Antalya?
Na Sončkovi strani sem našla tole ponudbo:
Država – Kraj: TurČija – Antalya
Kategorija: 4*
Storitev: All Inclusive
Nastanitev: SUNRISE HOLIDAY VILLAGE
Tip sobe: Družinska soba
Odhod: 24.08.2003 VIE-AYT
Prihod: 31.08. AYT-VIE
Trajanje: 7 dni
Cena: 72.850 SIT
Organizator: Gulet Touristik
Morda pozna kdo ta kraj, hotel, karkoli???
Se splača?
Kje dobim vizo (sem iz MB), kako dolgo traja?
Za vsak nasvet iskrena hvala.
Hey!
Mi smo bili konec junija v Turčiji, v Antalyi, v clubu Magic life, hotelu Sirene imperial, ki je bil all inclusive, prav tako z Gulet Touristik. Ni kaj – vplačaj takoj, midva sva bila tako zadovoljna da teh počitnic res ne morem prehvalit. Hotel – super, soba, super, vse zelo čisto, hrana več kot odlična, zelo raznolika, vsi so izredno prijazni, ni stvari katero bi lahko pošimfala. Poleg vsega pa je bil z nama takrat najin 15 mesečnik, ki se je imel tako odlično kot midva, nismo imeli nobenih problemov. Midva sav iz MS, šla sva preko agencije Gruber iz MB, ki je uredila vizo, konzulat je v LJ, tja pošlješ pasoše in denar za vizo, pa ti oni vse uredijo in pošljejo po pošti nazaj. Traja pa mislim da en teden. Tudi mi smo leteli z Dunaja, let traja 2 uri in 40 min. Tam je zelo vroče, zato ti svetujem čim manj prtljage, saj si itak cel dan v kopalkah. če imaš še kakšno vprašanje kar z njim na dan, sicer pa lep dopust.
LP, Mateja
Hvala za množico podatkov.
Še nekaj me zanima, mogoče boš vedela.
Pred dvema mesecema sem se poročila. Novega potnega lista še nimam (nameravali smo na Hr. pa smo si premisili). Misliš, da lahko potujem še s starim priimkom? Se kje vidi (viza, meja?), da imam novi priimek?
Lep dan (četudi malo dežuje…)
Lani sem letovala v Alanyi – hotel Can – res da je hotelček malce manjši, ampak men je bil pa tako luškan in sem rekla, da bi se vrnila nazaj kadarkoli. Je bilo vse tako domače!
No, to ti govorim zato, ker sem videla, da je pravzaprav ta hotel letos najcenejši v Alanyi (kolikor sem zasledila). Malce poglej in povprašaj na agencijah (mislim, da sem še včeraj videla ponudbo) – pa mislim da je bila cena celo nekje okrg. 79.000.
Veliko sreče!
Mislim, da naj bi dokumente spremenili v 8 dne od dneva poroke (vsaj tako so nama rekli) oz. takoj, ko lahko to urediš (npr. če si na potovanju dlje kot 8 dni).
Enkrat sem bila priča, ko so nas na meji iskali po računalniku, če smo v bazi (ne vem kakšni). In bili smo in lahko smo nadaljevali pot. Zaradi tega si ne upam, da bi kam odšla brez pravih dokumentaov.
Forum je zaprt za komentiranje.