anonimna prijava delovni inšpekciji
Pozdravljeni!
Zanima me kaj lahko storim ce inspektorat za delo pri delodajalcu ni nasel nobenih nepravilnosti? Delodajalca sem prijavil mesec dni nazaj, v tem casu bi moral dobiti placo katere se vedno ni. Izvedel sem da inspektorat za delo ni nasel nepravilnosti pri delodajalcu tako, da mi zdaj sledijo stroski inspekcije ter mesec brez dohodka in ne vem na koga naj se obrnem za pomoc. Hvala za odgovore!
Meni osebno ni pomagal nihče pa tudi ne g.SOČIČ,kakor je omenjeno nekje ker tudi sam ne ve kako in kaj …imam primer in če koga zanima se lahko javi na zasebno je pa bila zadeva na tv ampak ker je vmešana politika je vse skupaj utihnilo sedaj moram še sam plačat sodne stroške čeprav sem bil ob plače in delovno dobo…KJE STE SEDAJ RAZNI SEMOLIČI,ŠTRUKLI,IN PODOBNI KEKCI KATERI SAMO NAKLADATE POTEM SE PA UGOTOVI,DA STE PRI VSIH KOLEKTIVNIH POGODBAH SAMI ZRAVEN
ŠPORT PODJETJE ZA ORGANIZACIJO ŠPORTNIH …
http://www.mestna-infotocka.si/podatki.php?i…300…
Translate this page
ŠPORT PODJETJE ZA ORGANIZACIJO ŠPORTNIH PRIREDITEV EMIL KAJDIŽ S.P.. ALEŠOVČEVA ULICA 025. 1000 LJUBLJANA. Osrednja Slovenija …
http://www.mestna-infotocka.si/podatki.php?i…300…
Translate this page
ŠPORT PODJETJE ZA ORGANIZACIJO ŠPORTNIH PRIREDITEV EMIL KAJDIŽ S.P.. ALEŠOVČEVA ULICA 025. 1000 LJUBLJANA. Osrednja Slovenija …
te imajo rekordno število prijav v sloveniji
Potrjen likvidacija podjetninka (srbi,cigani,itd se hvalijo, izredna pomoč neboste vrjeli policije državnega tožilca in sidišča ) opozorilo njihovim strankam droga je zastrupljena
POUDAREK TO JE NJIHOVO NJIHOVA SLUŽBA PRI NEKATERIH ŽE OD PRVEGA ZAVEDANJA KOT OTROCI 1-primer zavašnik halo
islam romi cigani srbijanci
primer tudi
uničevanje privat lasnin orožjr TERORISTI ALKAIDA
ITD
Podatke zrihtal heker z policijskega portala masa ljudi imana staro več kot pet let
Pozdravljeni,
Zanima me ali lahko “prijavo kršitev pravic delavca s strani delodajalca” podam tudi po pretečni pogodbi ali ne. Namreč po tednu dni preverjanja informacij nisem prepričan ali je to namenjeno zgolj aktivnim zaposlenim, ali tudi nam, ki nam je pogodba potekla, plače pa še vedno ni bilo. Se mi zdi, da sem izluščil, da bi naj v mojem primeru ostala zgolj tožba na delovnem sodišču, kar pa se mi zdi draga in dolgotrajna varianta. Prosim za nasvet če kdo ve.
Hvala
Pozdravljeni!
Prijavo lahko podaste kadarkoli. Sicer bodo učinki drugačni, ker vam je pogodba pretekla in za delodajalca ne obstajajo enake obveznosti do vas. Namen prijave je sankcioniranje delodajalca, s tem se poskrbi, da v prihodnje drugim delavcem ne bo kršil pravic. Inšpektor je pristojen, da mu naloži kazen in odpravo kršitev (izplačilo dolga do Vas).
Če pa imate plačilno listo lahko na podlagi tega obračuna vložite neposredno izvršbo (blokado na TRR, rubež premičnin, nepremičnin,…) brez tožbe na delovnem sodišču.
Plačilna lista se namreč po ZDR-1 (135. člen) šteje za verodostojno listino na podlagi katere se lahko zahteva neposredna izvršba.
Če plačilne liste nimate pa morate najprej vložiti tožbo na delovno sodišče.
Lep pozdrav,
LEGAS Kranj
Pozdravljeni,
na spodnji povezavi je objavljeno je 550 podjetij, ki s plačilom študentskega dela zamuja več kot 60 dni in seznam delodajalcev, pri katerih je inšpekcija za delo pravnomočno ugotovila kršitve delovnopravne zakonodaje in ki so želeli posredovanje na prosta delovna mesta. Obstajajo pa tudi razne “črne liste” za točno določene panoge.
http://www.neplacniki.info/
http://www.ess.gov.si/iskalci_zaposlitve/prosta_delovna_mesta/delodajalci_z_negativnimi_referencami
LP,
LEGAS Kranj
Pozdravljeni,
Imate več možnosti, vendar se je v vsakem primeru treba zavedati, kakšne bodo posledice v konkretni situaciji.
Najbolje se zavarujete tako, da imate jasne in pisne dokaze, ki pričajo o tem, kakšna je situacija. Torej ali lahko kako dokažete, koliko časa v resnici delate (se to kje zabeleži?).
Potem lahko pisno zahtevate, da delodajalec kršitev odpravi oz. da svoje obveznosti izpolni.
Ostane vam tudi anonimna prijava na Inšpektorat RS za delo. Vedno ko nekaj zatrjujete pa je velika prednost, če imate dokaze, ki lahko vaše trditve potrdijo.
Za dodatne informacije smo na voljo,
LEGAS Kranj
http://www.mestna-infotocka.si/podatki.php?i=34298&width=300…fr
Družina KAjdiž
V Nadstrešnem počivaliču ter ko sami najdete se lokacije
ŠPORT EMIL KAJDIŽ S.P. – Rabim.info
http://www.rabim.info/sport-podjetje-za-organizacijo-sportnih-prireditev-emil-…
ŠPORT EMIL KAJDIŽ S.P.. ŠPORT PODJETJE ZA ORGANIZACIJO ŠPORTNIH PRIREDITEV EMIL KAJDIŽ S.P.. ALEŠOVČEVA ULICA 25, 1000 LJUBLJANA.
navadan oseba z ekipo deluje v sloveniji že vrsto let so naročniki tudi umorov droge isiljevanje
Navedli način dela v začetnih letih slovenije so poslovali z prebežniki ki so zalužili masne usote
V današnem času pa jih uporabljajo za huda kazniva dejanja nad osebami ki si jih sami izbarejo
ponavadi gre tudi za prebežnike ki so brez denarja ali so jih sami izropali v zadnji 5 letih pa se število prebežniko povečalo v smer da prihajajo v slovenijo z namon tem da to delajo ne pozabite da so pripravljeni za majhen denar narediti use in njihovo število se ob usakem prihodu v evropo povečuje v tem je tudi njihova moč niso strokovnjaki jih je pa zato toliko več tudi svoje žene in otroko uzgajajo v to zvrt dejanj in pogled na to slovenijo iz hrvaške so povedali sledeči stevek
da njihova sterešina dobesedno na usak način usakodnevno psihološko nadleguje mladino izrek stavek oni so stari in stam da v sloveniji uničujejo mlade v materjalnem in osebnem nivoju z tem dosegajo svoj namen To je opis enega primera ko po v sloveniji podaš krat 100 tisoč ne pozabite da ishaja iz porekla slovenci čefurji srbijanci oziroma balkanci so prvo služili sedaj pa po 20 letih poslovanja jim služijo kot vojaki V EVROPI IN PO SVETU IN RUSIJI ALI AZIJI SO TO TERORISTI
NESPRAŠUJTE SE VEČ ZAKAJ VAM PODJETJA NE GREJO
ODGOVOR VAM JE POTRJEN
TERORISTI VAŠ NEUSPEH PROPAD IN ITD JE NJIHOV CILJ IN NAMEN
ne pozabite da so tudi sami začeli govoriti koga so podkupovali v začetku samostojnosti
TERORISTI
ŠPORT EMIL KAJDIŽ S.P. – Rabim.info
http://www.rabim.info/sport-podjetje-za-organizacijo-sportn…
Translate this page
ŠPORT EMIL KAJDIŽ S.P.. ŠPORT PODJETJE ZA ORGANIZACIJO ŠPORTNIH PRIREDITEV EMIL KAJDIŽ S.P.. ALEŠOVČEVA ULICA 25, 1000 LJUBLJANA.po preveritvi v tubačni bivajo v stanovanju številka 4 nadstrešno stanovanje v navedenem naslovu
Oseba vodi teroristično organizacijo proti sloveniji v kristjanski soseski
policija obvečena leta 2010
org obstaja že od leta ………………………………….
imajo rekordno število prijav v sloveniji dokazano preko hekerjev ki so udrli v policiski računalnik
preko 851 prijav hudih kaznivih dejanj
potrjena dela
nasilno in prisilno uničevanje slovenskih podjetij
isiljevanje policije sodnikov ter državnih tožilstev ministrev celo predsedniku
umori na viču zupančičeva jama lev hotel dom upokojencev lenart ljubljana isiljevanje podjetnikov preko otrok prisiljevanje podjetnikov da morajo njihove hčerke roditi z nekom od njihovega oziroma iz njihove ekipe članom
Dogodek resnični
V sloveniji je podjetje Universal Business Management Consulting napravilo najdaljšo vožno v evropi menda celo na svetu 8435 kmh. In the year 2010-2011 Osebe iz tega dela sveta so po obravnavi 11 septebra povedal
(
Priznali, da so tihotapili Afganistance in Irance – Delo
http://www.delo.si › Novice › Kronika
Translate this page
Jul 27, 2012 – Na predobravnavnem naroku se je izmed vseh obtoženih za nedolžnega izrekel le 33-letni Aleksander Rokavec, ki je bil glede na obtožnico …)
Tako se uniči tvoj trud in tvoj dosežek garali ste in dosegli ste mi smo vas uničili za boljše bivanje in poslovanje v sloveniji njihov stavek je bil prvi in zadnji
A NISTE VI TISTI KI JE PREVOZIL IN DOSEGEL NAJDALJŠO VOŽNJO
poudarili bi da je bila voznja za najdaljšo potrjena iz strani evropske policije
V sloveniji prava vojna zoper slovencev in kristjanov
V slovenijo prihajajo tujci z namenom oškodovanja
Slovenskemu podjetniku grozili z umorom v imenu tujih kultur v sloveniji z namenom da se ponovno iskažejo kdo so in kaj so v sloveniji
Stanisalv borislav in berisha gazim sta oropala slovenskega podjetnika za 16 tisoč eurov
Gre za The longest business trip was by kmh
8435 kmh. In the year 2010-2011
Po opravljeni vožni v gotebork so ga napadli na železniski postaji na srečo je podjetnik pravilno odreageral tako da je policija preprečila morda celo smrt podjetnika ob prihodu policije v oslov gotebork swedska sta osebe pred policaji grozili z nasljednimi stavki
Da so iz podzemlja in da imajo restavracije lokale sportna društva in da ne bojo plačali storitev in ce bo podjetnik
še posloval ga bojo njihovi ubili gre za balkansko organizacijo in organizeran napad iz hrvaške osebe so imele hrvaške potne liste in drževljanstvo tudi navadeni prebežniki delajo za njih tako so odločno dokazali da živijo za uničevanje svojih ciljev in ne končajo dokler tega ne dosežejo Da je upleten sam državni vrh pa lahko sami vidite in preberete po časopisih,
Ne pozabite da v sloveniji sami sponzorirate to organizacijo preko športnih društev,gostinstva in turizma mamil prostitucije belo blago in da smatrajo kot največji dosežek v letu 2011 podporo slovenskega državnega tožilca na stran v boju proti sloveniji in slovencem
Ja sem prebral članek piše tujec organizator za svobodo ponudba tožilca pričanje zoper slovenskega podjetnika
Vendar je več lot očitno da gre za nekaj veliko več od uzadaj teh dogodkov saj državni slovenski tožilec v tem primeru vidno in očitno raskira svojo službo in bivanje v sloveniji saj je državi tožilec republike slovenije
KRATEK OSNUTEK KJER OD LETA 2005 DO DANS NIHČE V SLOVENIJI NI ŽELEL OBJAVITI DOGODKE IN KJER VLADA IN PRISTOJNI ORGANI SO USAKO PISMO ZA SESTANEK IZGUBILI ALI ZALOŽILI LETA 2005 JE POBEGNIL ALEKSANDER ROKAVEC IZ SLOVENIJE DA BI LAHKO ŽIVEL IN PREŽIVEL POBEGNIL JE OD ORGANIZACIJE KI JE DRŽALA OBLAST V SLOVENIJI TAKRAT KER JE BIL PRIDEN IN DOBRO ŠOLAN JE ODŠEL DELAT NA LADIJO TURISTIČNO royal caribbean OB SAMEM PRIHODU NA DELO NA LADIJI SE JE NAŠEL PO IMENU IVAN IZ HRVAŠKE ZAPOSLENI NA LADIJI DA MU RAZKAŽE LADIJO KI PREJME 6000 GOSTOV IN 1000 ZAPOSLENIH ŽE PRVI DAN MU JE GOVORIL DA JE NA LADIJI PRAVA VOJNA V NACIJAH ,,, ROKAVCA ALEKSANDRA SO NA BAHAMIS NASAO UGRABILI LOKALCI IN GA PRIDERŽALI CEL KO JE ISKAL POMOČ TAM JE NI DOBIL PA TUDI V ISTEM PODJETJU SAMO NA DRUGI LADIJI SE NISO HOTELI OPLETALI TER GA BREZ KARSNEKOLI POMOCI FINANCE ALI HRANE POVEDALI DA SAMO NE MORE Z TO LADIJO NAPREJ ,,,,,,,,,,,KO SE JE VRNILA royal caribbean SOVERIN OF THE SEA JE BIL PRISILJEN PODPISATI POGODBE NA LADIJI NATO SO MU DOVOLILI JESTI IN VRNILI DOKUMENTE USE SKUPAJ PREKRITO VLADNO POLICIJA IN VLADNI USLUŽBENCI SO V TEM PRIMERU RASKIRALI SVOJA ZIVLJENAJA IN PRIHODNOST V DOBRO PODJETJA IN OTOKA
ROKAVEC ALEKSANDER PRETEPEN IN OROPAN NA BAHAMIH OB 3 ZJUTRAJ V HOTELSKI SOBI KO JE SPAL STA DVE OSEBU UDRLI RAZBILI VRATA IN GA NAPADLI POLEG OSEBNEGA NAPADA FIZIČNEGA IN PSIHIČNEGA SO MU POBRALI ŠE GOTOVINO DO LETA 2015 ROKAVEC ALEKSANDER ŠE DAN DONES NI OKREVAL OD TAKEGA DOGODKA …………………………………………………………………..
Sem bil tam že petkrat kar ste napisali o njemu je res usaj kar se tiče na otoku
Igral sem z lokalci zjutraj domine lepa igra ko so mi povedali za ta dogodek
dogodek leta 2005 menda ravno par dni pred dnevom ljubezni se pravi na valentinovo
Aja bahami so lepi nassao peradise island ooooooooooooooobesede iman otok povejo use morte it noro
ja resničen dogodek sem preveril
Uresnici gre za več v tem primeru bom napisal kaj piše med vrsticami
Iz slovenije se je organizeral napad na rokavec aleksander ker je med vožnjo bil zelo spreten ter pred ciljem vožnje nekje 700 kmh oziroma pri plačevanju cesnine predora in mosta v Gothenburg, Sweden diplomatsko islili pregled pristojnih uradnikov na mostu ob pregledu je pridobil celotne podatke o potnikih Oslo, Norway tam so se odvijale hudi dogotki ki pa na srečo prevoznika ni prišlo do streljanja ali …………………. poudalril bi vam da osebe ki so to ispeljale ter niso plačala vožnje niso bile kaznovane za zločin očitki kaznivih dejanj potnikov
Organizeran rop
Organizerano isiljevanje
Sum poskusa umora
Namensko oškodovanje Universal Business Management Consulting
Napaden v evropi zato ker predstavlja slovenio
V sloveniji se ministerstvo za promet kjer je osnova pravnega sistema ne storijo popolnoma nič
Odnisi slovenija in katerakoli država v evropi ali posvetu slovenska vlada in pristoja institucija ne stori popolnoma nic ne v tujini ne doma v SLOVENIJI
Zaradi organizacije je rokavec aleksander v tem primeru tudi v sloveniji še smerom zelo ogrožen
Universal Business Management Consulting Rokavec Aleksander Switzerland incident in pravni sistem ne zadovoljuje v preksi varnost podjetnikov in njihovih zaposlenih v vladi pa ne postorijo popolnoma nič mednarodnem prometu ne
Veste da ko bo se slovenka vlada odločila delati za slovenijom in slovence bi tako hudi primeri bili javno prikazani ne pa ravno obratno.
Ponavljam ko bo vlada dovolila bomo to tudi vam podali v javnost
Forum je zaprt za komentiranje.