Anketa Primoža
Pozabljaš, da ima forum lastnika. In gospodar lahko dela, kar mu pade na pamet, postavlja lastna pravila, karkoli…. In ta forum se trži, sponzorji ga financirajo. In če misliš, da je namen anket za izboljšanje ali spremembo česar koli, da ga je Primož sestavil z namenom izboljšanja demokratičnih odnosov, jah, idealistka. :))
Seveda. Samo vsak izbira, kje bo izražal svoje mnenje in komu naredil uslugo:). Ne rešuješ vse, kar dobiš pod roke. “Primoževa” anketa je ena izmed tistih, katerim se izogibam.[/quote]
Ja no, zakaj pol pišeš/pišete sem, če je itak vse “plačljivo” oz. delate MON-u reklamo? 🙂
Sicer pa, kako veš, kaj piše not, kaka vprašanja so, če je nisi reševala? 😉
Seveda. Samo vsak izbira, kje bo izražal svoje mnenje in komu naredil uslugo:). Ne rešuješ vse, kar dobiš pod roke. “Primoževa” anketa je ena izmed tistih, katerim se izogibam.[/quote]
Ja no, zakaj pol pišeš/pišete sem, če je itak vse “plačljivo” oz. delate MON-u reklamo? 🙂
Sicer pa, kako veš, kaj piše not, kaka vprašanja so, če je nisi reševala? ;)[/quote]
Tukaj se gre za princip, vprašanja sploh niso bistvena.
Sicer pa, kako veš, kaj piše not, kaka vprašanja so, če je nisi reševala? ;)[/quote]
Tukaj se gre za princip, vprašanja sploh niso bistvena.[/quote]
je tako ☺
anketarji itak naredijo ankete tako, da je rezultat vedno vsaj podoben njihovi izhodiščni opredeltvi ☺
ko bodo anketarji ponudili vsaj 100€ za začetno uro izpolnjevanja anket … bodo pa dobili vsaj 10% relevantne odgovore ☺
In to opravičeno. Pametni ne bodo hodili na volitve in volili nesposobnežev. Na Monu je pa podobno, npr. moderatorji, ki so moderatorji samo za okras.[/quote]
Ni moderator kriv, kaj če on dežurati in nonstop brisati poste od takih, kot je tale burek NM-3w :), ki praktično nima niti enega prijatelja, ker je konfliktna osebnost, in je tu praktično za vse moteč, edino Margo ga ima rada, ker se ji je (za)smili v njegovem duhovnem uboštvu :), kjer mu je internet edino okno v svet in zlorablja forum za “kanalizacijski odvod” za svojo nezadovoljstvo in bivanjsko patetiko, ko nima žive duše ob sebi. Čez tega je letelo že na desetine pritožb, enako velja za moderatorja v rubriki Duhovnost, ampak Primož se mi zdi malce vzvišen s to ignoranco (menda po vrnitvi iz Indije kuha kamilice “samospoznanja, zavedanja in sprejemanja” 😀 ), ko nikogar ne šljivi, ker ni moč komunicrati, ko zaštepa (zaspama) vse topike vedno z isto duhamorno lajno…
In to opravičeno. Pametni ne bodo hodili na volitve in volili nesposobnežev. Na Monu je pa podobno, npr. moderatorji, ki so moderatorji samo za okras.[/quote]
In kaj “pametni” naredijo za spremembe v državi? Prav nič. Lahko bi šli in oddali neveljavno galsovnico – na tak način bi vsaj povedali aparatu, da nekaj ne štima, ker pa ne gerdo, izpade, da se jim j.ebe (kar je dejansko tudi res).
Enako je na anketah. Imate možnost skurcat al pa pač bit tiho in raje tukaj tarnat, kako je mon krut svet. Ampak pišete pa še kar. LoL
Forum je zaprt za komentiranje.