Anonimna pisma
Res nimam več besed, glede tvoje žaljive komunikacije. Napisala sem samo, kako je bilo in nič drugega. Če človek 13 let žaljivo in napadalno komunicira s sodelavci, ni čudno, da nekomu film pokne.
Tebi so pač takšne stvari smešne in nepomembne, drugim niso. Zaradi tega še nimaš nobene pravice žalit ljudi, ki prosijo za mnenja. No, pa lep dan. Fajn, da si si malo svoj ego nabildal v tej temi. Ziher se zdaj počutiš kot petelin na kupu gnoja. Te kar vidim. Jao, jao, komunikacijo pa imaš pa ti na ravni 12. letnih otrok in nihče drug.
@prstni odtis
naša policija je tako podhranjena, da niti žensk, ki pridejo prijavit svoje (bivše) partnerje, ko jim grozijo, ne obravnava. dokler ni uporabljena fizična sila. samo takrat je navadno že prepozno.
x krat se je že ugotovilo post festum, ko je kak obsedenec ubil žensko, da je že bila na policiji, pa ji niso pomagali
in ti misliš, da bodo šli pa tebi na roko in šli pismo analizirat na prstne odtise????
in kaj si bodo pomagali z njimi?
primerjajo jih lahko samo z bazo znanih kriminalcev. ali boš še zahtevala, da vsem osumljenim vzamejo odtise za primerjavo???
Lej teta, mal te zezam, ker tako samoumevno zahtevaš. In sprašuješ kdo mora kaj tebi, ne pa, kaj bi ti za družbo. Pa itak je irelevantno.
Zezam te, ker rad zafrkavam hinavce. Ta je huda, ampak bom razložil. Po eni strani mi očitaš, da “Res nimam več besed, glede tvoje žaljive komunikacije”, po drugi pa z veseljem razlagaš, kako je v neki drugi sitauciji možakar rekel, da jo bo “čez gobec” in je bil mir. Zdej.. al si kul oseba, ne maraš nasilja in si prizadevaš za spoštljivo komunikacijo in te motim, ker ne komuniciram ne ravno spoštiljivo in ne ravno, da bi ti kaj koristnega povedal. Ampak nisi. Si ženska, ki se je očitno naslajala, da je moški tvoji (bivši) sodelavki zagrozil, da jo bo čez gobec. To je pa hipokrezija (google it, maš sskj na netu). Tudi tvoj odnos do nasilja: “Če človek 13 let žaljivo in napadalno komunicira s sodelavci, ni čudno, da nekomu film pokne. je za moje pojme zelo zrelaksiran… A če mi greš na živce s svojim pisanjem te lahko “poknem”? A je kriterij čas (13 let) al intenziteta teženja (malo, srednje, zelo)? A ti ni malo bruh, kar si napisala? Da je jasno, da ko ma dec sodelavke zadost, ker mu pametuje, jo mal žvajzne pa je mir? Če bi pa tebe bi bla pa nova tema na monu, a?
Kdo te žali? Uporabljam mogoče malo močnejše besedoslovje, ampak žalim te ne. Če ti tovrstno pisanje ni domače, potem ni žalitev, če ti rečem: preberi kdaj tudi kakšno knjigo! Kot že v začetku: napačno pojmuješ svojo pravico podajanja mnenj. Imaš jo. Ampak glej poglej, imam jo tudi jaz. In če iščeš mnenje za nek bullshit, potem ja, se lahko zgodi, da ti nekdo pove, da gre za bullshit. Ampak danes je pač tako, da je drekanje po forumih pravica, prepovedano je pa rečt: O MOJ BOG, KOK TO SMRDIII!
P.S.
Na fakin intrnetu iščeš nasvete (?!) in mnenja (še bolj?!?!?!) o neki družinsko-prijatelsko-varalski epizodi. Kaj pričakujaš? Poglobljeno psihoanalizo? Sej vem, da se prišla po dnevno dozo zgražanja in kimanja. Šit, ker sem se ti danes vzel na piko in postavljam ogledalo…
zdravo.
Danes sem dobil anonimno pismo, notri pa nič drugega kot neki živalski iztrebki… pokličem 113 in se dogovorim da jutri to odnesem do njih, ampak mi povedo, da nekih čudežev ne morem pričakovat…zanima me, kaj bi ostali nardili v tem primeru? vse skupaj mi je še tlko bolj čudno, ker nimam nobenih sovražnikov saj sem si z vsemi dober in prijateljski…. hvala za bilokaki nasvet…
Pojdi na policijo, pokaži pisma pa ti bodo povedali kako in kaj. Ena ti piše, da se ti možek okrog mečka ti bi pa rada stike z pošiljateljem prekinila? Pošiljateljica ti hoče samo že enkrat dopovedat kaj ti mož počne. Čist en namig – nisi edina, ki dobiva taka pisma zadnje cajte. Znanka tudi dobi tako pismo parkrat na leto. Pošiljateljica ima prav, ona pa še kar možu verjame.
Ссылка на гидру hydraruzxpnew4af hydraclubbioknikokex7njhwuahc2l67lfiz7z36md2jvopda7nchid onion http hydraruzxpnew4af onion register – https://hydraruzpnew4afonion.com – Тысячи посетителей hydra union в сутки – наиболее красноречивый momental показатель популярности orders платформы. В чем же причина onion того, что огромное оригинальные зеркала количество россиян legalrcbiz66nxxz и жителей ближнего зарубежья godnotaba столь активно интересуются данным маркетплейсом checkout? Ответ очевиден: спрос на запрещенные inbox товары существует всегда balance, но механизмов conversations покупки этих товаров не так много. Естественно, что отзывы v3.hydraruzxpnew4af.com.co психоактивных веществ спокойно catalog обходятся и без Гидры (вы забанены). Для этого есть соответствующие обход inbox Телеграм-каналы, сайты зеркала официальные зеркала mirrors да и просто оффлайн-дилеры. Тем не менее, tor потребность в hydra4jpwhfx4mst анонимности постоянно растёт telegram, поскольку правоохранительные органы становятся более эффективными в отлове преступников обход images. На этом фоне появление hydra2web такой площадки как Гидра технические работы, где можно анонимно моментальные клады, ошибка 503
Forum je zaprt za komentiranje.