Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev aneks, kaj zdaj to pomeni

aneks, kaj zdaj to pomeni

Nisem ravno v teh vodah, zato me zanima kaj zdaj ta aneks, ki so ga podpisali Pavlinič-Krebsova, Pahor …zdaj pomeni.
Upam, da ne bodo napredovanja in ostalo zdaj zamrznjeni še 2 leti, o stimulaciji itak ni duha in sluha že nevemkako dolgo!
Hvala za odgovore!
Lp

Pa na splošno me zanima vaše mnenje o službah v sociali, šolstvu, zdravstvu, pustimo tokrat občine in upravne enote! Mislim predvsem za navadne delavce s IV in V stopnjo izobrazbe!
Prosim za čim bolj konstruktivne odgovore, ki se nanašajo izključno na to vprašanje!

Pahor ni nič podpisal, podpisali so sindikati in krebsova, pomeni pa, da se bo plačna redforma nadaljkevala leto po tem, ko bo gospodarska rast 2,5 odstotna, da bodo za naslednje leto zamrznjena napredovanja, nagrajevanja in dodatki za poovečan obseg dela in da bo regres ostal na lanski ravni

Mislim predvsem glede plač, meni osebno se zdi prevelik preskok recimo, nekdo s srednjo tehnično šolo ima tam nekje 19 plačni razred, z visoko pa že kaj 31 ali še višji.
Pri delu samem pa ni nekih bistvenih razlik( so, da ne bo pomote, ampak minimalne), ne v odgovornosti, kar se tiče samega dela pa itak ne!
Lp

Kaj ma to veze s podpisom??

Pa na splošno me zanima vaše mnenje o službah v sociali, šolstvu, zdravstvu, pustimo tokrat občine in upravne enote! Mislim predvsem za navadne delavce s IV in V stopnjo izobrazbe!
Prosim za čim bolj konstruktivne odgovore, ki se nanašajo izključno na to vprašanje!

To so edini, ki kaj delajo. Višje greš po izobrazbeni lestvici, več je lenuharjenja, korupcije itd. Podobno je v RKC, vojski,…, povsod!

Ja kakšno vezo ima to s podpisom, mislim da je povezano, recimo, da bi aprila napredovali vsaj za en (ali celo) dva pl. razreda pa ne bomo, ni veliko, ampak nekaj pa le je.sedaj pa ne bo nič, vse bo stagniralo …

Napredovanja za 2011 so zamrznjena, uspešnost je zamrznjena do novembra 2012. Če bi 2011 izpolnila pogoje na napredovanje v plačnem razredu, boš napredovala 2012.

Decembra 2012, točneje 21. 12. 2012 bo konec sveta. Do takrat živimo, potem pa nas čaka paraleleni svet, če se v tem življenju nismo pregrešili.

.Ali ti ne bo nič nerodno januarja 2013 sneg kidat?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close