Najdi forum

Angeli

Spet prošnja, kdo poje to pesem v slovenskem jeziku in kdo v angleškem, pa mogoče še bolj točen naslov.
“Angeli živijo,
tudi če ljudje ne čutijo,
Angeli živijo,
v vsako hiši tiho pridejo…”

Ma mi razbija v glavi, ko se ne spomnim, nekaj me matra da je slovenski izvajalec Kopitar nisem pa sure.

Hvala za pomoč, Maja

Nisem čisto prepričan ampak se mi zdi, da je to v slovenski verziji
“Edvin Fliser – Angeli živijo”, ki jo je priredil iz originalne verzije
“ABBA – I have a dream”, ki gre nekako tako:

“I believe in angels,
something good in everything I see,
I believe in angels,
when I know the time is right for me…”

U najlepša hvala za odgovor, a mogoče veš tudi kdo poje Butterfly, my butterfly… v slovenščini?
Za I have a dream se mi pa ni niti zasvitalo – pa sem si vse skozi pela melodijo, pa nisem našla rešitve, za slov. verzijo sem pa mislila da je kak Kopitar. A imaš mogoče to slov. verzijo Angeli živijo ali veš koga ki bi imel, na edonkeyu ni nič.
Res hvala za pomoč!

p, maja

Malenkost. 😉
Za ta komad “Butterfly, my butterfly” pa prvič slišim… Mogoče veš, kdo poje v angleščini? Ker, če iščem po netu, mi vrže v večini ven Gabry-ja Ponte.
Eeem.. ja, imam mp3 od Edvina Fliserja – Angeli živijo; pošlji mi mail na flambirana_oFca@hotmail.com pa ti ga posredujem ali prek ftp-ja ali kot priponko v mailu.
Če mi sporočiš še izvajalca tistega “metuljčka”, mogoče zvem kaj več. 😉
Lep pozdrav!

V slovenščini metuljčka poje Janko Ropret , v originalu pa Daniel Gerard.

a pa kaj veš kje bi se dalo dobit ta komad? mislim ropreta, gerarda smo že dobili…
pa hvala za informacijo!!!Se priporočam za mp3, če imaš.

p, maja

Zdaj sem spet malo brskala po netu pa mi je ven vrglo da Butterfly oz Metulj poje Majda Sepe, mogoče ti je to kaj znano? Če slučajno najdeš, se priporočam, meni neki nagaja donkey…
p, maja

No pa sem našla tudi Ropreta, zdaj se mora samo še zdownat, Sepetove pa še nisem našla, naj pa bi imela tudi ona to pesem. Obema hvala za pomoč!
p, maja

mi lahko prosim kdo pošlje pesem Angeli žijo (Edvin Fliser) na mail simonrajsp@yahoo.com?
hvala

Živjo! Ali ima kdo mogoče besedilo pesmi Angeli živijo ali pa kdo mogoče ve kje ga najdem! Hvala, lp

a ma kdo besedilo od pesmi angeli živijo
please če lahko napiše stran al pa kr tu

izak

New Report

Close