angina – antibiotik
Res je, da pediatri do konca vztrajajo z ospenom, do onemoglosti. A teorija je eno praksa drugo.. za oba otroka sem nonstop dobivala ospene. Po 6x na leto, vcasih je sin jedel 3x ospene po 10 dni… ( pil).. cisto sta bila adijo, utrujena do konca.. potem smo zamenjali zdravnico in dobili ze porvic drug antibiotik ko eem povedala da se mu po odprnu vse ponovi.. je samo rekla da ne ve zakaj pediatri vztrajajo pri prvi izbiri po knjigi .. ce so videli da otroku ne prime. Deklica naj kar gre na svez zrak. Angine so vcasih le psihicen odziv na njeno notranje neravnovesje.. mogoce se bo v naravi sprostila in povedala kaj ko tezi.
http://buyneurontine.com/ – Neurontine
dalida1970, 07.06.2013 ob 10:23
Gnojna angina se vidi na oko – gnoj na mandljih. Sem jih imela tri leta in zadnje leto sem že 4 dni preden je bilo na mandljih kaj za videti vedela, da bom jo dobila.
Včasih Ospen ne prime. Sama sem dobivala Ospen, Amoksiklav in Azibiot. Na koncu sem že bila 20 dni v mesecu na AB in 14 dni zatem spet.[/quote]
Oprosti, to ni res. Gnoj oz. gnojni čepi na mandljih še ne pomenijo, da si okužena z bakterijo, za katero bi zbolela za gnojno angino. Zato bi morali biti zdravniki bolj pozorni na take zadeve in ne na oko ocenjevati.
zanimivo, mon-dohtarji že od daleč vidite kar na oko, naši butasti zdravniki pa še vedno pošiljajo paciente v laboratorij:-)))
Forum je zaprt za komentiranje.