenjave, spila ogromno vode, torej z vsemi temi vlakninami in tekocino bi morala odvajat vsaj 3x na dan, pa sem bila tako zastopana, da sem morala jemat odvajala.

Zdaj jem uravnotezeno, vse po malo in je prebava bp, tudi ob antibiotikih se mi ne podre sistem.

Anonimno 5967, 14.07.2021 ob 13:04

Kaj pa je to? Se kupi preko spleta, ali kje

https://www.arspharmae.com/prebava-in-napenjanje/kolon3aktiv.html

Danes je celo v akciji. Res ti toplo priporočam. Jaz sem AB jemala 3 leta in vem, kako hudo zna biti. Nič mi ni pomagalo, razen tole. 2 meseca rednega jemanja. Prvih 14 dni 10g na dan, potem 5g na dan. Pol ure pred jedjo.

Aja pa še to. Pred naročilom se naroči na novičke, dobiš še kodo za dodaten 15% popust.

Se bom pretvarjala, da ne vem, da gre za reklamo. ?

LINEX forte

Amebba, 14.07.2021 ob 16:45

LINEX forte

Ne pomaga nic, pa ni rastlinski osnovi. Jem imunobiotike od malince,so mi okej,

sara909, 14.07.2021 ob 13:31

https://www.arspharmae.com/prebava-in-napenjanje/kolon3aktiv.html

Danes je celo v akciji. Res ti toplo priporočam. Jaz sem AB jemala 3 leta in vem, kako hudo zna biti. Nič mi ni pomagalo, razen tole. 2 meseca rednega jemanja. Prvih 14 dni 10g na dan, potem 5g na dan. Pol ure pred jedjo.

Hvala

enako pri meni, 14.07.2021 ob 13:07

Sajde, zelenjava, meso, mascobe in oh, dejansko moram jest res vse, pa veliko pit in seveda rekreacija.

Ko sem hujsala, sem pojedla ovromno sadja in zelenjave, spila ogromno vode, torej z vsemi temi vlakninami in tekocino bi morala odvajat vsaj 3x na dan, pa sem bila tako zastopana, da sem morala jemat odvajala.

Zdaj jem uravnotezeno, vse po malo in je prebava bp, tudi ob antibiotikih se mi ne podre sistem.

Meni se ne gre za to, da ne moram odvajat, amapk me vse boli v zelodcu, ker je porusen sistem cisto od antibiotikov,ker se bila tako dolgo na njih 🙁 prehrano mam postimano, pa rekreacijo tudi..

Ocitno bo trajalo, da se bo spet se uravnalo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close