Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek animatorke na zabavi oz. go-go plesalke

animatorke na zabavi oz. go-go plesalke

Zadnje čase opažam, da ko grem ven v kak klub pogledat, da je vedno več na pol golih go-go plesalk. Zadnjič je ena bila v modrcu in brazilkah. Meni je to res ceneno. Sem dobila občutek,da sem v striptiz baru. Dosti dobrih punc hodi v te klube in mislim, da to sploh ni potrebno, ker si majo dedi kaj za pogledat. Vaše mnenje?

Yeah, dedi so potrebni…če jim pa ve ne nudite…

Imajo obiskovalci vsaj kaj za pogledat. Obiskovalke pa gledajo tipe, ki tam stojijo z odprtimi usti 🙂

kaj dejansko naj bi bilo motečega na go-go plesalkah? tam so, da razvnamejo ljudi, da delajo štimung in tako. Obiskovalke klubov so pa pač take in drugačne, nimajo nobene povezave s temi plesalkami. Iz katerih rovt si pa ti sploh doma?

ampak dedi raje gledajo punce v modrcih in brazilkah….in posledično več ljudi pride zaradi tega v klub 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Če zabavajo naše politike, se jim verjetno dobro godi, kot pri Gadafiju:

Bile so štiri ali včasih pet žensk vsak dan. Gadafiju je to postalo rutina. Hodile so v njegovo spalnico, z njimi se je zabaval, in ko je opravil svoje, je prišel ven, kot da bi se ravnokar useknil,” je za britanski Sunday Times povedal Faisal. Po njegovih besedah se je spoprijateljil z nekaterimi od žensk ožjega kroga izbrank, znanih tudi pod imenom Revolucionarne nune. Opravljale so dvojno vlogo, saj so bile hkrati tudi Gadafijeve osebne stražarke.

Najboljše je Gadafi bogato obdaril, imele so lastne vile in avtomobile. Faisalu pa so povedale tudi marsikatero zgodbico o ekscentričnem libijskem samodržcu.

Men je vredu, da so tam…delujejo kot nek filter, kot magnet za največje hepane, da se potem obešajo in slinijo po njih ter pustijo ostale obiskovalke pri miru.

Saj tvoj je tudi največji hepan, samo si ne upa pogledati, ko si ti zraven, je verjetno preplašen. :)))
Mogoče imajo boljšo postavo, pa si/ste malo nevoščljiva/e? 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Realno ne morem reči, ker jih v taki obliki (in obleki) kot pišeš – pri nas – še nisem videl.

Načelno se pa strinjam da je brezveze. Najbrž tako mislim zato, ker zadeva avtomatsko predpostavlja, da vsi moški, ki so zvečer zunaj iščejo sex oz. vsaj erotično vzburjenje.
In v tej predpostavki je napaka… ki je v osnovi pravzaprav žaljiva.

Tako preprosti in le z eno samo mislijo/željo v glavi pač nismo.

Saj tvoj je tudi največji hepan, samo si ne upa pogledati, ko si ti zraven, je verjetno preplašen. :)))
Mogoče imajo boljšo postavo, pa si/ste malo nevoščljiva/e? ;)[/quote]

Sej verjamem, da boli, ko spoznaš, da si v mojih očeh pač majmun…ampak sej tud zate se bo našla ena, ki te bo mela rada 😉

Mogoče imajo boljšo postavo, pa si/ste malo nevoščljiva/e? ;)[/quote]

Sej verjamem, da boli, ko spoznaš, da si v mojih očeh pač majmun…ampak sej tud zate se bo našla ena, ki te bo mela rada ;)[/quote]

Majmuni pa hepani smo moški? 😀
Veš, katere ženske grdo in zaničljivo govorijo o moških?
Tiste, ki jih noben majmun ali pa hepan ni pobažal že dolgo časa, postanejo malo zagrenjene. 🙂

PS: Kupi kilo banan.

Jaz sem jih danes kupila, pa so tako trde in prav grenke, da kar ni res :)))))))

Jaz sem jih danes kupila, pa so tako trde in prav grenke, da kar ni res :)))))))[/quote]

Saj je vseeno, ti vsaj veš, kako majmuna privabiti. Imaš kako zame? 😀

Jaz sem jih danes kupila, pa so tako trde in prav grenke, da kar ni res :)))))))[/quote]

Saj je vseeno, ti vsaj veš, kako majmuna privabiti. Imaš kako zame? :D[/quote]

Z bananami :))))) Seveda imam, sem samo eno olupila, ostale pa zorijo.

disclosure? 🙂

ups!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Z bananami :))))) Seveda imam, sem samo eno olupila, ostale pa zorijo.[/quote]

Zgoraj oni, ki je ljubosumna na plesalke, raje odstopi kakšno banano, samo ne ono, ki te v postelji čaka!? 🙂

A nisi ti želel banane? :)))

Nič grem soocenje gledat :))))

disclosure? 🙂

ups![/quote]

Ne skrbi, majmuni imamo radi tudi ostalo sadje, breskivce, češplje, melone, tudi japka pride prav za prvo silo, če je dovolj zrela. 😀

A nisi ti želel banane? :)))

Nič grem soocenje gledat :))))[/quote]

Bibitka, jaz imam vse, kar si želim, tudi suho sadje. Najraje pa imam ono suho sadje s čokolado oblito. 🙂

Malo prepozno za sončenje v solarij? 😀

disclosure? 🙂

ups![/quote]

Ne skrbi, majmuni imamo radi tudi ostalo sadje, breskivce, češplje, melone, tudi japka pride prav za prvo silo, če je dovolj zrela. :D[/quote]

Sem slišala ja, da pri vsem sadju tudi moškim paše na vsakih 100 ena banana. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kje, si pa to slišala, pri maši?
Kak Mick Jagger ali morda Julijo Iglesias bi ti lahko dal odgovor, če je to utemeljeno ali samo špekulacija. 😀 Ima dosti fosforja in menda kalcija, tako da verjetno to drži. 😉

Kak Mick Jagger ali morda Julijo Iglesias bi ti lahko dal odgovor, če je to utemeljeno ali samo špekulacija. 😀 Ima dosti fosforja in menda kalcija, tako da verjetno to drži. ;)[/quote]

Ja ja, Enrique mi je povedal. 🙂

Kaj a potem niso banane na prioritetni listi?

Kak Mick Jagger ali morda Julijo Iglesias bi ti lahko dal odgovor, če je to utemeljeno ali samo špekulacija. 😀 Ima dosti fosforja in menda kalcija, tako da verjetno to drži. ;)[/quote]

Ja ja, Enrique mi je povedal. 🙂

Kaj a potem niso banane na prioritetni listi?[/quote]

Japkica, na tvoj temperament bi bil edino kak latinos primeren, ritmi sambe, vroča kri pa to…. 😀

Čigavi prioritetni listi? 😀 Na moji je vso sadje. 😀

A tut Petra Sovdat?

A tut Petra Sovdat?[/quote]

Ne poznam, je vsaj užitna? Mogoče preveč koščic? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close