Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Angebote?

Angebote?

Malo sem pokukala na amazon.de, ker že dolgo iščem na DVD-ju serijo Sever in jug. In tam jo imajo, cena za novo je blazna, 59 €, potem pa piše Angebote in je pol nižja cena. A to naj bi bilo rabljeno ali kako? In če imate izkušnje, kaj priporočate?

Pri nemščini sem takoj bosa :((.

Hvala!

K.

In še to: pa menda niso DVD-ji sinhronizirani v nemščino oz. obstaja še možnost angleške ‘šprahe’ :)? Glede knjig pa – verjetno je vse prevedeno v nemščino? Sem malo posurfala za Kinga, pa so vsi naslovi v nemščini :(((.

K.

Kerstin, imajo, imajo Kinga v ang:

Samo pri Suche moraš izbrati Englische Bücher. Imajo kar precej in se mi zdi da vselej več.

Glede Angebote, pa to pomeni, da imaš na voljo tudi druge ponudnike, ki nimajo vselej rabljene robe, vdaj pri knjigah imašp pod to druge antikvariate in knjigarne. Pri filmih pa menda sploh niso rabljene verzije, bi bilo malu spuki al se pa samo meni tako zdi.

Kar se pa jezika tiče, pa je povsod napisano v stoplcu Produktinformation.

Mater, zdaj sem pa že kot kak amazonov agitator:-)) Se vidi, da nonstop gor visim in samo kombiniram vsebino košaric, da bi šlo čim več not in da bi čimmanj plačala :-0

če je DVD, imaš ponavadi več možnosti tona – sinhronizacijo v več jezikov, pa seveda original

ampak pazi! to ni cela nadaljevanka, ampak samo 2. del – od tam naprej, ko se začne državljanska vojna

sicer je pa ziher v angl, ker gor piše UK import
domnevam, da imaš tole v mislih:
http://www.amazon.de/North-South-Season-2-UK/dp/B0002W12O4/ref=sr_1_3/028-5646080-7254138?ie=UTF8&s=dvd&qid=1193413833&sr=1-3

sicer imaš pa tule prav nemško verzijo in sta oba dela za 35 EUR
ampak ne upam si pa trdit, da je tud nesinhronizirana verzija gor

http://www.amazon.de/Fackeln-Sturm-DVDs-Patrick-Swayze/dp/B0007U1NVS/ref=pd_sbs_d_shvl_title_1/028-5646080-7254138?ie=UTF8&qid=1193413833&sr=1-3

Najlepša hvala za vse informacije! Vsekakor pa bom morala prositi prijateljico, ki obvlada nemško, da bova skupaj šli skozi celotno naročilo. Obup, kako hendikepirano se počutim ob nemščini. Kar bi pri angl. kar samodejno razumela, mi je tu španska vas. (Pa štiri leta sem se učila nemščine, psst!)

Le še to: je kakšen keč kje, moram na kaj pazit? Se da naročiti več knjig hkrati, torej istočasno, da mi ne bi pošiljali vsake posebej? Se da plačati po povzetju ali je nujno s kartico in ali je slednja metoda zanesljiva oz. varna?

Hvala!

K.

New Report

Close