Anoreksične ali debelušne?
Kaj zdaj, babe… ste pregnale moške z moškega čveka, pa morate same sebi odgovarjati na vprašanja?!?
Čisto mimogrede: nosim konf. 40 (hlače) oz. celo 42 (kaka bluza), pa vsi pravijo, da sem suha. Ko sem nosila 36 – 38, so me pa spraševali, če sem kaj bolana. 38 je lahko za eno premalo, za drugo pa preveč. Ne vem, zakaj naj bi bil ravno to ideal.
A tebi mere več povedo kot slike? Jaz nosim številko 38, če so pa S, M pa L, pa odvisno S al pa M, za kile pa ne vem, ker se nikol ne vagam (tud se s tem ne obremenjujem, dokler sem zadovoljna s svojim videzom), se pa vsake toliko poslikam, odkar mamo digitalca. Več od kilogramov ti pove porcent maščobe (moj ni ravno nizek kot od kake bodybuilderke, je pa vseen čist v redu). Idealna teža za isto višino se pa lahko tud precej razlikuje, glede na obseg zapestja se pa da izračunat.
Se vidi, da živimo na različnih planetih. Kaj mislite, da tipi vemo kaj pomeni konfekcijska številka XY? Jaz še tega ne vem ali nosim gate M, L ali XL. Naš maksimalen domet glede ženske garderobe je mogoče velikost košarice, to je pa tudi vse. Aja, glede teme: meni anoreksične niso všeč, prav tako kakor tudi debeluške ne. Je pa stvar subjektivnih meril in ne konfekciskih številk, v katere množice popredalčkam ljudi.
Khm Biona,daj daj no…se nihce mi ni rekel da sem presuha in ja imam misice (hvalabogu nisem ravno kot kaksna atletinja) ampak imam lahko recem lepo postavo. Nic mi ne visi dol in nic se ne trese-torej so to misice.
Poznam punce ki so velike okoli 180 pa imajo st. 38 in so cisto normalne,tista ki je velika se ne pomeni da je tudi siroka.
Najboljšo postavo ima recimo brazilska manekenka Adriana Lima,če veste seveda kdo je to.Ženska mora bit ravno prav velika in suha pa ravno prav jošk more imet,nekje srednje,veliko je vse prej kot lepo.pejte na njeno stran pa boste vidli kaj je lepa in postavna ženska.Idealna je za vse,ki imajo okus.Drugač pa ti,ko nosiš številko 40 al 42,ne se sekirat,sej ne more bit svet poln samih suhic.Kako bi pa bilo.Tud okusi so različni,in prepričana sem da si tvoje mere idealne za kakšnega moškega.
Odgovor Ženski ! Ja, mal pa si zlobna. A ti res misliš, da nam, ki nosimo malo večje številke vse dol visi???? Punca krepko se motiš, žal mi je zate! Po tvoje bi se moralo tričetrt slovenskih žensk takoj odločit za hujšanje……da bi bile normalne??!!
Veš kaj mi pa res dol visi? To, da bi se pretirano obremenjevala s kilogrami, ker se v svoji koži ( 167 cm in 65 kg) odlično počutim! In okoli trebuha , verjemi mi, nobenega “šlauha” in to po treh otrocih!!!
Tvoj indeks telesne mase, ženska, pa te uvršča pod “nedohranjene”, malo si poglej lestvice……
Privošči si kdaj zvečer kakšno tortico! Čao.
Forum je zaprt za komentiranje.