Anketa Primoža
NM-3w, ko sem bila majhna, mi je mati vedno govorila, da nisem njena hči, da sem padla s ciganskega voza in ker sem bila zelo ljubka me je vzela in obdržala. Bog ve, če je govorila samo v šali, ker celo danes, ko imam opraviti z največjimi kakci, nimam nobenih težav in za čuda, ne dobim nobenih izpuščajev. Imaš prav. Kot ena kopriva, ki nikoli ne pozebe. Opeče pa vedno.
Btw: ne najdem povezave med Mongoli in Primoževo anketo – da nisva morebiti skupaj pokakcala temo?[/quote]
saj med (HR) in kitajci, indijci tudi ni bilo “povezave” — pa si bila uspešna ☺
ob vsem kar meni “obešaš” … a na sebe nikoli ne pomisliš ☺
pa saj si … kot, da imaš 10 let več kot jaz in nimaš drugega početi kot delati se “pametno” … nisem zasledil, da je danes kakšna pomembna fuzbal tekma na TV, da bi imela razlog, da zanemarjaš prebivalce svojega genezda ☺
saj bi ti natipkal, da pometaj na svoji strani praga … pa se mi zdi, da bi bil to mimosunek ☺[/quote]
Poslušaj, v četrtek grem malo ven …na en party pa to… Ker ti gre tako dobro – a te lahko prosim, da te še takrat malo peče moja vest? Tam nekje od 23. ure naprej pa…zna se zavleči, saj veš … Saj se lahko zanesem nate, kajne? Ker jaz si moram še podepilirat noge, nalakirat nohte, pa to… :))
Vem, da boš. Srček si. Lupčka:)))
Krula: NM-3w je “material” z idejami, vizijo, smotrom, … kdor se ga “odreče” mu ostanejo “pacienti” ☺ … in Primož to ve. Čeprav imam od njega napol “rdeči karton” in od mene njemu kuvertiran predlog (od mene) da me lahko vsak hip “ukine” ☺
Ampak brez mene je MON … dolgčas psihičev, ki modrujejo o tem kako BI, da NEbi ☺[/quote]
Ta stara ti je kruletina bedak.
Krula: NM-3w je “material” z idejami, vizijo, smotrom, … kdor se ga “odreče” mu ostanejo “pacienti” ☺ … in Primož to ve. Čeprav imam od njega napol “rdeči karton” in od mene njemu kuvertiran predlog (od mene) da me lahko vsak hip “ukine” ☺
Ampak brez mene je MON … dolgčas psihičev, ki modrujejo o tem kako BI, da NEbi ☺[/quote]
Ta stara ti je kruletina bedak.[/quote]
kar “vidiš” si ti v špeglu …
saj med (HR) in kitajci, indijci tudi ni bilo “povezave” — pa si bila uspešna ☺
ob vsem kar meni “obešaš” … a na sebe nikoli ne pomisliš ☺
pa saj si … kot, da imaš 10 let več kot jaz in nimaš drugega početi kot delati se “pametno” … nisem zasledil, da je danes kakšna pomembna fuzbal tekma na TV, da bi imela razlog, da zanemarjaš prebivalce svojega genezda ☺
saj bi ti natipkal, da pometaj na svoji strani praga … pa se mi zdi, da bi bil to mimosunek ☺[/quote]
Poslušaj, v četrtek grem malo ven …na en party pa to… Ker ti gre tako dobro – a te lahko prosim, da te še takrat malo peče moja vest? Tam nekje od 23. ure naprej pa…zna se zavleči, saj veš … Saj se lahko zanesem nate, kajne? Ker jaz si moram še podepilirat noge, nalakirat nohte, pa to… :))
Vem, da boš. Srček si. Lupčka:)))[/quote]
pazi, da pravočasno rezerviraš tisti granitni konfin ob lanterni – in, da ne pozabiš kondoma.
Forum je zaprt za komentiranje.