analni odnos
Men je všeč, ker sem bolj ono menda mazohistično naravnana… Pa brez tega si ne predstavljam sploh osnosa, in ni me bilo treba nikol silit, ker sem apč to hotela sama probat, je pa res, da vedno ni rpavi trenutek, mora res vse bit OK, pred tem vse ostalo, repdenj se tega lotiš… Sem pa zgleda pri tej stvari mal čudna, ekr kolikor vem, se punce tega izogibajo ponavadi.
pri meni je takole:
tudi meni ni bilo do analnega seksa do par let nazaj (nekajkrat prej sem sicer probala, me je ful bolelo in se potem nisem več s tem ukvarjala), ko sem spoznala sedanjega partnerja… ful si je želel tega in ker sva si bila resnično blizu, 100% predana drug drugemu (v seksu in drugače) sploh nisme pomislila na to, da mu ne bi izpolnila te želje… z malce potrpežljivosti in nekaj več lubrikanta je steklo kot po maslu in sedaj se vsake toliko časa posladkava s tem.
pa ne bi rekla da v tem neizmerno uživam in da ne bi mogla zdržati brez tega, sploh ne… uspe se mi sprostiti do te mere da vse gladko teče, potem pa se osredotočim na partnerjev užitek začnem uživati tudi sama v tem…
ej, pa kdo ti kej hoče… če ti ni do tega, pust ljudi k drugač mislijo in delajo, pri miru in se sprehajaj po drugih temah. če je kdo tukaj primitiven in zaostal si to ti dokazala s svojim komentarjem…
PS: kar se tiče zmerjanja s kurbami, ki se tok rado pojavlja na teh forumih… pravjo da ženska zmerja drugo žensko s kurbo, ker ji je fouš da več seksa kot ona :))
Forum je zaprt za komentiranje.