Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek analni odnos

analni odnos

Tudi meni je vpeč analno.

Jst mam tud majhnega, pa ga not ne dobim, ker je vedno premehek??!!!!kaj storiti?????

Ko voli da pati, neka izvoli..Moj ima resnično prevelikega (preobsežnega in predolgega) za analno igračkanje! :-))))

vsekakor za poiskusit

Za zgornjo “češnjo” bi prosila če nick zamenja, ker ga uporabljam jaz.
Hvala

Registriraj si “svoj” vzdevek na naslovu in ne boš imela teh težav.

veste kaj… takle je:) ce ne probas ne komentiraj… jaz sem bla tut tiho, dokler nisem poskusla… me je pa skoz zanimalo, pa sem se po tihem sprasevala…:) zdaj vem in je bozansko… mmm… bi se in se in se…:):) ko se ti pokazejo nove dimenzije… je vredno, je. sicer pa, kdor ne zeli oz. ne upa, pa itak ni vreden teh uzitkov… njami:) njami:)

vam pa vsem nevednim priporocam, da poskusite, zares. sem ze mislila, da sem ze dozivela visek uzitkov, ampak vam recem, ce nisi analno, nisi dozivel se res nic! s partnerjem se ljubiva in je bila tole z moje ritko le se stopnicka vise in naju je resnicno povezalo:)

Nobena ritna luknja ni premala za na ror.

Sem zamenjala nick. Sorry…

to da je v seksu vse prejemljivo če se mata dva rada, že ita v vsaki reviji prebereš in ni noben problem
včji problem se meni zdi, ali to kar počnete – porivanje v rit – res tako zelo paše in počnete iz čistega užitka, ali zato da ugodite partnerju in da vas nekdo ne bi označil za zaprte in zastarele…
tukaj pa niti ne pričakujem iskrenih odgovorov

Ženske, delajte s svojo ritko kar hočete, ampak ko boste pa stare vam bo uhajalo blato, ker bodo mišice popustile. Da ne boste rekle, da niste vedele. Samo dobro namerno!

Ali si stara pa imaš težave z odvajanjem ali pa pojma nimaš! Podobno kot če bi rekla dvigalcem uteži naj kar dvigujejo, na stara leta pa niti kozarca več ne bodo mogli dvigniti. 🙂

že na moškem čveku sem odgovorila na te slavospeve analnim sexom še tukaj sprašujem ker vidim da ste pravi eksperti

kakšni so občutki? podobni kot ko ti zelo trd drek ven leze počasi.
verjetno dosti drugačni ne morejo biti saj pritiskajo na iste živce

sem se že v naprej dala nadimek da vam ni treba , ker opažam, da radi strokovno psihološko ocenite profil udeležencev in glede na to da postavljam tako neumna vprašanja vašim možganom,
ma me res zanima.

no temu jaz rečem strokoven psihološki profil

bi tudi mene ocenili ??

ah kdaj boste znali kaj druge argimente uporabljati kot samo argumentum ad hominis kot naši poslanci

A si prepričan, da si v pravo lukno vtikal…???

Ti ne ločiš bistvene stvari!
Kakec leze ven pri kakanju, pri analnem odnosu pa penis leze noter! 🙂

Saj tudi ti verjetno uživaš kdaj ob dobri hrani, če pa to hrano potem izbruhaš, pa verjeten ne uživaš!

Vidiš to je to…pri isti luknji, pa naj bodo to usta ali rit, je tudi smer važna!!! :)))

Haha, pa še kako. Saj nisva dolgo hodila, je imela pa vagino tako ozko, da človek verjeti ne more, čeprav sem bil vedno prepričan, da se ne sprosti dovolj.

Saj ni čudno, da je mela ozko, če sta sam hodila…noge ji je treba tud narazen dat, če češ v tapravo lukno ga dat, a ne? :)))

kot sem že prej odgovorila
pri hrani uživam v okusu in ne zato ker bi mi lezla gor ali pa dol ..
to ne bo pravi odgovor

Aha razumem… potem takem tudi pri bruhanju okusne hrane uživaš :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close