anonimna prijava delovni inšpekciji
Vse to prebiram, kaj je po zakonu potrebno, kaj mora delodajalec narediti ampak tukaj je največje vprašanje, kaj narediti, da dobiš tisto kar ti pripada. Plačo, regres, bolniško,… Kam se obrniti, da to dobiš in ne da samo čakaš. Na koncu pa si potem oškodovan še s strani države, ki si zatiskajo oči in nič ne ukrepajo, saj oni nimajo probleme s tem, da plača ni nakazana, da regresa ni in da bolniške ni. Hočem konkretne odgovore in pravo telefonsko ali mail človeka, ki si upa ukrepati in ne samo brati in nakladati o zakonih!!! Kdo piše zakone!? Izkoriščani in ponižani ljudje ne!!!
Si tako napisal/a tisti upati, kot pri mafijah, ki nekdo sporoča, da se krivda godi nekomu od njihove družine, se zmenijo in ukrepajo, se ve kako.
Vsak inšpektorat ali inštitucija ima na spletnih straneh objavljen tudi e naslov, tako telefonske številke, kamor pošljete svojo prijavo. In če pa po prijavi, ki jih dobijo na tisoče od vseh strani samo čakate in niti niste toliko, da bi potem povprašali, kdo rešuje vašo prijavo, kako se postopek odvija, pa pač še malo počakajte.
V ostalem pa, je v takšnih primerih dobro imeti dobrega odvetnika, kjer pravice uveljavljaš in terjaš s tožbo na delovnem sodišču, kar lahko storiš v roku 5 let. Ampak, dober odvetnik tudi stane. In vsak dober odvetnik, ki mu boš tudi plačal za njegove storitve, si bo upal (kot navajaš) biti aktiven v tvoji zadevi.
Priporočam pa, da četudi človek po izobrazbi ni pravnik, da se v pravnih zadevah, v katerih se znajdeš ali pa čisto tako za razširitev znanja, prebereš kakšen zakon. Samo, je tudi zakon potrebno znati brati, saj se osnovni zakon mnogokrat nanaša še na ostale področne zakone, da lahko potem razumeš celoto v določeni stvari.
Pozdravljeni,
tako kot povsod drugje, so tudi odvetniki samo ljudje in so si med seboj zelo zelo različni, različno sposobni. Preprosto tako kot v drugih poklicih. Veliko je takih, ki so specializirani za delovnopravne spore in imajo veliko izkušenj. Marsikaj je odvisno tudi od tega, koliko dejstev stranka pove odvetniku. Če mu ne pove vsega, bo odvetnik težko naredil vse, kar bi lahko sicer.
Ceno določa odvetniška tariha, o ostalem se stranka dogovori samostojno z odvetnikom.
Obstaja tudi brezplačna pravna pomoč.
Vse lepo še naprej in še kaj se oglasite,
Daša Modic Gorjup
Tudi sama sem ravni prijavila delodajalca. Pa še več bi jih mogla.
Ne morem verjeti, da ste narod tako hudo naivni, da se pustite veče let nat* !?! Pa kaj je z vami?! A se zavedate, da prav zato, ker nič ne naredite lahko izkoriščajo??
Jaz sem sama slab mesec na firmi, pa sem ugotovila vrsto napak in šla. Pa mi je že to preveč!
Pozdravljeni.
V tem mesecu se mi izteče porodniški dopust. ker delam v vrtcu, svojega letnega dopusta (po zakonu ZURJF) kao ne morem koristiti takoj po zakjučitvi porod. dopusta.
Delodajalec mi dovoli koristitl letni dopust za bolniše, za čas šolskih počitnic…
A jaz bi najraje koristila LD 2012 še ta mesec, Zanima me, ali je to danes možno, če je kam se obrniti da nekdo to delodajalcu razloži??? (Po koncu prve nosečnice sem koristila LD v času ko ni bilo počitnic, danes pa to ni možno – sem prav seznanjena s tem?????)
Lp, Monika
ZUJF z nobeno določbo ne omejuje pravic do dopustov v letu 2012, omejil je le zgornjo mejo dopusta na 35 dni (187. člen).
Tako je dobra volja delodajalca, ali bo odobril letni dopust po koncu porodniške. Delodajalec se lahko pri neodobritvi sklicuje na delovni proces, kjer ima v primeru, če delavca ne bi bilo in bi to škodilo ali oviralo delovni proces pravico, da LD ne odobri.
Morda to, da ne moreš koristiti takoj dopusta po porodniški določa kakšen drug akt pri vas, ker ZUJF tega 100 % ne določa.
Ne razumem pa dobro, kako je v tvojem primeru, ker praviš, da imaš porodniško do konca tega meseca, ti bi pa dopust rada koristila še ta mesec?
Mnogo jih ne komplicira s podaljšanjem dopusta po porodniški, v smislu, če te toliko časa ni bilo, te pa še 14 dni ne bo oziroma, raje nekateri vidijo, da dopust vzamejo takoj in da se potem ljudje nemoteno vpeljejo nazaj v delovni proces. Kar je tudi meni bolj smotrno. Nekateri so pa malo bolj zaj* in pač povedo marsikaj, dokler ne ugotovijo, da človek ni skregal z zakonodajo.
Zato vam priporočam, da četudi niste pravniki, da si bolj podrobno prečitate tiste pravne podlage, ki se vas tičejo. Tako bo moral tudi nadrejeni fajn premisliti, s čim vam bo žugal, saj si ne bo dovolil, da bi se znašel kje, kjer ni potrebe, zaradi napačne interpretacije in zavajanja ljudi.
Je pa v tvojem primeru res dobra volja delodajalca, ali bo pustil, da takoj koristiš LD ali ne.
Ali v firmi pravijo, da je inšpektor rekel, da si bila ti ali pravi inšpektor, da si bila ti?
Ker če v firmi samo pravijo, da si bila ti, naj ti povedo, kateri inšpektor je bil to in kje se nahaja. Za začetek.
Ker če samo pravijo, so pač posumili tebe, ker nisi več tam, prijava se je pa morda zgodila s strani tretje osebe in je dogodek soupadel.
Lahko pa sama daš poizvedbo na inšpektorat ali se sama osebno zglasiš pri njih in preveriš, podaš vlogo pisno, ustno na zapisnik. In ko boš imela pisni odgovor, da pod tvojim imenom ni bila podana nobena prijava, pojdi lepo do bivšega delodajalca in ga s tem seznani. Za nameček obrni plat in mu na prijazen način požugaj (v kolikor dobiš odgovor, da nisi nobene prijave podala), da če ti misli škodovati z načinom, ki ga je začel, da tudi ti ne boš mirovala. Daj mu vedeti, da nisi nevednica in da je zadnji, ki te bo blatil in metal nate slabo luč. Ker takšne stvari hitro pridejo okrog do drugih delodajalcev in bi bila škoda, da imaš zaradi tega črno piko, čeprav nisi kriva.
Ko boš to uredila in če ne bo zadostovalo, se pa potem javi.
Pozdravljeni!
Tudi sam sem doživel zanimiv preobrat, ki se je končal (zaenkrat) z grožnjo z ubojem s strani delodajalca.
Dne 30.8. so mi vsilili odpoved o prenehanju delovnega razmerja iz poslovnih razlogov in navajali, da me zaradi opustitve programov ne morejo zaposliti na drugem delovnem mestu. Vse lepo in prav, če ne bi isti lastnik odprl na istem naslovu v istih prostorih drugo firmo, za katere račun sem opravljal isto delo – se pravi isti program.
Nategovali so me, da bomo po odpovednem roku (30dni) sodelovali preko s.p. in da bodo pripravili pogodbo – seveda jo do danes niso (čeprav sem sam podobne pogodbe vedno pripravil v 30min).
Ker je OD spet (to že 6ič) zamujal, sem po mailu poizvedoval, kdaj bo plača nakazana in podal povzetek realiziranih prodaj za račun drugega podjetja. To je seveda prižgalo alarm….
Včeraj zjutraj sem dobil mail, da se dobimo pred mojim odhodom na teren….čez 30min popravek, da se dobimo po terenu.
Ob 15h sem prišel v službeno garažo.
Odšel sem na sestanek, kjer sem v prvem delu poslušal, da se more (lastnik) dobiti z odvetnikom, da se pravno posvetuje, kako rešiti moj OD. Ob tem je navedel, da je prejšnji mesec računovodkinja iz zunanjega računovodstva ravnala protipravno in nakazala moj OD iz podjetja 2 (dodal je še, da bo kazensko odgovarjala).
V drugem delu mi je rekel, da imam 7 dni dopusta (prejšnji teden me je prepričeval, da samo 2) in da z jutrišnjim (19.9.) dnem grem na dopust. S tem se strinjal in mu rekel, da 1.10. pridem na sedež podjetja, da izvedem primopredajo. S tem se ni strinjal in zahteval takojšno predajo – brez pripravljenih obvestil ali dopisov o primopredaji. S tem se nisem strinjal, ker bi kršil delovno razmerje, zato mi je začel groziti z ubojem (moral je še 2x ponoviti, ker sem mislil, da imam prisluhe).
Pod pretvezo, da grem po stvari sem ušel iz podjetja in dogodek prijavil na policiji.
Sledi inšpektorat za delo; 2x plača, regres, odpravnina, kršenje zakona….etc.
Ali je inšpekcija, dolžna ukrepat, ko bodi anonimno prijavo delodajalca, namreč kar nekaj je primerov, ko dobijo prijavo, pa ne odreagirajo, čeprav močno sumim v anonimnost, saj so vsi med sabo povezani. Mislim, da je delodajalec v prekršku, če ne izplačuje dodatka na delovno dobo, regres izplačuje po obroki vsak mesec 1/12, dopust si je omislil, da ga imajo vsi zaposleni enako, mobing pa na visokem nivoju, s tem, da zaposluje in odpušča delavce kot po tekočem traku, na isto delovno mesto. Ko odpusti delavca iz poslovnoh razlogov, da podpisati izjavo, da niti delodajalec niti delavec nimata medsebojnih terjatev v enem izvodu in izjavo seveda zadrži zase, tako se delavec obriše pod nosom za minulo delo in odpravnino.
LP
Janko
mi lahko kdo pomaga z nasvetom . Dobil sem povabilo za invalidsko komisijo ( zaradi ugotavljanja invalidnosti – deformacija hrbtenice , leva noga prejema iz hrbtenice 40% živčnih dražljajev , desna 57% ) ko sem bil na bolniškem staležu . po obravnavi invalidske komisije ( in zaključku bolniškega staleža ) ne belodajalec ni klical na delo , dokler komisija ni poslala odgovora da sem zdrav . Še po odgovoru se ni zmenil zame zato sem se na delodajalca obrnil z meilom naj mi odgovori ali sem še zaposlen ali ne .
Šele po tem me je pozval na delo . Sedaj delodajalec zahteva da mu vrnem delovne ure za mesec in pol nedela – ne po svoji krivdi . V znak dobre volje sem dal za ta čas svoj dopust ki pa mu ne zadostuje .
Ali mu moram oddelati primankljaj ur ali je to njegova odgovornost ? zahvaljujem se vam za odgovor .
ti ne bi smeli brez tvojega dovoljenja vzeti proste dneve namesto bolniške. pri moji bivši firmi so tudi imeli takšno prakso, da so tistim, ki so bili na bolniški hoteli namesto bolniške plačati fraj dneve oz. nadure (ker se kao bolj splača), vendar se je moral delavec s tem strinjati. pokliči na sindikat ali inšpekcijo.
Jaz sem prijavila delodajalca anonimno.Prekinil mi je pogodbo za določen čas vzrok(po njegovem)višek delavcev.!100% sem ,da mi je prekinil pogodbo zaradi nosečnosti.Na zavodu za zaposlovanje niso naredili nič na inšpekciji tudi ne.Fantek ima zdaj 2 leti pa še nič mi niso odgovorili kako so ukrepali? če sploh so.Med tem časom pa sem zvedela ,da nisem edina ,ki ji je prekinil pogodbo zaradi nosečnosti.Ena izmed bivših sodelavk mi je povedala ,da je kmalu zatem ko je mene vrgu iz službe zaposlil eno drugo punco in žal je tudi ona zanosila in tudi njo je odpustil.
Pogodba v tvojem primeru ni bila prekinjena, ampak je prenehala veljati zaradi poteka časa. Kar je delodajalec storil, je to, da ni s teboj sklenil nove pogodbe. Razlika je bistvena, zato tudi niso ničesar mogli narediti na zavodu oz. inšpekciji. Če si menila, da bi te delodajalec moral zaposliti za nedoločen čas oz. morebiti skleniti novo pogodbo za določen čas, bi morala v 30 dneh od poteka veljavnosti pogodbe vložiti tožbo na pristojno sodišče.
js sm mela poškodbo kolena,dobila sm od komisije da delam na 4h,delodajalec me je dau na tako delovišče ko je dela za 8h a zahteva da js naredim to v 4 urah,(dlam kt čistilka) poškodbo mam kolena delo zahteva hojo po zeleznih stopnicah in vodo treba nest gor-dol,ko sm rekla da nemorem mi je rekla da moram,nevem kaj naj naredim???
Ja, čisto preprosto, delaš štiri ure in narediš kolikor lahko oz. pač pol manj, kot prej, ko je bilo po 8 ur. Če te bodo pa žalili, pač vzameš v roke telefon in jih prijaviš policiji. Glede nošenja vode po stopnicah pa naj spec. med. dela, ki pokriva podjetje, napiše, da to ne gre. Lahko pri tem izhaja tudi iz mnenja, ki ga predhodno poda npr. ortoped.
Forum je zaprt za komentiranje.