analfabet
prosim, da mi kdo razloži zakaj se mi dogaja to, da ko sem na netu in sem v googlu nekaj časa, potem pa me vrže ven (“ta program je izvedel neveljavno funkcijo”) in lahko le zapreš. prej se mi je to tudi dogajalo, vendar ne med iskanjem, pač pa če nisem šla prej v svoj mail.
in kaj pomeni pri novi cenejši tipkovnici, da ena tipka ne vdari takoj črko, ne zdi se mi pa, da jo je treba bolj stisniti.
kako znam, kdaj je dobil moj računalnik virus?
tnx, lp.
Živjo!
Najbrž si nekoč ob neprimernem času instalirala kak programček, igrico in
podobne zadeve in takrat se ti je povozila kakšna .dll datoteka zaradi tega
imaš pa težave..
Če pa napišeš vse podrobnosti – katere Windows, točno katero napako
ti napiše bomo pa že kaj našli!
Pri tipkovnici je pa tako : malo dnarja malo muske, čeprav če je nova
jo odnesi nazaj v trgovino in naj ti jo zamenjajo….. Mogoče pa moraš po tipki nekajkrat udariti, da se bo “zmehčala”..
lp
>> kako znam, kdaj je dobil moj računalnik virus?
Težko. Povišana temparatura, kašelj, bolečine v sklepih, nenavadni izpuščaji, vsega tega pri računalniku ni. Njegovi simptomi so bolj podobni simptomom razvajnega trmastega (zdravega) otroka: cepeta (aplikacija se ne izvede torej “obvisi”), noče iti spat (se ne ugasne ali pa se ugaša sam od sebe), laže (javlja napake), je hinavsko priazen (v ozadju se izvajajo procesi za katere sploh ne veš)…
Vse to velja za viruse , ki že “udarijo” ven. Žal pa obstajajo računalniški virusi, ki so bolj kot HIV in hinavsko čemijo nekje v notranjosti dokler…
Pa smo spet pri tvojem vprašanju:
KAko vem, kdaj je moj računalnik dobil virus? Odgovor na židovski način bi bil:
Kako pa veš, kdaj si ti dobil virus ?
pri človeku so to – cepljenje, redni zdravniški pregledi in zdravljenje
Zakaj bi bilo pri tvojem PCju drugače?
Cepljenje: sedaj je pa res skrajni čas za namestitev protivirusnega programa
redni zdravniški pregledi: redno obnavljanje popravkov ipd.,
obisk zdravnika: ah, jebiga.
LP
wega
Forum je zaprt za komentiranje.