anala (v rit)
V starem Rimu so vsi z vsemi. Orgije so imeli.
ČIsto normlano je bilo, da so se moški zaljubljali v mladeniče in jih imeli na dvoru, ob kupu svojih priležnic. Tak je bil pač Stari Rim. Znan po orgijah.
Dokler ni cesarju dopizdilo, ko se je njegova hčera vlačila po dvoru, ko je on hotel delati in prepovedal seks na javnem mestu. Nekaj v tem stilu.
Sedaj je pa spet moderno. Pol bo pa spet enmu dopizdillo, k ne bo mogel nič delati.
Straček je tvoj ata. Slinast in sluzast 🙂
Jaz sem star 32 in bom starček šele čez 3 leta.
f.uck o.ff…,
in pozdravi starko.
[/quote]
Nevenič20 Okt 2016 18:03
Star sem 59 let in nikoli se mi ni še dvignil na 45 let staro žensko. Niti pri 15 ne, ko mi je stal res že skoraj brez resnega razloga.
Jaz ne vem (glej nick) ampak mogoče je to antropološko pogojeno, da se nam ženske starejše od 45 let zdijo seksualno neprivlačne, ne glede v katerem življenskem obdobju se sami nahajamo.
Proklet peder s svojo propagando.
Kot prvo so v antiki gledali na take odnose z zmrdovanjem ostali v družbi in omejeni so bili na to, da je podrejeni prejemal in ni bilo obojestransko. Ampak ne, pedri trdijo, da je bila heteroseksualnost manjvredna. Za smejat se.
[/quote]
Ni nujno, da je to napisal peder. Pa ti, si že kaj analiziral svojo homofobnost. Baje gre pri homofobih za najhujše pedre. Za smejat se. No, meni gre ob tvoji nevednosti in primitivnosti bolj na jok.
Bivši fant je imel željo po tem, takoj je imel odprta vrata. Sedaj sem z drugim, pogovorila sva se od njega dobila odgovor: Nisem gay, da bi mene kdo v rito, pa tudi ženske, ki bi to hotela, nočem, ker bi me spominjalo na geya.
Imava idealen sex, izpolniva vsako željo eden drugemu, riti ne omenjava več.
Nevenič20 Okt 2016 18:03
Star sem 59 let in nikoli se mi ni še dvignil na 45 let staro žensko. Niti pri 15 ne, ko mi je stal res že skoraj brez resnega razloga.
Jaz ne vem (glej nick) ampak mogoče je to antropološko pogojeno, da se nam ženske starejše od 45 let zdijo seksualno neprivlačne, ne glede v katerem življenskem obdobju se sami nahajamo.
[/quote]
Mislim, da sem že nekje omenil, da je treba starost prilagoditi temi o kateri se piše.
Nikoli, ampak res nikoli ,se na takih ali podobnih forumih ne izdaja pravih informacij, ki bi pomagale izgraditi realno sliko pišočega.
32 ali 59 ali 62 🙂
Kaj pa spol? Prebivališče? Kaj pa, če je vse res 🙂
Proklet peder s svojo propagando.
Kot prvo so v antiki gledali na take odnose z zmrdovanjem ostali v družbi in omejeni so bili na to, da je podrejeni prejemal in ni bilo obojestransko. Ampak ne, pedri trdijo, da je bila heteroseksualnost manjvredna. Za smejat se.
[/quote]
Se hudo motite. Špartanci so bolj cenili homoseksualni odnos od heteroseksualnega. S tem so utrjevali svoje bojne vrste.
Podobno je bil rimski cesar Klavdij prvi, ki si pomehkuženo ni omislil moškega ljubimca, za kar so ga postrani gledali češ, da nima jajc, da upa seksat samo z nežnimi, mehkimi ženskicami.. nič moškega ni v njem!
Zgolj na felatio (blow job) so gledali Rimljani tako kot ste zapisali: sužnji so ga lahko izvajali, svobodni ljudje ne. Prejemnik felatia pa ni bil v ničemer kaznovan, še manj zasmehovan.
Busines as usual.
Papež ima celo skrivno zbirko antičnih pregrešnih del, ki so jih vso zgodovino umikali izpred oči javnosti.. ker prikazujejo marsikaj tistega, kar cerkev uradno preganja.
Ampak, ko je prišlo do odkritja Pompejev in Herkliona.. je bilo tega preprosto preveč (mozaikov ne moreš kar izpuliti), da bi se lahko še pretvarjali kakšna je bila dejanska rimska druža in ne PRovsko popeglana verzija Rimsko katoliške cerkve.
Po tej logiki tudi lizike človek ne bi smel uporabljati, ker so tudi usta narejena za požiranje (torej enosmerni promet).. vi pa ves čas tisto liziko v nasprotno smer ven vlečete!
Vatirane palčke za ušesa so ob redni uporabi lahko zelo moteče za sluhovod.
Vedno je govora o zmernosti, prostovoljnosti, želji..
Tudi geji, ki gredo na preverbo prostate bodo imeli povedati isto izkušnjo s strani zdravnika, kot vi pred porodom. Ker je razlika ali ti en tip v beli halji, do katereg ti nič ni, tišči neko sondo (kolonoskopijo) ali prste vate.. ali pa je to vaša osebna iskrena želja.. naj si bo zato, ker ste gledali ravno v pravi starosti Poslednji tango v Parizu, l.1972[/url] in nikoli več ne vidite putra/masla na isti način.
Zdaj eni ne potrebujejo lubrikacije, drugi prisegajo na različne pripomočke.. maslo je že omenjeno – vegani bodo pač uporabili margerino ali olivno olje.
Tisti s smislom za humor uporabljajo sončno kremo (da ne bo kraj, kamor sonce nikoli ne posije ljubosumen).
S porastom zavedanja gej kulture v splošni populaciji, nekje od 80ih naprej, pa so Vazelin rezervirali pač homoseksualci. Tako, da če ste heteroseksualni in uporabljate vazelin, bo to ža malce “ponižujoče”, ker uporabljate “gejevski” pripomoček. Če pa si ženska opasa strap-on, bo pa to že čisti sado-mazo poniževanje..
Zato pač bolj “straight” uporabljajo Niveo in druge kremice..
Drugače pa (pride prav tudi pri kolonoskopiji!) je pri prvem vstopu potrebno malce počakati, da se ona druga mišica zapiralka, ki ima lastno voljo sprosti. Včasih je potreben tudi umik.. malce počakati, potem pa sonda gre lahko do konca noter.. pardon ud, dildo, strapon ali za katerikoli spolni pripomoček že gre.
Tista, ki bo skurila MONovske možgane je BDSM scena: sužnja/suženj zvezan v položaj pluga tako, da je rit obrnjena navzgor, v anus zapičena prižgana sveča… in poleg “gospodar/domina” ki bere knjigo.
Ja, vem kaj vas najbolj skrbi: Kako bo sveča obstala na svojem mestu (zadnji del črevesja si želi stvar izločiti, odprtje obeh mišic odpiralk pa tudi nakazuje telesu, da je to dogajanje v teku)?
Simple.. svečo se na manjšem lepo vdolbe, da izgleda kot peščena ura in potem bo možno lepo v miru brati.
Po možnosti že omenjeno knjigo Tri hčere svoje matere.. ali pač kaj drugega iz zbirke Dotik.. ne pa 50 odtenkov sive, ker je lame. Ali pa morda prav zato, da je mučenje potem dvojno, spiralno zavito?!?
Zna pa biti, da je šlo za babico, ki je bila nekoč avto-mehanik.. tako kot v onem vicu o ginekologu, ki se je naveličal svojega poklica in je šel za avto-mehanika. Za ispit je imel sestaviti in razstaviti motor. To je odlilčno opravil, a je predsednik komisije potem vseeno moral pripomniti: “Res ste čudovito vse opravili, samo ne bi vam bilo potrebno tega narediti skozi auspuh.”
Forum je zaprt za komentiranje.