Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Anoreksične ali debelušne?

Anoreksične ali debelušne?

Anoreksične ali debelušne?…

Nič od tega… jaz sem za športnice!

Imam občutek, da si zakompeksana v svoji debelosti in da sama sebi lažeš, da se odlično počutiš.

Definitivno imamo vsi moški raje postavne ženske. In ne žaliti tistih, ki za svojo lepo postavo hujšajo, z anoresičnimi ženskami. Pač ženske želijo ugajati tako sebi kot okolici. In za to so pripravljene tudi kaj storiti.

Najhujše so pa urejene, namazane, debele babnice. Pripravljene so metati denar in energijo za svoj videz, niso se pa pripravljene odreči mastni večerji oziroma narediti kakšen gib.

Njene mere so lahko idealne za tistega moškega, ki si kaj boljšega ni sposoben najti.

A,se strinjam s tabo.
Jaz imam pac take poglede,meni ni vsec tisto kar ni vitko kar pa se ne pomeni da drugi tudi tako mislite. Jaz sem povedala samo svoje mnenje in to kar si mislim,se pa opravicujem ce sem kateri stopila na zulj ker sem povedala po resnici.
Baba,tudi tortico si privoscim,res pa je da se z njimi ne nazeram.In se enkrat,dalec od tega da bi bila jaz anoreskicna.

Se to: 100 ljudi ,100 cudi. Ti se “odlicno” pocutis v svojem telesu,jaz se tudi trenutno,bi pa znorela ce bi imela vec kot 50 kil pri svoji visini.

Thanks xtrm, sem dobil fotko….

Moram te zlo pohvalt, prvič, ker si sploh poslala fotko, drugič pa tvoj gištelček res enkratno izgleda… super si xtrm, jaz se te že ne bi branil, sploh pa se bi težko brzdal… :)))

Popolnoma se strinjam s teboj xtrm….še enkrat hvala

Škoda, da te nimam priložnosti videti, nobena mera in številka nič ne pove…
Ampak, da se ženske žalte med seboj, to pa ni lepo! Suhe debele žalte, debele pa suhe 🙂 Jaz se pa nad nobenimi ne pritožujem, vse je od visno, kako v renici zgleda 🙂

Hvala še enkrat, to je dobra motivacija za moje treninge 🙂

Ti si že taprava za pravega moškega(tvoj verjetno zna to ceniti). J…….te suhice, ki so tudi v pamet suhe. Pa brez zamere vse suhice!!

Chick fight!
Zenske ve ste zmesane in obsedene. Mal mi greste ze na bruhanje.

Jst sem visoka 173 cm in trenutno tezka 58 kg. Nikoli v zivljenju nisem hujsala, sem pa ze bila tezka 63 kg. Hujsam in se debelim samo zaradi psihe (pa ceprav zmer isto jem!). V obeh primerih sem imela dobro postavo. Vedno sem bila zadovoljna s sabo. Jem kar mi pase.
Imam prijateljico, ki ima iste mere kot jst, pa ima popolnoma drugacno postavo. Kako je to mogoce? Pac imamo razlicne konstrukcije telesa.

Teza ne pove prav dost. Sem pristasica zadovoljnih – ne suhih ali debelih zensk. Vem, da ne bi bla zadovoljna s sabo, ce bi imela prevec kil, ce bi jih imela pa manj kot zdaj pa tut ne.

Uhhhh….pol te moram pa še bolj motivirat, tudi za tek. A okol jezera tečeš?

Joj punce,ste pa res smesne. No bom zdaj jaz povedu kako je s tem. Moski imamo pac raje lepo oblikovano vitko zensko telo.Tko pac je in sprijaznite se malo mocnejse s tem. Baba razumem,da se tvoj ne pritozuje nad tabo ampak pogleda pa vsako vitko lustno dekle. Tudi po televiziji,v reklamah,na plakatih…je vedno suha punca…zakaj…zato ker moski to raje pogledajo kot pa zalite zenske,nasplosno tudi zenske raje pogledajo lepa telesa.
Tudi sam sem tak,da dam veliko na svoj izgled,in naredim veliko za svoje telo.Pa sem zato zakompleksan in anoreksicen? Ne. In tudi sam raje pogledam lepo suhico (ne stango) kot pa mocnejse punce. In v vsakih moskih sanjah nastopa suha zenska (razen tistih 5 izjem na svetu,k jih res rajcajo mocnejse). Sprijaznite se,tako je. In vse vitke zenske,ki skrbite za svoje telo,svaka vam cast,tiste ki se pa doma nazerate in potem sprasujete zakaj vas moz vara ali pa zapostavlja,pa mislim da imate odgovor na pladnju.

Ja, mamo zelo lepo urejeno makedamsko stezo, pa narava okol, tako da te kar vleče.

Ej jurček jurček, ti govori v svojem imenu, ne pa o vseh moških, sploh pa o pravih moških :)))

Ti še sam ne ne veš kaj je vitko in kaj ni. V isti sapi povzdigaš med oblake vse suhcene ženske in tiste, ki skrbijo za svoje telo (beri hujšajo preko vseh razumnih meja) hkrati pa praviš, da štang ne gledaš :))) suhica in štanga je eno in isto, prav tako tudi telo anoreksične ženske. najprej malo pojme posortiraj v svoji glavi, pol pa kaj pametnega v svojem imenu napiš.

Kar se pa babe tiče, ki ima 65 kg pri 167 višine, je pa čisto normalno. Ne odstopa ne v eno, ne v drugo smer.

Tudi ti se mi smiliš, ker si čist obseden s svojim videzom. No, normalno je, da vsak skrbi za higieno, za zdravo prehrano, ukvarjanje s športom…
Je pa nenormalno, če vsak dan stojiš na tehtnici, stojiš pred ogledalom, šteješ kalorije….kaj smeš pojesti, kaj ne…. taki ljudje so cel dan obremenjeni samo s tem in tudi v družbi vedno govorijo samo o kilah in hujšanju… . skratka nezadovoljni so sami s seboj ali pa so tako samovšečni in polni samega sebe… taki ljudje so prav težki in to je hotela povedati tudi baba, če nisi razumel njenega posta..

Ja seveda sem taprava ,

v živo je pa itak najbolš !

Vse je v glavi – a ne pravi moški ?

Ja ja , maš prav !

Točno tako iza

V živo pa najboljš 🙂

tiste ženske, ki se nažirajo že velikokrat nimajo lepih odnosov z možem, nažiranje je velikokrat iskanje utehe in če je kakšna ženska ne najde pri možu se nažira

ne

Tudi tukaj je treba ločiti simpatične debeluške (z zmerno prekomerno težo) od tistih, ki so dejansko predebele, zaradi prekomernega hranjenja (ne glede na vzrok, lahko je tudi stvar slabe prehrambene navade).
Tako kot je treba ločiti vitke od anoreksičnih žensk (preveč suhih).

Ja, Pravi moški, točno to sem hotela povedati, da mi gredo na živce tiste ženske, ki so s tem dobesedno obsedene, ampak na žalost jih je čedalje več….In potem gredo s kakim možakarjem na večerjo , naročijo solatko in vodo, dedec ima pa slabo vest , kajti apetit ima volčji, pa mu je nerodno , da bi se pred dekletom basal, ko ona revica je samo solato…..
Poznam deklico, prijateljičino hči, pri teži 155 cm , tehta 39 kg, in zažene paniko, ko tehtnica pokaže 1 kg več!!!?? A je to še normalno?
Sama nimam teh težav, kolikor pojem toliko tudi skurim. Se mi pa smilijo pretirane suhice, pa tudi preveč debele , saj kot veste je debelost že okvalificirana kot bolezen, ki pa se je ne da ozdravit z zdravili, ampak v glavi. Vsako prekomerno ali pomankljivo hranjenje izvira iz naših osebnih stisk in problemov. zato , drage punce niso tako zelo pomembni samo cm in kg !!

Ubistvu bi morali ločit tud preveč suhe in anoreksične… če smo že natančni…

Ampak Baba,nekaj mi ni jasno. Ce se ze tako super pocutis v svojem telesu in pravis da te nic ne moti,zakaj si potem sploh odprla temo kaj je moskim bolj vsec? (verjetno zato,ker si hotela slisati moske odgovore in v upanju cakala da bodo rekli da so mocnejse bolj za pogledat in tako bi se vendarle potolazila). Ce se nebi obremenjevala s tezo in ce bi se zares super pocutila te to niti nebi zanimalo,a imam prav?

Skratka,jaz sem velika 167 in imam 48 kil in ja pazim na prehrano,ker se nocem zrediti in nikakor nisem obsedena sama s sabo in sem verjetno bolj srecna kot ti…glede na to kaj govoris.

Draga Tanja, veseli me, da si srečna v svojem telesu! Prav tako kot jaz v svojem ! Ne, nikakor nisem odpirala teme zaradi tega, da bi poslušala hvale na račun “malo bolj popolnjenih ” teles, pač pa čisto zaradi drugega razloga. In to je , da je vedno več punc, pa tudi starejših , prav zares obsedenih od ” popolnega telesa” ! Zdi se , kakor , da jih v življenju ne zanima nič drugega kot samo to ! Pa je toliko drugih bolj pomembnih stvari v življenju vsakega dekleta! In kot je rekla prevajalka neke fajn knjige( žal sem ta hip pozabila njeno ime), največje bogastvo vsake ženske, je nekaj sivega med njenimi ušesi…………

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close