Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Anoreksične ali debelušne?

Anoreksične ali debelušne?

Moški povejte, a so vam res všeč vsa ta anoreksična dekleta , ki kar naprej hujšajo, pijejo samo vodo in so obsedene od svojega lastnega telesa?
Sama nosim konfekcijsko številko 40/42 ,sem malo zalita ampak samo okoli riti in stegen, jošk glih prav, pa imam občutek, da me imajo tele ta mlade za debeluhinjo…… Pogovarjajo se samo še o celulitu…. Mislim, da so s tem tako obremenjene, da me je kar groza .
Včasih se vprašam, a sem jaz še normalna, ker mi je tako vseeno …..
Moj me ima rad kljub malce povešenim dojkam in celulitu .
Zanima me namreč vaše mnenje, mogoče bodo punce potem nehale tako obsedeno hujšati……..

Anoreksične definitivno ne! Predebele (kar pomeni nekaj vidnih šlauhov okrog trebuha) pa tudi ne!

Kren se strinjam s tabo in žalostno,da se pri teh letih tolažiš moj je zadovoljen z mano in ne narediš kaj v tej smeri,da delaš na svoji postavi in verjemi tudi tvoj veliko raje pogleda za kakšno postavno punco in zame je to le izgovor,zame si uredu:))srečno

Baba,konfekcijska st. 40,42 je kar veliko,sori,samo to res ni malo. Najbolj idealna je 38,to je zenska ki ima ravno prav vsega (seveda je odvisno od konstitucije…)

Ženska, ti pa si mal udarjena!
A misls, da so idealne punce samo s konf. št. 38? To je za moje pojme že anoreksija. Sploh pa kdo pa postavlja ideale? Ženska je lahko lepa in simpatična tudi, če ima nekaj odvečnih kilogramov, to ti lahko povem iz lastnih izkušenj. Sama imam zelo neenakomerno postavo, št. hlač 42-44, št. zg.dela pa 40-42. Sem pa drugače simpatična in tipov mi nikoli ne manjka, res nikoli.
Mislim, da imamo v glavi vsi neke ideale kakšnega partnerja bi imeli (popolna postava, lepe oči, lep obraz, …), vendar je v praksi to čisto drugače. Bila sem že s takim tipom, da si v sanjah nisem predstavljala, da bi me sploh pogledal, pa sem dobivala od njega take komplimente, da si ne moreš predstavljat.
Skratka idealna postava ni vse, tako ali tako se naveličaš eden drugega slej ali prej ne glede na to kakšen si!

lp, Bejbika

S kolegico,ki sem jo imela za en lepotni ideal,ker ma pač pet kil manj kot jaz, sem šla v njenem kraju ven, in je mene več fantov obletavalo kot njo. Pa sedaj ko sem se malo poredila nisem tolikokrat prehlajena, kri imam v redu, ko sem pa imela kilažo 55-58kg,visoka 173cm, sm bla pa kar naprej slabokrvna. Zdaj se mi pa je… če sem komu predebela, naj stran gleda. Migam srednje,če me pa ljubi v petek zvečer na pico povabi, pa ne bom žulila solatke in zale. Punce mal več samozavesti nam manjka! V mladih letih jih je kar dost na dietkah,ko se pa za otroke odločajo pa kar po vrsti ne morejo zanositi. Moško mnenje me pa tud zanima

jaz moram rečt, da sama nosim 34 ali 36 št. odvisno od modela…ampak meni kot ženski oziroma osebi, če nekoga kritično ocenjujem je nekdo bolj všeč naj bo to moški ali ženska čeprav je malo bolj “zaobljen” definirano telo….vsaj malo da se vidi da se človek s športom ukvarja…zato mi tudi anoreksične ženske niso všeč(mislim na pogled), ker nekako so vsa koža je bolj mlahava in visi…

kaj pa vem “debeluške” pa naj bo to ženska ali moški so bolj odprti in bolj veseli ljudje…nekdo, ki je pač anoreksičen ali ima motnje s hranjenem se skoraj vedno pogovarja o prehrani in o kilah itd….kar se pa meni ne da poslušati.

Draga Tjaška , res se mi smiliš ! Nisi dobro razbrala, kaj sem mislila s tem, da sem mojemu všeč ! Jasno, da rad pogleda vsako postavno mladenka, hvala Bogu, saj je normalen moški, a jaz se res ne obremenjujem s svojo postavo, tako kot večina žensk. Naredim pa kar nekaj za zdravje, saj se rekreiram vsaj 3x tedensko.In nimam “mišelink” okoli pasu !?! Punca hotla sem povedat , da lepotni ideali niso povsod enaki, da so okusi različni in da se ženske za razliko od moških s tem preveč bremenijo !
Poleg tega , če si opazila sem vprašanje naslovila na moške…….
Bodi nasmejana v konfekcijski številki 38, tako kot sem jaz v št. 42 !

Raje imam suhice,ampak ne anoreksične ženske,take cukrčke,saj veste kaj mislim in ne maram žensk,ki imajo preveč na sebi in,ki se tolažijo s tem,ja saj sem dobra,ja itak da ti nihče ne bo verjel,kajti potem ne bi niti pisala o tem.

V odprtosti se pa strinjam s tabo! Pa še nekaj je. Seks z anoreksičnimi je nočna mora!

Oj Firbček sj ne zamert,ampak ob tvojem postu sem se spomnla na en dogodek. Imam sorodnico, ki je skoraj enaka kot jaz (malo mlajša, morda kak 1-2 kg manj kot jaz). In ne glede na to, da so bili skoraj vsi mnenja, da sva kot dvojičici, je ona požela pri naših fantih več navdušenja- morda zato, ker so jo prvič videli?! in ker vsi radi pogledajo nekaj novega?

drugače si pa tud jst želim, da bi lohka nosila konfekcijsko št. 36, ampak na žalost to ni možno. vem, da zarad tega ne bi mela več kolegov, ker pač moškim delujem bl kt frednica in ne kt kej druzga. ampak sanjam pa še zmeraj lohka in si s tem kvarim mladostne dni:))

Meni je zal,samo meni je konfekcijska st. 40 do 42 ful veliko in zenske s tako stevilko niso samo malo mocnejse ampak kar precej zalite s slauhi okoli trebuha (edino ce nisi velika 190 cm,kar pa malo dvomim)
Vsak ima drugacne poglede na to,jaz sem samo iskreno povedala. Meni je bolj vsec sportna in lepo skladna postava in ne zalite zenske. In stevilka 38 nikakor ni in nikoli ne bo za anoreksicne!!!!!!! In tudi jaz nisem anoreksicna in zakompleksana s tem,sem pa zelo natancna da se ne zredim in da imam telo cvrsto in ne zalito. (to pomeni nekaj sporta vsak dan in vec ali manj normalna prehrana,edino zvecer ne jem).
In vsak je pac tak kakrsen je…zdaj ali se sprijaznis in se res ne sekiras,ker si zadovoljen sam s sabo ali se pa tolazis in po forumih sprasujes in upas na odgovore da so mocnejse zenske boljse,zato da se potem ti bolje pocustis in brez slabe vesti jes se naprej,globoko v sebi pa se zavedas polozaja(kakor za koga).

Pa brez zamere…to je samo moje iskreno mnenje.

Hm hm … meni je pa zanimivo to, da nimam šlaufov okrog trebuha, pa čeprav imam št. 40. Še nihče mi ni rekel, da sem debela. Ok, saj bi rada imela št. 38, ampak se zarad tega ne bom sekirala. Ženska, mislim, da malo pretiravaš … ne vem ali provociraš ali pa si zgolj želiš prikazati kako idealna si. Najbolje, da vse, ki ne dosegajo standarda 38 pošljemo na stradanje … potem bo svet idealen. Bruh.
Se pa strinjam v eni stvari s tabo, ženska – št. 38 ni za anoreksično postavo. Je idealna št., sam ne mi zdej tle bluzit, da je 40 in 42 FUL veliko, no 🙂

Me zanima če imate vse ki pravite da je št. 40 ali 42 ful veliko kaj otrok?
Sama sem nosila preden sem prvič zanosila št. 36. Pa kaj mi je pomagalo če pa dve leti nisem mogla zanosit ker sem bila presuha?!!! Ko sem se za deset kil zredila pa v kratkem času. Pa sem po porodu shujšala nazaj, ampak istih hlač pa nikol več nisem nase spravla ker ti grejo kolki narazen. Al pa vsaj meni. O.k. Hočem povedat to, meni se zdi da je št 38 ideal sama mam 38 al pa 40. Okoli trebuha nimam kakih šlavfov, mam pa mal trebuha, po dveh otrocih že kar velikanih (56 cm 4550 g in 54,5 cm in 4380 g) mislim da sem do malce bolj zaobljene postave upravičena. Če vzamemo tudi dejstvo, da je vedno več najstnic z trebuhi in večjimi ritmi. Pa sem se v zadnjih treh mesecih zredila za pet kil. Nehala sem kadit. Ni mi vseeno, vem da bom shujšala, sam dokler se mi telo ne prečisti al kaj, ne gre dol. Sem stradala cel teden bla sitna kot hudič da so me meli vsi poln kufer, pa niti deke. Opazila sem pa nekaj, sama sem bolj samozavestna in tud več moških me pogleda in okoli mene leta.
Mogoče zato ker majo kaj primit?
Ne bom solila kteri pameti vsaka se sama odloči kakšna je tista teža da se dobro počuti v svoji koži. Če se dobro počutim mi je glih ravno a mam kako kilo preveč al ne. Pa sej se da z pravo obleko tudi kaj spretno skriti a ne?

lp nija

Jaz nimam nič proti, če katera hujša, ampak s športom in zdravim načinom prehrane in sploh, da zdravo živi, brez cigaret, alkohola…. Tiste obsedenke z dietami itd. si pa itak sam škodo delajo. Bit obseden z zdravim načinom življenja, to je pa men neke vrste fetiš oz. neka moja filozofija… Tako kot so eni obsedeni oboževalvci kake glasnbene skupine, sem jaz s tem… Sam zarad tega nisem popolna, nimam idealnih mer, so pa seveda opazne spremebe, vsake toliko časa in upam, da bom enkrat popolnoma zadovoljna, seveda mi pa to ni edini cilj, pa tud nikol ne msilim nehat s tem.

To si čist mim udarla, moja sestrična atletinja ma namreč ful močne noge, je šprinterka in ma mišičaste, ne debele, drugač je pa suha, procent maščobe okol 15 po mojem in ne dobi skor hlač zase, ker so ji preozke. Drugač so ji pa predolge. In men je njena postava idealna. Jaz imam manjšo številko od nje, pa se bi mogla za tako psotavo kot jo ma ona še fejst potrudit.

Pa še skup pade ko nima dost energije, ko ni nč jedla :)))

xtrm-pa si že slišala za novodobno “bolezen”, ki si ji reče ortoreksija oz.obsedenost s pravilno prehrano???

38 je pa premalp za eno zensko,to je otrosko skoraj,razen ce je zenska majhna,zenske naj bi bile zenske,najbolj grozno mi je ko gledas odzadaj,pa mislis da je kaka bejbika,po obleki in postavi,pol pa se obrne pa tak uvel obraz.sama imam 58 kg pri 169 in sem v redu

s kilogrami se človek obremenjuje samo v norih letih, svoje seveda dodajo tudi moda in mediji, ki nas vesčas “pompajo”, da je mesto v današnji družbi rezervirano le za “lepe in suhe”.
Zase vem, da nikoli nisem bila idealnih oblik, ne včasih, niti danes, ko sem v srednjih letih.
Zlasti žensko bolj kot idealne mere odlikuje žar, temperament, pozitiven značaj, smeh, dobra volja.
V prvem hipu bo mogoče moški res pustil oči na ravno pravšnji ritki, vendar , če sem iskrena, moških še zmeraj nimam za tako neumne, da bi za vedno vztrajali pri “embalaži brez vsebine”.

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Bravo Stephanie ! Si namreč prva , ki je moj post pravilno razumela……..
Pa ne, da ne bi nič naredili za svoj videz ! Daleč od tega. Človek mora biti urejen, tako je namreč bolj samozavesten, ampak sekiranje za malce celulita, za malo strij in kak kilogram preveč, pa je obsedenost , neumnost in dokaz, da ima tista ki se s tem pretirano ukvarja definitivno preveč časa.
Čao , Baba

:))) Nisem, je pa možn, sam danes je že vse kao bolezen. Sam mam raj to, kot pa da se zrdavim od odvisnosti od droge ali alkohola.

Ja, pa ni res, da samo v najbolj norih letih, moja mama je še pri 47 obremenjena s tem, pa je suha, ima 45 kil, konfekcijsko številko 36… Ona se poleg tega še z mojimi obremenjuje :))

Odvisno kako gledaš na to, dolgoročno se sploh ni slabo sekirat zaradi kilogramov… Prej spraviš dol, bolje je, ker ko si starejši ti to lahko zelo zelo okvari zdravje, vpliva na samozavest, videz in ti še skrajša življenje. Zato se mi obsedenost s tem sploh ne zdi odveč. Govorim seveda o 5+ kilogramih preveč. Kar je manj je še OK, kar je več pa ne, vsi vemo kako se lahko kar hitro naberejo…

Babe oz, punce!
Bodte mal bolj konkretne. Puste te konfekcijske številke, ki jih jaz nič ne razumem! Še za sebe ne, oblečem isto številko, pa so mi ene hlače prevelke, ene pa še do riti ne spravim. :)))

Povejte višino v cm in težo v kg, pol bom pa jest že sam presodil, kera je predebela in presuha! :)))

Moje mnenje, zame je najbolje glih prav in poudarjene obline na pravih mestih. Če pa že moram zbirat med presuho in debeluško. Zberem 100% raje simpatično debeluško….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close