Analni seks?
Hvala za nasvet. Tudi jaz sem bila nekoč proti in enkrat sva že z enim malce sprobala, ampak nehala ko je bil not 2cm, je preveč bolelo kljub pripravam.
Tukaj pa je res dobro napisano in na jutubu pokazano. Kljub vsemu je bilo malce bolečine od začetka, ampak nekako drugačne. Mogoče zato, ker ima moj malce večjega in debelejšega. Zdaj sva probala že tretjič.
Kurac!
Ko bosta v temi ga vstavi v “auspuh,” če pa ji kaj ne bo všeč pa imaš izgovor, da pač nisi videl in torpedo je zadel…
Ta opcija se načeloma NE izvaja. Če si zares želiš omesti partnerkin dimnik boš moral začeti s preudarnejšo taktiko.
Ljudi v zvezi z analcem, če se lahko tako izrazim delimo v tri skupine: tiste, ki še nikoli niso poskusil, tiste, ki so in jim ni bil všeč ter tiste, ki že ob misli na redno prakticiranje tovrstne penetracije veselo poskakujejo. Sklepam, da sodiš v prvo ali morda raje tretjo skupino.
Se je dekle že izkusilo v njem?
Očitno boš za dosego cilja po družbeno sprejemljivi poti potreboval nekaj diplomatskih veščin. Do nje pridi recimo s kakšno raziskavo s tega področja in ji predstavi prednosti posredne stimulacije “ščegija” in točke, ki na zemljevidu vagine označuje zaklad užitkov v jami pod venerinim gričem, točke G. Poudariš lahko še čarobnost velikega O – ja in tako dalje…
Razumi in SPOŠTUJ morebitno zavrnitev predloga, pa četudi druga stran nima ali ima neutemeljene argumente PROTI tvoji verjamem, da dobronamerni ideji.
Sicer pa imaš stvari na straneh kot je Mična, Zadovoljna (kjer imaš tudi rubriko Brane, pomagaj!),… in v revijah tipa Cosmopolitan (tudi v elektronski obliki) te stvari lepo razložene, če le kakšen tak naslov priplava mimo tebe.
pohotnicasem, 11.04.2010 ob 19:35
Zanima me, kako naj se s partnerjem lotiva analnega seksa, saj misel na to oba zelo vzburja? Kateri lubrikant uporabiti? Začeti oralno in s prsti? A boli? S kondomom ali brez? Mu lahko pride v ritki?
Imaš analni tuš, malo poglej po erotičnih trgovinah.
Forum je zaprt za komentiranje.