Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis ANGLEŠKI ROMANI

ANGLEŠKI ROMANI

Zdravo,

že tri leta redno kupujem angleške romane(beri romance:)). Zdaj imam že kar veliko zbirko- Nora Roberts, Amanda Quick, Lisa KLeypas, Julie Garwood, Mary Balogh, Jane Austen, Susan E. Phillips…okrog 200 knjig različnih avtoric. Zanima me, če mogoče še kdo kupuje takšne knjige za izmenjavo.
Vesela bom tudi predlogov novih avtorjev za branje, ker mi je že malo zmanjkalo idej.
Dobre knjige vam želim!
Laura

Moja absolutna favoritinja takega stila pisanja je Jane Green.

Potem imaš še Marian Keyes, Sophie Kinsella in nekaj moških, ki pišejo o moških – Mike Gayle naprimer. Potem se pa že ne spomnim več.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

Jaz imam dve Marian Keyes in dve Jane Green. Vse se luštno bere in lahko menjava, če hočeš. Vendar pa me zanimajo samo t.i. chick-liti iz sodobnosti, kakšnih zgodovinskih romanc ne maram. Sporoči.

Tudi jaz imam okoli 200 romanov podobnih avtoric, s tem, da imam tudi ogromno zgodovinskih med njimi. Bi tudi kaj menjala, ampak bi morala prej narediti en velik seznam.

New Report

Close