Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek antibiotiki brez recepta

antibiotiki brez recepta

Se da pri nas kje dobiti antibiotike brez recepta?

Ne.

greš k veterinarju pa ti napiše za kužeka

In to je zate brez recepta? :))))) Včasih ostanem brez besed nad pametjo nekaterih tule :))) Antibiotiki se BREZ RECEPTA pri nas NE DOBIJO in tako je tudi edino pravilno!!!

Jaz jih imam pa polno omaro, potem ko so jih meni in otrokom pogosto predpisali brez potrebe.

In zakaj si šla v lekarno ponje, če si vedela, da jih ne boš jemala??

V lekarni jih ne dobiš.
Sem pa nekje slišala, da jih nekateri kupujejo na zalogo (za primer konca sveta in podobnih katastrof) kar v zoo centrih in sicer kupijo tiste, ki se jih daje v akvarije za ribice :)))

čebula in česen sta naravna antibiotika. Predlagam eno fino juhico iz omenjenih sestavin. zakaj pa ne greš zdraviku?

Pa saj niste resni.

80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} antibiotikov je predpisanih samo zato, ker se od zdravnika to pričakuje – ker drugače je slab dohtar.

Z nekontroliranim jemanjem AB si delamo tako škodo, da glava peče.

Bakterije niso ” neumne ” in se prilagajajo, mutirajo in so vedno bolj rezistentne.

Mi je kar mučno gledat, ko kakemu otroku predpišejo pri 4 letih Vankomicin, ker je že tako poln AB da nič drugega ne prime.

Bomo res zopet začeli umirati zaradi navadne infekcije zaradi naše neumnosti.

Pa se malo vprašajte kdaj ste zadnjič jemali AB.

Jaz se ne spomnim. Moji otroci pa – za starejšega menda 1x angina, mlajši pa je pred kratkim prvič zaradi svoje nemarnosti ( granulom ) Je pa že najstnik, vendar mu je morala zdravnica napisati AB sirup, ker v življenju ni pogoltnil tablete, kaj šele take konjske.

Ja ja pametno.

Bljak.Pametuješ.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close