Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Anoreksične ali debelušne?

Anoreksične ali debelušne?

No, končno je ta debata prišla tja, kamor sodi: v rit:)

Čao!
Tukaj vidim da sploh ne znate brati komentarjev.Moški skoz povdarjate meni so všeč bolj zalite ne suhe.Pa katere ženska tu gor je sploh napisala da so moškim všeč suhe ženske niti ena. Samo napisale so do so všeč moškim normalna vitkost(to ni koščenost ampak da je bolj “zalita”).Tam pa eden govori ne pisati v mojem imenu se vidi da moški sploh ne znate brati ženskih komentarjev.Pravi moški napisal:

> Ženska ne govori v imenu moških!!!
> Mene kot moškega tudi štej ven..tvoja večina moških so v
> resnici reke
> izjeme :)))
>
> Jaz prej koščeno spregledam, kot pa kakšno simpatično
> debeluško… 🙂

Predvsem je pa treba ritko videt na golo kožo :)….

Prave kavbojke (recimo al pa kiklca, al pa karkol) dandanes naredijo skor vsako ritko hudo hudo…

…pol si pa razočaran, ko vidiš na plaži, da ni čist tko…

Točn to 🙂

Ti si se šele sedaj vključila v debato in sigurno nisi prebrala vseh postov, tko tudi ne veš za kaj se gre, še manj pa komu je sploh moj post bil namenjen.

Moj post je bil replika na post osebe z nickom “ženska”, ki je med drugim napisala :
“….To kar sem jaz govorila je to,da pac vsak moski pogleda vitko telo,medtem ko bolj obilnega se opazil ne bo. To je vse kar sem hotela povedati….”

Kar se pa tiče koščenih in debelih, je pa res da večina vidi pred seboj samo prekomerne suhe in prekomerne debele…. Pretiravajo predvsem tiste osebe, ki se imajo za “vitke”, ki vsako normalno osebo z normalno težo(mogoče kakšen k-gramček preveč) že označujejo za debelo s prekomerno težo.

jaz pa sem visoka in suha, pa prav tako nosim 40, ker mi je 38 prekratko v rokavih, hlačnicah.
Izgleda, da delajo hlače in to za male koklje, vse mi je prekratko. :((

Meni so lepi prijazni ljudje.

kaj pa jaz sem predebela 160,54

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close