Angel
Ne vem a sploh razumete, kar preberete. Napisala sem:
“sori, ampak prebrala sem kar nekaj mailov od angel-a, pa nisem našla nobene nesramnosti. A sem mogoče kaj spregledala? Če sem, prosim referenco, sicer pa se postavljam na njeno stran.
Ima oster jezik – hvala bogu vsaj kdo. Sicer se bo forum zlepil od cukra.”
TOREJ – prosim za link posta, kjer naj be pisale te nesramnosti. Jaz jih namreč nisem našla. Angel je napisal 418 postov do tega trenutka, pa nimam namena brat vsega.
A je to razumljivo???????
tu ni interes nobenega na katero stran se boš postavila , bistvo je da se uklopiš v družbo in jo sprejmeš , taka kakor je – z razumevanjem .
Glede ,kaj je kgo kje napisal , (imaš dela 5 min. , pritisneš ISKALO , zadnjih 30 dni, avtorja ,počakaš , in ptrelistaš , odgovopr je na dlani .
To lahko bil jaz , Primož , Lojze ali pingvin
lep dan, in veliko cukrov
SKLEP:
Čudež dialoga, Reuel Howe
“Dialog je za ljubezen, kakor kri za telo.
Ko se kri neha pretakati, telo umre.
Ko se neha dialog, ljubezen umre, rodita pa se užaljenost in sovraštvo.
Toda dialog lahko obudi mrtve odnose; to je res pravi čudež.”
*
V dialogu ni tako, da bi eden dobil in drugi izgubil; oba samo dobita.
Od nobenega se ne zahteva, naj se odreče ali vda, temveč samo, naj da sebe.
*
V pogovoru nikoli ne moremo končati z manj, kakor smo bili, temveč le z več.
Živeti v dialogu z drugimi, pomeni živeti dvakrat.
Veselje se podvoji, ko se izmenja in bremena se za polovico zmanjšajo, če se s kom delijo.
*
Poslušanje in govorjenje v dialogu, oboje s svojimi posebnimi posledicami je usmerjeno v drugega.
Pogovor je v svojem bistvu osredotočen na drugega.
Dialog je v svojem bistvu dejanje najčištejše ljubezni in skrivnost vztrajanja v ljubezni.
Samo to, sem ti želela še napisati. Moje zadnje sporočilo.
Angel*, Metka v resnici
Pa je brisal. Perla je meni Angelu odprla novo temo. Pobrisal je njo in moja dva odgovora.
Nisi dobro brala Zelena Mamba.
zelena mamba napiše:
>
> Primož ni nič brisal, sem vse prebrala.
> @, imaš pač svoje kriterije. Meni se zdi obkladanje z
> debelimi, glupimi, lezbačami………….MILO rečeno
> primitivno, kar sem povedala že zdavnaj.
> Seveda, pa imamo glede tega različne nivoje, kriterije, kar
> je tudi evidentno.
koko bi jest rada imela na krkevendanu mir…..pa da kakšno krkevendanamo, pa se malo krkevendansko nasmejemo.Hvaležna sem za vsak odgovor katerega sem doslej dobila in hvaležna sem,da mi je bilo omogočeno,da sem napisala kakšen poss,dober ali slab..nikogar prizadela.
Oh ja,danes sem na poti iz službe gledala prelepe planine,Triglav… in veste kaj sem premišljala? kako bi jaz tole opisala tjavendanovcem.Gledala sem in gledala sem jih in rekla, nič tole se ne da opisati, to moraš videti.No ,malo sem zašla,pa vseeno ……
en lep pozdrav prav vsem skupaj
Forum je zaprt za komentiranje.