Analni spolni odnos
Lep pozdrav!
Ne vem če ta tema na moškem čveku že obstaja.. Ker mene zanima kaj moški menite o tem, da vam ženska pomaga pri orgazmu tako, da poišče G točko v vašem anusu. Brala sem, da je tak orgazem enkraten. Moj fant pa je sicer nežno, ampak vseeno odločno proti: ”meni pa že nihče ne bo brskal po riti.” Torej kakšni komentarji? Kako ga prepričat v to, a je res tko dobr in kakšne izkušnje imate s tem?
Morda se boji, da se bo zaradi tega počutil naklonjenega homoseksualcem, kar pa v bistvu nima veze z analnimi spolnimi odnosi. Morda se sliši hecno vendar mislim, da njih privlači predvsem isti spol in ne samo analni spolni odnos. Za tak poseg mora biti čisto sproščen isto kot ženska pri analnem spolnem odnosu, ker drugače ni prijetno. Sam sem se zelo nelagodno počutil pri zdravniku ko mi z prstom šaril v anusu.(sumil je zaprtje) Tudi sam sem si mislil meni pa ne bo noben šaril po anusu. Nikakor se nisem mogel sprostiti in stem sam sebi otežal pregled. Doma pa je drugače. Z ženo sva tudi to probala, pa glih tako moraš biti sproščen pa vlažilni gel moraš uporabiti. Sicer uporabljava prste za draženje anusa. Da obstaja pri moškem G točka pa priznam, da nisem vedel.
Ni treba iskati prostate ravno v anusu, če je moškemu to neprijetno!
Če bo med odnosom ženska s prstom pritiskala, masirala na točki med modi in anusom bo moškemu povečala užitek, ko bo prenehala, bo popustila napetost, in na koncu moški doživi silovitejši orgazem.
Torej pri moškem je občutljivo mesto med monikom in zadnjikom!
Da pa je točka G v bistvu prostata, oz pritisk na prostato, je pa res.
Če moškemu ni prijetno da mu partnerka daje prste v anus, naj torej poskusita najprej s presredkom…
Najprej hvala za odgovore.
Mira, z nežno masažo med anusom in modi sem že poizkusila, pa ni bilo kakšnega večjega efekta. Poskusila sem tudi z draženjem predela med popkom in korenom penisa, za kar se ravnotako brala, da nekaterim ugaja.. pa nič. Nekako se mi zdi, da na nobeno od teh erogenih con ni občutljiv. Kakšen nasvet?
O teh stvareh sem si že veliko prebrala, si ogledala skice, itd.,.. tako da mi je v teoriji stvar popolnoma jasna. Zanimalo me je pač, kako ljudje to počnejo v praksi in na kakšen način priti do tega.
Moram povedati, da drugače imava analne spolne odnose, sicer je bil na začetku malo skeptičen, nikakor pa ne proti. Všeč je obema kot občasen posladek, le da bi jaz rada raziskovala še naprej. 🙂 Spolnost, se mi zdi, ponuja toliko različnih variant in ne vem zakaj bi si človek postavljal omejitve. Treba je samo poskrebeti za higieno, s tem se strinjam.
Vsekakor pa mu bom pustila čas, da se privadi na misel in malo bolj sprosti.
Hvala lepa za odgovore vsem trem! 🙂
Auva, ne me tako napadat no..
Seveda mora biti prijetno. Menda si ne predstavljaš, da ga silim, da počne kar jaz hočem, njemu pa to ni všeč?!
Povedala sem mu kaj sem prebrala, kaj sem novega izvedela in predlagala, da poizkusiva. normalno, da njega ravno tako zanima kot mene in je bil pripravljen poizkusiti. Po temeljitem – v prejšnjem postu opisanem – poizkusu, sva pač odnehala.
In ker tudi drugače ni velikega zanimanja za to temo sklepam, da se to ni lih popularna metoda spolnih odnosov. 🙂
Sej ni treba takoj s prstom navalit…
Najprej-ce tipu to pase,je posledicno homoseksualec????:))))
Ce ima pa res to v glavi,itak ne bo slo dokler s tem ne razcisti…
Zato najprej mal podebatirat…
Ko pa se zadeva odvija…pa se pocasi med oralo z jezikom spustit proti zadnjicni odprtini,rokice se vedno korenjaka obdelujejo….za privajanje je to cisto zadosti…
Potem pa,glede na odziv,vsakic za kako stopnjo dalje…
Jao, jao. Definicija homoseksualnosti po mojem ni to, da želiš aktivirati še kakšne druge živčne končiče kot samo tiste na glavci tiča ampak je definicija homoseksualnosti to, da te privlačijo moški… In kogar privlačijo ženske, pa bi vseeno rad občutil, kje vse ima občutljivo telo, ta najbrž še ni homoseksualec…
Forum je zaprt za komentiranje.