Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek angleški motor leta…

angleški motor leta…

🙂

http://www.youtube.com/watch?v=bQ3XU5IOutg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zakaj pa motor ?

Verjetno je mislila na kakšnega postavnega motorista. Saj veš, motorji in lepa dekleta gredo zraven. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zakaj pa motor ?

Zakaj pa Ana Gabriel?

Dvojna možnost izbire (C. Pucko). “Pa ja da” ženska (e) in ta božanski LA melos:)), nikoli tukaj čut.

Verjetno je mislila na kakšnega postavnega motorista. Saj veš, motorji in lepa dekleta gredo zraven. :)[/quote]
Zgleda, da jo je njeni motorist nekam odpeljal…Nas pa je pustila v dvomih….:)

To pa močno dvomim.:)

Se ti ne zdi Robi, da je za vožnjo z motorjem trenutno malo premrzlo? 🙂

Se ti ne zdi Robi, da je za vožnjo z motorjem trenutno malo premrzlo? :)[/quote]
Bi vsaj za spremembo vozil po omejitvah…..Da ne bi bilo preveč hladnega vetra…:)

Se ti ne zdi Robi, da je za vožnjo z motorjem trenutno malo premrzlo? :)[/quote]

Bibitka, kaj si ti cela zmržjena? Če imaš čez odejo te baje niti ne napiha, cestišče pa je res spolzko, tudi poleti menda, ali kako je pri vas? Pa sekaš lahko vjuge in voziš cik-cak, ne da bi koga resno ogrožal.

@matjazko
, pri nas v zadnjih dveh, treh mesecih ni bilo videti nobenega motorista na cesti. 🙂

Če pri vas vozijo zaviti v odeje, to je pa druga stvar. 🙂

Napačne kalkulacije. 🙂

ps; Ima kdo kakšen nasvet, kako postati manj redoljuben???

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

@matjazko
, pri nas v zadnjih dveh, treh mesecih ni bilo videti nobenega motorista na cesti. 🙂

Če pri vas vozijo zaviti v odeje, to je pa druga stvar. :)[/quote]

Kaj pa te tvoj motorist razkrije, si bolj vroče sorte…. A ni pod odejo bolj toplo? :)))

@matjazko

Če pri vas vozijo zaviti v odeje, to je pa druga stvar. :)[/quote]

Kaj pa te tvoj motorist razkrije, si bolj vroče sorte…. A ni pod odejo bolj toplo? :)))[/quote]

A ni bila govora o japkinem motoristu, ki jo je nekam odpeljal ? :)))

Kaj pa te tvoj motorist razkrije, si bolj vroče sorte…. A ni pod odejo bolj toplo? :)))[/quote]

A ni bila govora o japkinem motoristu, ki jo je nekam odpeljal ? :)))[/quote]

Motorist je že odpeljal neznano kam, izgubil se je v temno noč, premalo redoljuben je bil…

Nasveta sicer nimam.:)

Sem pa mnenja, da prevelika redoljubnost prav tako ni dobra, kot tudi ne prevelika neredoljubnost. Najboljša je zlata sredina.:)

Da nehaš verjeti, da je red nujen za tvoje zadovoljstvo.
Si poiščeš nekaj drugega, kar te bo zadovoljilo….:)

Mogoče je pa bil na nujni vožnji…:)

Sem pa mnenja, da prevelika redoljubnost prav tako ni dobra, kot tudi ne prevelika neredoljubnost. Najboljša je zlata sredina.:)[/quote]
Zlata sredina je itak najboljša izbira…:)

Da postaneš manj zahteven do sebe, je lahko pot do zlate sredine.

Sem pa mnenja, da prevelika redoljubnost prav tako ni dobra, kot tudi ne prevelika neredoljubnost. Najboljša je zlata sredina.:)[/quote]

S tem se strinjam… ampak povprečja me pa niso nikoli zanimala. Ampak kaj čmo, nihče ni popoln. 🙂

Da nehaš verjeti, da je red nujen za tvoje zadovoljstvo.

[/quote]

Tell me how… 🙂

Ja. To. Kako? :)))

S tem se strinjam… ampak povprečja me pa niso nikoli zanimala. Ampak kaj čmo, nihče ni popoln. :)[/quote]

Naboljše, da se učiš od drugih in se privajaš, npr. da imaš zraven moškega, ki bo smetil s čipsom po fotelju, ko bo gledal šport, ki bo puščal ležati razvešene spodnjice in nogavice na nočni omarici in po tleh, ki ti bo napolnil pomivalno korito z goro nepomite posode…

S tem se strinjam… ampak povprečja me pa niso nikoli zanimala. Ampak kaj čmo, nihče ni popoln. :)[/quote]

Naboljše, da se učiš od drugih in se privajaš, npr. da imaš zraven moškega, ki bo smetil s čipsom po fotelju, ko bo gledal šport, ki bo puščal ležati razvešene spodnjice in nogavice na nočni omarici in po tleh, ki ti bo napolnil pomivalno korito z goro nepomite posode…[/quote]

Tvoja fantazija? :)))

phhhh, ta proces bo smotan.

trening, trening, trening.

trening, dokler tvoja okolica ne obupa.
s treningom začni v prvi fazi močno pretiravat. “zokni” tu, hlačke tam (ali nikjer), pajčevina eno leto in pol tam….

ko bo se okolica v kakšne pol leta privadila je konec prve lekcije.

druga lekcija, tretja lekcija, četrta..
vsaka naj bo bolj mila od prve in okolica te bo pričela hvaliti….

Hahaha, dobra!
Ampak, to je trening za okolico, ne zame. 🙂

Japkica kaj meniš na Robijev predlog? 🙂

Meni se zdi jako dober .:)

Ja. To. Kako? :)))[/quote]
Postaneš bolj samozadostna.

V bistvu le izpoljnjuješ svoj priučen program. Verjameš, da si dobra in vredna pohvale le, če boš v hiši mela red in vse pospravljeno. Le takrat boš zadovoljna s sabo.
In če te je tega lahko nekdo naučil, se lahko zdaj sama od-učiš in svoje zadovoljsvto ne pogojuješ s popolnim redom.
Zmanjšaj pričakovanja do sebe in si daj vedeti, da si lahko zadovoljna že s tem, kar imaš…Karkoli to že pač je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close