anonimna prijava delovni inšpekciji
Spoštovani !
Prejela sem odočbo ZPIZ-a, kjer piše, citiram : ” Zavarovanka se razvrsti v III. kategorijo invalidnosti zaradi posledic bolezni in se ji prizna pravica do dela na drugem delovnem mestu za delo, ki se opravlja izmenično stoje in sede in za delo pri katerem je porebna hoja le po istem nivoju, s krajšim delovnim časom 4 ure dnevno od 26.9.2013 dalje.” ( konec citata).
Sedaj me pa zanima- danes smo 15.10.2013,( datum, ko sem prejela odločbo), le ta pa velja za nazaj- od 26.9.2013- kako je to mogoče?-oz. kaj sedaj naj to pomeni?
In še- če deloldajalec nima takega dela zame ( tako mi je deja dir. firme, ko sva čakali na ZPIZ-u, na obravnavo, kaj lahko sledi?
Hvala za odgovore.
P.S. Naj povem, da štejem 46 let
doberdan
poreko studentskega servisa sem pogodbeno zaposlena v enem slovenskem kazinoju. placani smo na uro in to zelo malo. od tega malega zasluzka pa si potem izmisljajo kazni in ti odtegujejo od place. ce kaj reces, ne dosezes nic, razen da te brez zadnje place odstranijo. npr. ce odgovorni slucajno vidi malo umazan kozarec – 50 euro, ce nimas obutve kot njim pase, zopet kazen 50 euro. ce slucajno pogresis na blagajni, spet ogromna kazen. prejsnji mesec sem dobila samo polovico place z obrazlozitvijo, da sem pogresila tam pa tam pa kaj vem se kje!
ali se da kaj storiti? bolj ko pazis, da si dober delavec, bolj te maltretirajo z kaznimi itd…
hvala
karla
Če je bila komisija, je moral delodajalec pri tem sodelovati. Kako se je pa v postopku izjasnil? Ker se mora upoštevati tudi delodajalca oziroma se mora najti ustrezno rešitev, pri katerih sodelujejo vse strani, od delodajalca do komisije oz. zdravnika. Mislim pa, da imaš možnosti, glede na neupoštevanje navodil, delodajalcu pravico izredno odpovedati pogodbo o zaposlitvi iz krivdnih razlogov, pri čemer ti tudi pripada odpravnina.
Če odločba učinkuje za nazaj in še ni bila prejeta v tistem času, potem velja od dneva prejetja iz obeh strani. Pravice izplačila pa veljajo od dne, ki je naveden v odločbi. Ker, če ni pač odločbe, ki narekuje svoj izrek, pač nihče ne more vedeti, da je bilo za tri tedne nazaj narekovano (od kar si spraševala), da bi moralo biti kako drugače. Iz tega naslova bi se lahko morda izterjala tudi kakšna odškodnina. Ker je morda kdo z odločbo zamujal. Ker je absurd, da dobiš odločbo leta xy, v izreku pa navajajo neko preteklost, od katere ni koristi – ker ti je nekaj priznano, pa brez tega nisi mogel nič uveljavljati.
Na drugi strani pa moraš tudi ti upoštevati navodila, ki si jih dobila. Ker če ti to sama kršiš, na podlagi tega, ker nek akt pravi eno, delaš pa drugo, je tu tudi tvoja krivda. Je pa podlaga na strani delodajalca, ker ti ne zagotavlja ustreznega delovnega mesta. Tako sta lahko oba v prekršku.
Delodajalec mislim da, ima tudi možnost v tvojem primeru, da najde ustrezno zaposlitev pri drugem delodajalcu. Ampak, glede na rožnate čase, bo to bolj težko izvedljivo.
Velja pa, vsaj bilo je tako (ne spremljam podrobno sprememb zakonodaje), da v kolikor je delodajalec izčrpal vse možnosti, ti lahko da tudi odpoved iz poslovnih razlogov, brez ponudbe nove zaposlitve. Ampak, to je čista skrajna in zadnja možnost. In kot takšna ne more biti kot prva in edina.
Obrni se na Min. za delo (tudi na njihovem spletu se najdejo koristni nasveti), obrni se na osebnega zdravnika, obrni se na sindikat, obrni se na inšpekcijo. Predvsem se najprej obrni na osebnega zdravnika, kateri ti bo znal iz prve svetovati. Več kot 4 ure nisi dolžna delati.
Upam, da si glede na pravni pouk izkoristila možnost pritožbe. Glede na tvoje navedbe.
Priporočam pa vam, da kadar ste v zagati, ker forumov ne spremljamo vsak dan, da izkoristite kakšne uradne naslove organov, kjer bi v tem času že morda imeli odgovore iz prve roke. In bi lahko tudi sami sprožili kakšne konkretne postopke, ki bi bili vam v prid. Ker verjamem, da ste v čakanju na odgovore na forumih verjetno tudi izgubili kakšno pravico. Ker nekateri celo sprašujejo, kaj počnejo na inšpekcijah. Pa bi se jim lahko odgovorilo tudi, da je potrebno najprej poslati vprašanje ali prijavo, da bodo sploh lahko vašo problematiko obravnavali. Ker brez tega je ne bodo!
Lp.
Če samo sumiš, potem samo sumiš. Ker se tebi nekaj zdi. Pridobi dokaze, potem pa ukrepaj. Ni druge. Da ne boš slučajno kaj napačno prijavljal, potem boš pa še iz tega vidika kaj plačal.
Če je rentacar, je čisto logično, da plačaš zamudnino oz. dodatni strošek, če se ne držiš dogovorjenega.
Delodajalcu pač napiši vlogo, naj ti izstavi potrdilo (kako sploh čakate celo debelo leto, mi ni jasno) oziroma ti pisno obrazloži odtegljaj v znesku 500 €. Če si ti zafrknil, se strinjam, da pokriješ stroške zamudnine. Najprej bi moral vedeti tudi, koliko je znašala najemnina za en dan in koliko znaša zamudnina. Ker to, da pač samo sumiš, si nimaš s tem kaj pomagati. Ali se obrni neposredno na renta car in povprašaj. Verjetno boš morda rekel, da niti tega ne veš, kje naj bi bilo najeto.
Drugače pa bi bil naslov recimo TIRS (tržni inšpektorat) glede renta car. Ampak, če samo sumiš in nič konkretnega ne veš, ti bodo težje posredovali ugotovitve. Lahko se obrneš pa na delovni inšpektorat, ampak, ali imaš prikazan odtegljaj v znesku 500 €, ker boš drugače spet bos?
Ko se vam kaj zgodi, zahtevajte pisno obrazložitev (pa ne po debelem letu), ker ustno nikdar ni nič veljalo – morda v kraljevini xy.
Če nimaš pa nikjer nič zapisanega, boš pa morda na koncu, morda le ti pokasiral kaj dodatnega, ker si pač delal tudi ti na črno. Lahko pa poskušaš iti v “prazno”, s tem da bivšemu delodajalcu poveš, da v kolikor ne bo izkazal ustreznih pisnih dokazov, da boš sprožil ustrezne postopke. Če jih imaš sploh s čem, ker verjetno teh 500 € nimaš nikjer prikazanih kot odtegljaj. In kakšno je bilo opravičilo zamude avta, da si ga dostavil dan kasneje in spet ne bi zmogel nič dokazati, ker se ti ga ni dalo morda pripeljati ob dogovorjenem času? Morda preveč neresnosti iz ene in druge strani.
Pa še v vednost, ker je polno razburjenja glede pokojnin (dokler so še) – tisti, ki dobivate kaj na roko, imate pa prikazane mizerne zneske, vedite, da se bo vedno upoštevalo le tisto, kar piše in ne tisto, kar ste dobili na črno na roke. Zato bodo temu primerni tudi penzjoni. Če se jih bo npr. po 20 letih sploh še dočakalo. Nekdo, ki sedaj zasluži minimalca, ne more pričakovati, da bo imel pa nato penzjona več kot plače, ko je še delal. Ker naj bi se tudi osnova za penzjon znižala iz 70 na 60 % plače.
Zato vztrajajte, da vas pač gospodarstveniki ne bodo izkoriščali in vam dali manj, kot vam pripada. Tako ali drugače.
Vsi imate pravice in dolžnosti kot zaposleni, prav tako je pa na istem tudi delodajalec.
Kaj ste pa pri vas delali na šolah, faksih ipd., če se ve in bi kot profesor moral vedeti, da če ni prijave, pač nihče ne bo ukrepal iz golega dolgčasa, ker meniš, da nihče nima dela, tudi ko je v službi? Takih, ki študirajo v prazno ali celo samo zaradi statusa, pa niti ne študirajo, koristijo pa vse možne pravice, jih je ogromno. Upam, da nisi padel s takšnim vprašanjem med te, ki so kot samemu sebi namen?
Pošlji prijavo in bo tudi tvoja problematika obravnavana. Kot ti je pa nekdo že odgovoril, pa samo na podlagi zapisa na forumu, pač ne bo. Vprašaš jih pa seveda tudi lahko to, kar si nas vprašal. Če ne veš, kje je inšpekcija in si celo profesor, odpri google in odtipkaj inšpektorat za delo, boš našel naslov. Potem pa jih na tistem naslovu vprašaj, če slučajno delajo tako, da ti podaš mnenje na nek forum in oni to tretirajo kot prijavo, po kateri bi morali tudi ustrezno ukrepati.
Mogoče bi bil čas, da prenehate preveč študirati in se začnete seznanjati tudi s prakso, v vseh primerih. Tudi, če je težje priti do zaposlitve. Ker ima praktičnost vsak rad, ne samo teorijo, ki vas jo niso niti naučili na nobenem faksu.
Prijavi na inšpektorat, če tako meniš. Ne pa na forum spraševati nelogičnosti, ker tu ni inšpekcija, da bi ti celo odgovorila. Ali pa celo je, pa ti ni dolžna podajati odgovorov. Ste pa nekateri tipični, ko diplomirate iz vseh možnih naslovov, pa v praksi sploh ne veste, kaj z njimi početi. Zato je priporočljivo tudi praktično razmišljanje. Ker inšpektorati obstajajo na večih naslovih. Zato poišči ustreznega.
Oprosti, ampak to kar ti naštevaš, pa da se to samo enemu zgodi, je zgolj čista površnost. Zakaj bi si kaj drugega obula, če imajo predpisano uniformo?
Preberi pogodbo, ki jo imaš celo kot študent, potem pa izpodbijaj dejstva, ali pa še malo študiraj. Ker je čisto nelogično tudi, da ima nekdo status študenta, pa hkrati meni, da je celo zaposlen. Dokler bo sistem kot je, bo tako kot je. Ker oboje hkrati pač ni možno. Ali pa je, samo pri nas. In če ne veš, kje si pogrešila, kako misliš, da bi to morali mi razumeti, čeprav ti je delodajalec to napisal?
Zame je to zgolj velika površnost, da ti uspe toliko površnosti sploh kot osebi storiti.
Če ima npr. parlament predpisan bonton oblačenja, logično, da si kdo ne bo privoščil, pa se sprehajal v ski buckah (samo za primerjavo, če je pač nekaj predpisano tudi glede uniforme).
Ali kot študent znaš razmišljati? Kako ti je uspelo celo dva delodajalca najti kot študentu, kjer ti je delo všeč, malo manj pa, ko gre za izplačilo sredstev? Če ti je tako všeč, pač delaj zastonj, kot delaš.
Ne mešaj pa ostalih, ko ti meniš, da ti nočejo pomagati. Ker če ne dobiš denarja za opravljeno delo, pač tam več ne delaš in jih terjaš za izplačilo za opravljeno delo. Ti jim pa raje še naprej kuhaj kavice, ker te vidijo kot izmolznjeno kravico, ki se pusti molzti. Alergijo imam na vsa prebrana študentarijska mnenja, ki jim očitno študij praktičnosti ni nič prinesel, tudi pri lastnih mmenjih, kjer so praktičnost celo že obdelali.
Denar, če ga potrebuješ, dobi kje drugje, potem pa pusti kot pri bivšem podjetju, da se bo pozabilo, da si pač delala zastonj, ker ti je kolektiv zelo všeč.
Se sploh ne čudim, da se ljudi tako z lahkoto izkorišča, pa če ima nekdo samo osnovno šolo ali pa celo magisterije in dr. znanosti. Sem pravzaprav malce šokirana, ker lastnih mnenj ne premorete, še manj razmišljanj, da ne ločite med pravicami in dolžnostmi, ki jih imate ter na drugi strani tudi tisti, s katerimi ste v odnosih, ki jih imajo prav tako. Mi bo kaj kmalu postalo bolj jasno, zakaj je država, kjer je. Zato se zbudi, ali pa pač spi naprej …
Kar sem prebrala, enega ne bi želela imeti zaposlenega. Ker šteje tudi razmišljanje ter pa praktičnost. Kot je prebrati, se vas da obrniti na hitro. In če je tako, bodo kot cenejšo varianto vedno vzeli tiste, ki se jih da obrniti. Ker boste pri ostalih morali imeti vsaj svoje mnenje. Zavedajte se, da ni vse v diplomah, magisterijih, doktoriranju. Pa vzemite kot želite. Ker vam kdo želi odpreti oči. Zato bom še razumela, ko bo kakšen vprašal za pomoč pri viziji nečesa, pa bo spraševal cel svet. Malo manj pa stvari, ki so zgolj le osnovne. Morda ne bi bilo odveč, če bi ljudje, namesto nosili na pladnjih, mlade bolj motivirali, da začnejo s svojo lastno glavo razmišljati. Namesto da menijo, da jim itak v tem drugi ustrežejo. Zato nekateri niso samostojni, ne tako ne drugače. Pa bi še razumel, da so stari npr. 20.
Ko enkrat ne boste več študentje, pa preverite pogodbo, ki vam bo dana v podpis, preverite pa že sedaj, kar ste podpisali. Kot t.i. študentje. Razmišljanje je lahko tudi v zabavo. Pa še bos ne ostaneš.
Če ti je tako všeč vse skupaj, kar delaj še naprej zastonj. Šefica tako bogati in te bo rada obdržala, ker se tudi po finančni plati tako dobro razume s teboj, kot ti misliš. Namesto tebe pa ne bom razmišljala, ker sem le diplomirana. In ostale vloge ne bom prevzela.
Hvala lepa, očitno kljub diplomi nimaš boljšega v življenju za delat kot tle pametovat in nadirat druge, verjetno se počutiš ob tem bolj pomembno. Jaz sem vprašala na koga se lahko obrnem (inšpekcijo?) in ne rabim tvoje pridige.
Očitno ne razumeš kaj sem želela povedat.
In študenti ne dobivamo pogodb v podpis.
LP
vse bp dobro
Sploh ne morm verjeti kako ste lahko tako hudobni. Moje mnenje je da si študent ali reden delovec ZALUŽI plačilo in je skrajno nesramno (da ne uporabim še kakega drugega izraza) da, če delodajalec IŠČE delavca da mu tudi izplača njegove POŠTENO prislužene ure in ne podpisuje se nobenih pogodb (mislim ste pa res razgledani in na tekočem kar se dogaja).
‘Denar, če ga potrebuješ, dobi kje drugje, potem pa pusti kot pri bivšem podjetju, da se bo pozabilo, da si pač delala zastonj, ker ti je kolektiv zelo všeč” mislim za svojo diplomo s katero se tako hvalite se prav prostaško izražate, pa če nimate za povedati nobenega pametnega nasveta je bolje da ste tiho in se ne vtikate v zadeve, ki se vas ne tičejo.
Pa še to, z diplomo se ni kaj za hvaliti, sem ravno končala magisterij pa tega nikomur ne mečem naprej.
Pa saj je napisala da ji na študenskem servisu noče nihče pomagati, res je da so na študentskem servisu omejeni z zakoni čeprav naj bi obstajal nek rizični sklad iz katerega se izplača potem plačilo študentom oni pa terjajo delodajalca VENDAR to le v primeru da je napotnica študenta vrnjena ter pa šele leta 2014 ker je denarja za leto 2013 ‘že zmanjkalo’
Ha slovenci kak se lencijo pa jamrajo ali oni mislijo da nas je strah
saj tudi mi imamo avokate in odvetnike mi pa imamo denar vi pa ne
zabiti slovenci samo tressete se za vasih 600 euro pa to je se vedno
prevec za te lenuharje mi delodajalci smo se zmenil da vas vse odpovemo
mi pa gremo vsi v Bahamas na sonce brez butastih slovencev
HAAAAA CINKAROSI kaj želite sporočiti z vašim postom?
Kje lahko torej prijavimo tiste delodajalce, ki ne plačujejo davkov, podpirajo delo na črno in se izmikajo plačevanju svojih delavcev?
Želim prijavit delodajalca, ki organizira dogodke, podpiše z vsemi podjemne pogodbe in potem plačuje na roke. V glavnem čas je da se vzpostavi red v tej državi in da se začno plačevat davki.
Hvala za vaš odgovor.
K ste glih umenil neki prijav, lohka rečem, da poznam kar neki lokalnih podjetij v zasavju in imel tudi stik s temi ljudmi. ( ETI na izlakah- učni primer mobbinga ), kjer prikrito in sistematično izvajajo mobbing nad delavci in jim grozijo z izgubo službe, ljudje predvsem mladi so pa bogi tam zelo. Je pa tudi alkohola tam veliko med vodji. Bog jim pomagaj 🙁 ali pa inšpekcija ampak delavce je tam tako strah, da nimajo poguma niti inšpektorje kontaktirat.
Pravna država?
Pozdravljeni!
Smo podjetje Legas s.p., ki nudi ZAGOTOVLJENO NAJUGODNEJŠE PRAVNO SVETOVANJE.
Pravne nasvete želimo približati vsem, ne glede na njihov socialni položaj!!!
Poglejte si našo spletno stran: http://www.legas-kranj.si/
FB stran: https://www.facebook.com/legaskranj
Lahko nam pišete na: info@legas-kranj.si
Zdravo, mene pa zanima kam naj se obrnem, imam sledečo situacijo zaposlen sem v privat firmi za polovični delovni čas, se pravi 20 ur tedensko. Na mesec naredim tudi po 200 in več ur ker delodajalec tako zahteva od mene, delamo tudi preko delovnega časa, včasih sem v službi tudi 24 ur. Enostavno ko sem omenil da nezdržim takega tempa ki res ni normalen je rekel če mi kaj ni všeč da lahko grem. Že sama pogodba o zaposlitvi je čisto mimo, da ne govorim o plačevanju oziroma neplačevanju. Službo mi pomeni veliko saj imam vsaj tisto malo več kot je socialna pomoč pa še zaposlen sem. Nebi rad letel iz službe ker moram preživljati še koga drugea ne samo sebe, ampak razmere so nevzdržne. Kaj naj storim ?
Forum je zaprt za komentiranje.