Anketa: Kdu je najbl bwgi hokejist?
ej mona…
…nimas kj pametnga za povedat..pa tle neki sikas…prvo kot prvo stevilka 49 ni prsla od nobenga igralca inlinea….ce ma kdo..je nimam s tem namenom….ta cifra je iz ledu…tko da ne bit toooooook pofukano pametna, da nau pol kj narobe….aja sama megla al kako ze!?! Ti povem meglo masi ti u glavi…pa uprasanje ce se bo sploh kdaj dviglna vn…pa ce se bo si itak ze tok podebiljena da ti nc vec ne pomaga…. pa ti si raj koga al pa raj kaj u rit porin, namest da si slikce na celo leps…….
Še ena porcija moje pameti za najbolj pametne na tem forumi, kjer glasujemo za najbolj bwgiga hokejista (ni važno in-line ali na ledu) …
Pa to je nemogoče – ne morem si misliti, da imava skupne točke … Tudi moj nick name je po enmu igralcu, mislm hokejistu z ledu s številko 49.
Glede megle pa ne morm nč obljubt … Preveč pogosto berem tvoje izjave, kar pa pri “razjasnitvi vremen Kranjcem” niti ne pomaga … Tako, da mi ne preostane drugega, kot da si na čelo še naprej limam slikce … Mogoče bi tud teb to pomagal …
sj najbrž ne obstaja na ledu sam ena 49….tko da cist vrjamem, da mas nick po njem….pa da naus mislna ,da sm jz pametna na tem forumu…si pomoje kr ti med najbl pametnimi…no sj ce bi izjavla usaj kj pametnga…hmmm… aja pa da te spomnem to je IN LINE FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tko da ne vem, ce se tuki gleda kdo je njabl bwgi igralec na ledu…drgac pa cist vrjamem da je ksna 49 na ledu…mau prepotentna, nedorasla, prevec samozavestna…k se to tud pr teb vid…in tvojmu nicku….mega ja….. pej raj gobec kam drgam otrest..k se men res ne da spuscat na ravn tvojga IQja, k je tm nekje na stopnji mrtvega hrcka…..pa raj si ksno slikco prišpari pa krizne dneve…da se naus u polju znajdla….pa sj take primere hitr sprejmejo…
lp,
A, in line forum … Zakaj se pa potem omenja igralce z ledu?
Naj ponovim … Glede megle pa ne morm nč obljubt … Preveč pogosto berem tvoje izjave, kar pa pri “razjasnitvi vremen Kranjcem” niti ne pomaga … Tako, da mi ne preostane drugega, kot da si na čelo še naprej limam slikce … Mogoče bi tud teb to pomagal …
Hrčka pa pusti pr’ mer! A se mora revež še v grobu (naj povem, da je pokopan na polju) obračat k prase na roštil kolu?!
Forum je zaprt za komentiranje.