Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Anketa Primoža

Anketa Primoža

Vedno je tisti pri vrhu kriv za vse, ker ima platno in škarje v rokah, da lahko kaj spremeni.[/quote]
To je res, samo Robi je že nevem kolikokrat napisal, da če bi bilo po njegovem, da on neprimernih komentarjev še brisal ne bi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Vedno je tisti pri vrhu kriv za vse, ker ima platno in škarje v rokah, da lahko kaj spremeni.[/quote]
To je res, samo Robi je že nevem kolikokrat napisal, da če bi bilo po njegovem, da on neprimernih komentarjev še brisal ne bi.[/quote]

Ja, to sta 2 ekstrema, eni, ki preveč brišejo, in eni, ki skorajda nič ne brišejo.
Eno je diktatura, drugo pa anarhija. Očitno je Robiju bližje anarhija kaosa. 🙂
Primožu pa kar oboje, ker najdeš oba ekstrema moderatorjev. :-/
Ampak moderator tu ni kriv, ker ne more banat članov, ki gredo čez vse mere dobrega okusa in ne odnehajo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne bodi tako brutalen z dekleti:). Dej ti raje meni povej katero sadje imaš najraje? Nick Sadni najbrž ni naključje, a ne?:)[/quote]

Jaz imam ves čas občutek, da mu je v resnici ime Sandi :))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In to opravičeno. Pametni ne bodo hodili na volitve in volili nesposobnežev. Na Monu je pa podobno, npr. moderatorji, ki so moderatorji samo za okras.[/quote]

Ni moderator kriv, kaj če on dežurati in nonstop brisati poste od takih, kot je tale burek NM-3w :), ki praktično nima niti enega prijatelja, ker je konfliktna osebnost, in je tu praktično za vse moteč, edino Margo ga ima rada, ker se ji je (za)smili v njegovem duhovnem uboštvu :), kjer mu je internet edino okno v svet in zlorablja forum za “kanalizacijski odvod” za svojo nezadovoljstvo in bivanjsko patetiko, ko nima žive duše ob sebi. Čez tega je letelo že na desetine pritožb, enako velja za moderatorja v rubriki Duhovnost, ampak Primož se mi zdi malce vzvišen s to ignoranco (menda po vrnitvi iz Indije kuha kamilice “samospoznanja, zavedanja in sprejemanja” 😀 ), ko nikogar ne šljivi, ker ni moč komunicrati, ko zaštepa (zaspama) vse topike vedno z isto duhamorno lajno…[/quote]

Hmm…v bistvu… če mu odklopijo internet … mu ostanem samo še jaz :)))

In jaz!☺
Mi trije smo najboljši par d.o.o.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Samo za Margot!!
http://www.youtube.com/watch?v=AB3fncWyVN4
Ostali šic, šic!!

Ne bodi tako brutalen z dekleti:). Dej ti raje meni povej katero sadje imaš najraje? Nick Sadni najbrž ni naključje, a ne?:)[/quote]

pomoje si polastuje sadno dieto 😀 al je pa bl….kako bi se rekl.. Mavrični ? 😉 to me je ze v prvo asociiralo. vsi pa vemo komu se rece mavricni 😀

pomoje si polastuje sadno dieto 😀 al je pa bl….kako bi se rekl.. Mavrični ? 😉 to me je ze v prvo asociiralo. vsi pa vemo komu se rece mavricni :D[/quote]

Eksotično sadje ima rad. Kaj mu lahko ponudiš, mogoče kakšno papajico? 🙂
Goldfiševa bi verjetno rada banano. Ne vem, če bo dovolj sadja za vse. :)))

Zastarel humor, na to se lahko samo upokojenci smejijo.

:))) Sadni, saj veš, kdaj smo moški zapeti in “renčavo namrgodeni”, in tudi kaj nas lahko reši?
Pivo (pa ne samo eno) ali pa ženska. 😀 Izbira je tvoja, če bi rad bil bolj vedre volje. :)))

Namig: jaz bi se odločil za drugo izbiro na tvojem mestu, lahko ti izjemno izboljša trenutno stanje “mešanih občutkov”,ko ti gre prav vse in vsi na jetra in te moti vsak “šum”, potem ta usajanja, nihanja razpoloženja, ki se odraža s pretirano občutljivostjo in jeznimi izbruhi – ki ga opažajo vsi prisotni na forumu in se vleče (že par let?) odkar te je pustila…. 😉

Dobro, če ti nočeš. Bom jima pa jaz dal, se bo že kak prepovedan sadež našel samo za njiju. 😀

Matjazko, pri tebi se pa ves čas sprašujem, kdaj bo prišel dan, ko boš dojel, da nisi prav nič smešen ? Človek, pa ti imaš IZREDNO slab humor in verjemi mi, tega ne napišem kar vsakomur, tok ga fušaš v tem, da si se mi na nek način že smilit začel. Jaz žalujem za take ljudi, ker so tok nesposobni.

Žalovati, Da.
Sadni, smiljenje, (ob)žalovanje, huda prizadetost in globoke čustvene rane, ki jih nisi nikoli predelal ali “izžaloval”, so sedaj postala glavni vir “grenkega pelina, ki zastruplja dušo”, zagnojila se so in se sprevrnila v zamero, jezo, sovraštvo; sprva le do bivše, sedaj pa splošno deluješ neprijazen in nespoštljiv do žensk, ker še nisem videl, kje bi našel eno samcato prijazno besedo. 😉 Ista zgodba menda pri Spiderju, ki ga tolikokrat omenjaš kot svojega “vzornika”. Ja, saj nekaj vajo druži, imata podobni “žalostni” ljubezenski zgodbi za sabo (prevara) in podobno čustvujeta, ne zmoreta iti čez prizadetost, tako da vaju spremlja preteklost.

Ti kar piši kar si misliš Matjazko, samo mene ne boš videl tu viseti čez 10 let, medtem, ko boš ti še naprej lepil slikce na pol nagih deklet in se lagal o svojem ljubezenskem statusu. Jst, Spider in podobni smo vsaj REAL, nekaj kar tebi ne bo nikoli uspelo, razlog za to pa je, ker se sramuješ samega sebe. Samozavest ti peša, to lahko človek sklepa že samo na podlagi tega replya, precej ranjliv odziv, če mene vprašaš. Fail.

Žalovati, Da.
Sadni, smiljenje, (ob)žalovanje, huda prizadetost in globoke čustvene rane, ki jih nisi nikoli predelal ali “izžaloval”, so sedaj postala glavni vir “grenkega pelina, ki zastruplja dušo”, zagnojila se so in se sprevrnila v zamero, jezo, sovraštvo; sprva le do bivše, sedaj pa splošno deluješ neprijazen in nespoštljiv do žensk, ker še nisem videl, kje bi našel eno samcato prijazno besedo. 😉 Ista zgodba menda pri Spiderju, ki ga tolikokrat omenjaš kot svojega “vzornika”. Ja, saj nekaj vajo druži, imata podobni “žalostni” ljubezenski zgodbi za sabo (prevara) in podobno čustvujeta, ne zmoreta iti čez prizadetost, tako da vaju spremlja preteklost.[/quote]
Veliko je takšnih s slabimi izkušnjami…Zaskrbljujoče je pa to, da je takšen način izražanja nekaj, s čimer dokazuješ, da si zanimiv in napreden.

In jaz!☺
Mi trije smo najboljši par d.o.o.[/quote]

Paco, če bo NM tole videl te bo zadavil. :)))
On si raje zvrta luknje v svoja rahitična kolena, kot da bi bil z menoj v družbi.
Drugače pa – on že ima svoj d.o.o. – ves čas ponuja ženskam svojo družbo z omejeno odgovornostjo.

Btw: hvala za komad ♥♥

Žalovati, Da.
Sadni, smiljenje, (ob)žalovanje, huda prizadetost in globoke čustvene rane, ki jih nisi nikoli predelal ali “izžaloval”, so sedaj postala glavni vir “grenkega pelina, ki zastruplja dušo”, zagnojila se so in se sprevrnila v zamero, jezo, sovraštvo; sprva le do bivše, sedaj pa splošno deluješ neprijazen in nespoštljiv do žensk, ker še nisem videl, kje bi našel eno samcato prijazno besedo. 😉 Ista zgodba menda pri Spiderju, ki ga tolikokrat omenjaš kot svojega “vzornika”. Ja, saj nekaj vajo druži, imata podobni “žalostni” ljubezenski zgodbi za sabo (prevara) in podobno čustvujeta, ne zmoreta iti čez prizadetost, tako da vaju spremlja preteklost.[/quote]
Veliko je takšnih s slabimi izkušnjami…Zaskrbljujoče je pa to, da je takšen način izražanja nekaj, s čimer dokazuješ, da si zanimiv in napreden.[/quote]

… in dosežejo ravno nasprotno ://

In jaz!☺

On si raje zvrta luknje v svoja rahitična kolena, kot da bi bil z menoj v družbi.
Drugače pa – on že ima svoj d.o.o. – ves čas ponuja ženskam svojo družbo z omejeno odgovornostjo.

Btw: hvala za komad ♥♥[/quote]

videl ☺
Paco zaradi mene mirno in brez strahu lahko živi

Margot_ pa je itak (najbolj grdo zasvinjana beseda) ker zna tako nedolžno “zgledati”, ko povsem zj.eb.e tudi resne teme.
Lahko bi pa odprla posvetovalnico za DoSadnega, markića, Spajderja … kjer bi se šli, da je ona njihovavsaj navidezna bejba. Ajde – komu tudi mamica ☺
Da pa bi kakšno svojo naredila – mi je pa vse jasno, zakaj je ne ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

videl ☺

Margot_ pa je itak (najbolj grdo zasvinjana beseda) ker zna tako nedolžno “zgledati”, ko povsem zj.eb.e tudi resne teme.
Lahko bi pa odprla posvetovalnico za DoSadnega, markića, Spajderja … kjer bi se šli, da je ona njihovavsaj navidezna bejba. Ajde – komu tudi mamica ☺
Da pa bi kakšno svojo naredila – mi je pa vse jasno, zakaj je ne ☺[/quote]

NeMči, teme odpirajo tisti, ki se znajdejo v kakšnih dilemah ali pa tisti, ki jih mučijo kakšna življenjsko pomembna vprašanja (npr. koliko kakcev plava v Jadranskem morju). Ne vidim razloga, da bi odprla temo, ker imam odgovore na vsa svoja vprašanja.

Meni se ne zdi, da zj.eb.em vse resne teme. Ampak, mogoče lahko odpreš temo z naslovom:
kdo zj.eb.e več resnih tem: Margot- ali jaz? – če si slučajno v dilemi.

p.s.: Hvala ti za Pacota.

videl ☺

Da pa bi kakšno svojo naredila – mi je pa vse jasno, zakaj je ne ☺[/quote]

NeMči, teme odpirajo tisti, ki se znajdejo v kakšnih dilemah ali pa tisti, ki jih mučijo kakšna življenjsko pomembna vprašanja (npr. koliko kakcev plava v Jadranskem morju). Ne vidim razloga, da bi odprla temo, ker imam odgovore na vsa svoja vprašanja.

Meni se ne zdi, da zj.eb.em vse resne teme. Ampak, mogoče lahko odpreš temo z naslovom:

p.s.: Hvala ti za Pacota.[/quote]
sej, če hočeš kaj povedati lahko natipkaš ☺
med tem, kaj se komu “zdi” in kaj počne … je.ba.t ga je pa vedno velika “štenga”.
je pa blesavo v drekce v Jadranu vključevati “kanalizacijo” na Kitajskem, v Indiji … sploh, ker so obojim večino spodobnih objektov infrastrukture dali zgraditi Mongoli … ampak — ja, ni vse iti nekam … kaj je tudi poznati okolje.
Skratka: draga Marot- … kopaj in napajaj se vsaj v lastnih iztrebkih — da se ne nalezeš česa, o čemer pojma nimaš ☺
vključno s “spoštovanjem” tipkanja nicka kot se predstavlja — kaj je že tisti sadež tvojega imena ☺ ☺ kopriva?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

p.s.: Hvala ti za Pacota.[/quote]
med tem, kaj se komu “zdi” in kaj počne … je.ba.t ga je pa vedno velika “štenga”.
je pa blesavo v drekce v Jadranu vključevati “kanalizacijo” na Kitajskem, v Indiji … sploh, ker so obojim večino spodobnih objektov infrastrukture dali zgraditi Mongoli … ampak — ja, ni vse iti nekam … kaj je tudi poznati okolje.
Skratka: draga Marot- … kopaj in napajaj se vsaj v lastnih iztrebkih — da se ne nalezeš česa, o čemer pojma nimaš ☺
vključno s “spoštovanjem” tipkanja nicka kot se predstavlja — kaj je že tisti sadež tvojega imena ☺ ☺ kopriva?[/quote]

NM-3w, ko sem bila majhna, mi je mati vedno govorila, da nisem njena hči, da sem padla s ciganskega voza in ker sem bila zelo ljubka me je vzela in obdržala. Bog ve, če je govorila samo v šali, ker celo danes, ko imam opraviti z največjimi kakci, nimam nobenih težav in za čuda, ne dobim nobenih izpuščajev. Imaš prav. Kot ena kopriva, ki nikoli ne pozebe. Opeče pa vedno.

Btw: ne najdem povezave med Mongoli in Primoževo anketo – da nisva morebiti skupaj pokakcala temo?

vključno s “spoštovanjem” tipkanja nicka kot se predstavlja — kaj je že tisti sadež tvojega imena ☺ ☺ kopriva?[/quote]

NM-3w, ko sem bila majhna, mi je mati vedno govorila, da nisem njena hči, da sem padla s ciganskega voza in ker sem bila zelo ljubka me je vzela in obdržala. Bog ve, če je govorila samo v šali, ker celo danes, ko imam opraviti z največjimi kakci, nimam nobenih težav in za čuda, ne dobim nobenih izpuščajev. Imaš prav. Kot ena kopriva, ki nikoli ne pozebe. Opeče pa vedno.

Btw: ne najdem povezave med Mongoli in Primoževo anketo – da nisva morebiti skupaj pokakcala temo?[/quote]
saj med (HR) in kitajci, indijci tudi ni bilo “povezave” — pa si bila uspešna ☺
ob vsem kar meni “obešaš” … a na sebe nikoli ne pomisliš ☺
pa saj si … kot, da imaš 10 let več kot jaz in nimaš drugega početi kot delati se “pametno” … nisem zasledil, da je danes kakšna pomembna fuzbal tekma na TV, da bi imela razlog, da zanemarjaš prebivalce svojega genezda ☺
saj bi ti natipkal, da pometaj na svoji strani praga … pa se mi zdi, da bi bil to mimosunek ☺

Pravzaprav, to napišeš marsikomu, veliko ljudem. Mogoče se niti ne zavedaš.

In jaz!☺

Mislim, da NM, ne bi piz..l! Razumem ga kot demokrata in človeka, ki bi delil tudi zadnji čik, če bi bila kriza!
Tako nekako kot partizan, ki je s čikom zadovoljil 14-to divizijo!

Hmm ,a ste NM-a iz Mona nateral?

..nikogar ni da bi se pizdil:)

Krula: NM-3w je “material” z idejami, vizijo, smotrom, … kdor se ga “odreče” mu ostanejo “pacienti” ☺ … in Primož to ve. Čeprav imam od njega napol “rdeči karton” in od mene njemu kuvertiran predlog (od mene) da me lahko vsak hip “ukine” ☺
Ampak brez mene je MON … dolgčas psihičev, ki modrujejo o tem kako BI, da NEbi ☺

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close