Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Analni seks

Analni seks

Zanima me ali ste tudi zenske tiste katere uzivate v analnem seksu, al smo le moski tisti ki vas v to silimo vi pa pac to potrpite in si mislite – bom ze prisla tudi jaz na svoje?

Pošlji oblikovano (15-03-04 06:49)

Ostale se bodo zgražale, toda z mnogimi pogoji(nežnost, močna vzburjenost, tista prava predanost – torej stalni partner, ki mu zaupaš, higiena,…) je lahko prav fino. Bi pa dedca na gofljo, če bi mi rekel, da to moram. Občutljivo področje je to in nikakor ne gre kar by the way.

Se strinjam…

Jaz ful uzivam.. ampak ne sme biti analsni seks prevec pogosto na “meniju” 😉

Ce je vse kot mora biti, zenska ob tem zelo uziva,mislim da je malo zensk, ki bi se delale da jim to pase,pa jim u resnici ne, dons se pa menda ja lahko rece tud ne in moski ta ne uposteva.

Se strinjam z vsemi dosedanjimi odgovori.
Pa moram omenit, da je tak orgazem dosti bolj intenziven kot vaginalni. Če je vse tako kot je treba, seveda.

Meni ful paše, za druge ne vem. Je pa sigurno veliko tistih, ki niti ne bi poizkusile.

Nisem ravno svetnica, ampak okrog ritne luknje se mi ne bo motal nihče drug kot kos wc papirja po veliki potrebi.

čao

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHA………..

jaz tudi na zacetku tudi slisat nisem hotela o anali. pa me je fant pocasi “privajal” na to – najprej mu je po nakljucju prst zasel do ritke, potem me je vcasih masiral po ritki, kasneje je sel ze notri s prskom,…
enkrat me je pa sokiral, ko me je polizal – ampak kako je to dobr;)
potem sem ga pa jaz enkrat presenetila in mu predlagala analni seks – kako me je pogledal;))) nic mu ni blo jasn;)
In moram rect da je res dobro – ampak da mi pride me mora se s prstki po scegiju bozat, potem pa eksplozija;)))

Jst nočem niti probat in tud ne bom. Rit je za kakakt, pa pika

Res… analni orgazem je dosti bolj mocen kot vagnialni…!!! mmmm

Leec…men je to noro fajn! a greva probat:))

JA TUD MEN JE DOBR AMPAK A KERA VE KAKO BI SE DAL NAJBOLJ SPROSTIT
ANAL AL PA TUD BAJE,DA PREJ ,ČE JEŠ PREJŠ DAN MLEČNE ZADEVE OZ. JOGURT POL PA NASLEDANJ DAN SE SPUCAŠ POL PA MILE VOLJE ANALNI PADE OJA A JE KERA ŽE PROBALA Z KUGLICAMI ZA ANAL BAJE DA TI TKO PRIDE IN TUD SPROSTI SE PA SPLOH NI TREBA ANALNO SE DOL DT NO JA DEJ ODGOVORTE

mene pa zanima je katera po analnem sexu malo krvavela

> Jst nočem niti probat in tud ne bom. Rit je za kakakt, pa pika

Phoebe, po tem sodeč ni čudno, da si ravno ti stvariteljica Téme “kaj se vam gravža pri tipu?”.

Poišči strokovno pomoč.

Čestitam pa vsem Ženskam, ki se pustijo raziskovati svet spolnosti in niso omejene na podobne primitivnosti.

Se vas je kar dosti odzvalo na to vprasanje… Lepo to, lepo…

Pa se to… kaj pa vi moski mislite o analnem seksu? Vas bolj mika kot pa vaginalni?

Petra jaz sem po analnem sexu tudi krvavela!!!! Pa kar fajn!!!

Mene osebno, kot tipa, analni sex zelo vzburja. Všeč mi je tudi oralno-analni sex… V primeru, če sem jaz “izvajalec del”, partnerka pa “naročnik del”… 😀

A se je treba s čim prej namazat(na suho verjetno ne gre)?

> A se je treba s čim prej namazat(na suho verjetno ne gre)?

Slina, lubrikant…

jaz sem za, samo mož ni:))))))))

hmmm
V bistu je men to full dobr, ker pol mi lahko pride notr in to je THE BEST!
..moje mnenje…
…pa seveda ce je partnerka za to..trenutno to ne gre…ne se 😉
SomeOne

Mene zanima. Pa še nisem imel sreče, da bi naletel na žensko s katero “bi se ujela”. Moji prejšnji je malo pasal s prstkom, je kar veselo migala; moj korenjak pa se ji je zdel prevelik…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close