Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Analno

Analno

ce ni drazenja po scegiju,ni orgazma! ce pa se drazis,seveda 🙂

Neboš verjela, ampak včasih kar paše 😉

Najprej poizkusi, potem govori!

Vse to se mi že zdi bedno, nekatre ženske se pač znamo sprostit in doživet orgazem samo s tem, da ga imamo v ritki. Meni najhitreje pride če sem jaz zgoraj. Če se vam te stari upirajo in zdijo odvratne jih pač ne počet! Vsak ima svoje potrebe in vsak jih zadovoljuje po svoje!

Kar pa sploh ni res.

To si pa tk mim falila. Ker moj še to nikol ni, pa sem mu mogla jaz predlagat, ker men pač to paše tak, da ko tole pišem, bi zdej najraj mojga poklicala ker se mi tok lušta… Sej ne rečem, da brez tega ni v redu, sam če je še to zraven je pa najboljš.

aj je podobno draženje kot pri kakanju, ko ti posebno trd drek zelo težko ven leze??
Verjetno je glede na to da na iste točke pritiska, al je boljše, in zakaj?

Oprostite sem si že v naprej dala nadimek, da ne rabte sami strokovno oceniti moj psiho profil, ker pač sprašujem za vaše možgane take neumnosti, ma me res zanima!

Kondom pa vsekakor uporabljam, sam ne zarad zanositve… :)))

p.s. menda kondom še čemu drugemu služi poleg tega, da preprečuje zanositev .)

Ti ne ločiš bistvene stvari!
Kakec leze ven, pri analnem odnosu pa penis leze noter! 🙂

Saj tudi ti verjetno uživaš kdaj ob dobri hrani, če pa to hrano potem izbruhaš, pa verjeten ne uživaš!

Vidiš to je to…pri isti luknji, pa naj bodo to usta ali rit, je tudi smer važna!!! :)))

Ves štos je v tem, da je okgro anusa kup živcev, katerih dražljaji so zelo prijetni. Če temu dodamo še vizualnost ritke, potem je zadeva zelo zanimiva.

Pri hrani uživam zaradi okusa, ne zato ker mi leze dol – al pa gor
ta odgovor že ne bo pravi!

Aha…potem takem uživaš tudi pri bruhanju taiste okusne hrane…pa dober tek ti želim :)))

XTRM.kako pa potem? ce je moja punca na meni in ga imava v ritki,se drgne s scegijem po men,pa ji pride? ali pa ce sem jst na njej. a ti nimas scegija,al kaj? prosim za odgovor.hvala 😉

Tud če npr. seksaš analno brez draženja jaz doživim orgazem. To je dokaz, da tvoja trditev ne drži.

uj,ste me nasmejali.
vcasih pase,vcasih pa ne odvisno od razpolozenja,ravno tako je z orgazmom

Obe luknjici sta zanimivi,orgazmi pa za vsako drugačni,če so, so lepi pri obeh.Tisti ki niste poiskusili v rit vam bodi žal.Mi,ki vemo kaj je užitek to počenjamo,če vam ni všeč ali si ne upate je pa vaš problem.

Torej, če tebi ni všeč, da te nekdo v ritko, to pomeni, da imaš problem? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ženska seveda samo z draženjem anusa ne more doživeti orgazma. Moški pa lahko, ker je to zraven prostate.
Vse ostalo je nakladanje

Torej, če tebi ni všeč, da te nekdo v ritko, to pomeni, da imaš problem? :)[/quote]
Po njegovi logiki že, ker meni, da imamo vsi iste želje. 🙂
Podobno, kot tista izjava, da si bodo ženske same krive, če bo moški šel k drugi, če mu ne bodo nastavile riti.

fuj, nagravžno, ANALNO JE BANALNO

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close