Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek “Anonimni” bančni račun

“Anonimni” bančni račun

Je možno kako urediti, da je imetnik računa skrit za tiste, ki npr. nakazujejo denar na ta račun v spletni banki?

Na Kajmanskih otokih kadarkoli.

Ne vem, ali se dobro razumemo. Saj banka bi seveda imela moje podatke, želela pa bi, da bi bili skriti za druge, da ne bi mogel kar vsak preveriti, kdo je imetnik tega računa. Še enkrat – je to možno in če je, kako, kje?

Zakaj pa ne bi smeli vedeti tvojega imena?

tole se naredi lahko s paypalom

Kdo pa misliš, da ti bo nakazal denar, če niti ne bo vedel, kdo si???

Katere podatke pa v tem primeru potrebuje tisti, ki bo nakazal denar?

BitCoini gredo samo preko tvoje številke

pa keš na roke

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Zdaj sem malo preverjala stvari na spletni banki in kolikor vidim, pravzaprav sploh ni mogoče priti do podatkov o lastniku računa, če gre za osebne račune posameznikov? To je mogoče samo v primeru, da je nosilec računa podjetje, ustanova itd.? Naj prosim nekdo potrdi, ali to res drži.

Mogoče bi ti lažje pomagali, če bi povedal(a), kaj nameravaš s tem računom počet 🙂

Ne vem, urejanje vsega tega se mi zdi precej zapleteno. Bi morala precej dobro preučiti, ne vem, morda tako deluje samo na prvi pogled? Je pa res, da nisem nasploh najbolj domača v teh zadevah.

Pač, občasno bi prejela nakazilo, pa bi se želela prepričati, da tisti, ki mu dam številko računa, nikakor ne more priti do mojih osebnih podatkov, da je torej anonimnost zagotovljena. V večje podrobnosti se pa raje ne bi spuščala. Upam, da podatki kljub temu zadostujejo. Vnaprej hvala za morebitno pomoč.

Res je, do podatkov o osebnih računih fiz. oseb lahko pridejo DURS, sodišče, CSD, KPK, tožilstvo, policija, ipd.

Pač, občasno bi prejela nakazilo, pa bi se želela prepričati, da tisti, ki mu dam številko računa, nikakor ne more priti do mojih osebnih podatkov, da je torej anonimnost zagotovljena. V večje podrobnosti se pa raje ne bi spuščala. Upam, da podatki kljub temu zadostujejo. Vnaprej hvala za morebitno pomoč.[/quote]

Kaj pa naj bi kdo počel s tvojimi osebnimi podatki? In še vedno ne razumem, kako pričakuješ, da ti bo nekdo nekaj plačal, pa sploh ne bo vedel, kdo si?

Res je, do podatkov o osebnih računih fiz. oseb lahko pridejo DURS, sodišče, CSD, KPK, tožilstvo, policija, ipd.[/quote]

Pa to velja tudi v primeru opravljene transakcije? Če na primer v spletni banki nakažeš denar na določen račun fizične osebe, so potem v arhivu vidni podatki o prejemniku nakazila? Ker se mi zdi, da sem v preteklosti to lahko videla (v primeru da sem bila jaz tista, ki je nakazovala denar).

Res je, do podatkov o osebnih računih fiz. oseb lahko pridejo DURS, sodišče, CSD, KPK, tožilstvo, policija, ipd.[/quote]

Pa to velja tudi v primeru opravljene transakcije? Če na primer v spletni banki nakažeš denar na določen račun fizične osebe, so potem v arhivu vidni podatki o prejemniku nakazila? Ker se mi zdi, da sem v preteklosti to lahko videla (v primeru da sem bila jaz tista, ki je nakazovala denar).[/quote]
mislim, da se po opravljeni transakciji to da videt v prometu

ime in priimek tistega, komur je bilo nakazano.

sicer pa ne moreš zlorabit nobenega računa, če veš samo par podatkov o lastniku

Vseeno bi želela najti način, da pri prejemanju nakazil ohranim anonimnost (anonimnost v smislu, da tisti, ki nakazuje, ne more priti do mojega imena, priimka itd.), a da je sistem hkrati preprost. Za kakršenkoli namig se vam vnaprej lepo zahvaljujem.

ti bi i ovce in novce… da nategneš vse in vsakogar, ljudje, ki bi ti nasedli, pa ne bi imeli pojma, s kom so sploh poslovali.
sorry bejba, takim ne svetujem

Potrjeno

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Potrjeno[/quote]

Sistem elektronskega bančništva te ne spusti naprej, če ne navedeš prejemnika računa, ki je fizična oseba in ga ročno vpišeš v ustrezna polja.

Za d.o.o. in s.p. pa izpiše avtomatsko ko napišeš TRR.

_________________ [sub]Življenje je prekratko, da bi ga jemali resno[/sub]

Potrjeno[/quote]

Sistem elektronskega bančništva te ne spusti naprej, če ne navedeš prejemnika računa, ki je fizična oseba in ga ročno vpišeš v ustrezna polja.

Za d.o.o. in s.p. pa izpiše avtomatsko ko napišeš TRR.[/quote]

Jep, tudi če nakazuje preko položnice na pošti, mora imet podatke o lastniku računa, ime-priimek-naslov…

============================================= "Prijazne besede so lahko kratke in preproste, njihov odmev pa je neskončen." Mati Terezija

sam si usekana avtorica da greš to na mon sprašvat
kake super prevarantke iz tebe lih ne bo če greš na forum sprašvat take stvari
to je isto kt da bi jest po monu iskal partnerja za rop banke:)
je pa več kot očitno da nimaš poštenih namenov, sam tako naivnih idiotov k sreči ne boš našla

Jaz vsak mesec nakažem bivši preživnino na račun in ko povem številko njenega računa na okencu banke oz. pošte, me vedno vprašajo, če nakazujem Majdi Zupanc (ime ni pravo), da preverijo, če se nisem zmotil pri kakšni številki.
To pomeni, da četudi ne povem imena lastnika računa, ga izvem.

Jaz mislim, da ni možno izvesti tisto kar avtorica sprašuje.
Lp

Potrjeno[/quote]

Za d.o.o. in s.p. pa izpiše avtomatsko ko napišeš TRR.[/quote]

Kaj pa, če navedeš pravi TRR in izmišljeno ime in naslov prejemnika? Gre skozi?

http://www.offshore-bank-account.eu/index.php/swiss-numbered-bank-account.html

preverjeno, anonimno, super delujoče. dobiš le številko računa in pod ime oni ponovno vpišejo številko računa. ni izsledljivo razen s sodnim nalogom, kajti za odprtje moraš poslati kopijo overjenega potnega lista. vse deluje brezhibno.

ps pa tudi viso, anonimno seveda lahko dobiš.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close