aneks, kaj zdaj to pomeni
Nisem ravno v teh vodah, zato me zanima kaj zdaj ta aneks, ki so ga podpisali Pavlinič-Krebsova, Pahor …zdaj pomeni.
Upam, da ne bodo napredovanja in ostalo zdaj zamrznjeni še 2 leti, o stimulaciji itak ni duha in sluha že nevemkako dolgo!
Hvala za odgovore!
Lp
Pa na splošno me zanima vaše mnenje o službah v sociali, šolstvu, zdravstvu, pustimo tokrat občine in upravne enote! Mislim predvsem za navadne delavce s IV in V stopnjo izobrazbe!
Prosim za čim bolj konstruktivne odgovore, ki se nanašajo izključno na to vprašanje!
Mislim predvsem glede plač, meni osebno se zdi prevelik preskok recimo, nekdo s srednjo tehnično šolo ima tam nekje 19 plačni razred, z visoko pa že kaj 31 ali še višji.
Pri delu samem pa ni nekih bistvenih razlik( so, da ne bo pomote, ampak minimalne), ne v odgovornosti, kar se tiče samega dela pa itak ne!
Lp
Pa na splošno me zanima vaše mnenje o službah v sociali, šolstvu, zdravstvu, pustimo tokrat občine in upravne enote! Mislim predvsem za navadne delavce s IV in V stopnjo izobrazbe!
Prosim za čim bolj konstruktivne odgovore, ki se nanašajo izključno na to vprašanje!
To so edini, ki kaj delajo. Višje greš po izobrazbeni lestvici, več je lenuharjenja, korupcije itd. Podobno je v RKC, vojski,…, povsod!
Forum je zaprt za komentiranje.