Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Antena za brezžični internet

Antena za brezžični internet

Zdravo!

S sosedi smo se dogovorili, da bomo imeli skupaj brezžični internet. Živimo v dveh ločenih hišah na razdalji 80m, vmes ni večjih ovir.
Pri njih je modem in router TP-LINK TL-WR642G mi pa imamo USB ključek za sprejemanje signala. Na računalniku nam kaže, da omrežje je, vendar signala sploh ni, oziroma vsake toliko časa se prikaže ena črtica. Tako, da je internet neuporaben. Povezava je pa zaščitena.
Na routerju je priključek SMA (detachable reverse SMA connector Antenna), kar bi radi izkoristili. Kupili bi radi močnejšo anteno, ki bi oddajala močnejši signal, ki bi prišel tudi do naše hiše.
Prosil bi vas, če mi lahko date kakšen link, kjer je možno preko spleta naročiti omenjeno anteno, ki bi bila primerna za naš router in da bi internet normalno delal.

Lp in hvala.

Tule: boš našel, kar iščeš, pa še svetovali ti bodo.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Tudi pri meni doma je bilo podobno slabo. Zadevo je rešila antena na kablu, lahko da bo to pri vas pomagalo, ali pa bo treba postaviti zunanjo, morebiti na njihovi strani usmerjeno,… Per je najbrž kar v redu svetoval.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close