Anala
Anonimno341, 02.09.2025 ob 15:14
Kok pogosto izvajate analo in v kirem položaju največ?
Najboljši nasvet ti bo dal oni zanemarjeni prestopnik in pijanček, ki trenutno biva na Dobu. Ta jih je fasal že toliko da ima ogromno dragocenih izkušenj, samo ne vem s kakšnim nickom se bo oglasil, ker v vsaki temi ima drugačnega.
V povprečju 5x na mesec. Ponavadi doggy style ali pa stoje, tako da je ona naslonjena na kako steno, mizo ali pa na robu kavča. Tudi ji paše leže tako da ima pod trebuhom kakšen povšter in je rit dvignjena. Takrat pravi da lepo čuti dražljaje kot da bi dražil G spot. Tudi analni orgazem je podoben vaginalnemu.
Direkt iz Doba, 03.09.2025 ob 20:35
Lojze….raje povej,kako si mi ga vlekel, ko si me obiskoval.Upam,da nikoli ne najdeš proteze, ker ga res dobro fafaš brez nje.Kiss
Res si zanimiv, bedak, lažnivec, prevarant, manipulator, lopov… zato pa si tam ko si. To so samo tvoje mokre sanje, da bi ti ga kdo potegnil, a še dolgooo, dolgooo ne bodo uresničljive, a do takrat boš jih še velko moral potegnit in fasat v to tvojo debelo, kosmato, zanemarjeno in raztegnjeno rit.
Ko sem zacel sem bil 21 – 22 let, zdaj smo pri 40. Drugače ni nobenih težav pri vseh teh letih, pomembna pa je komunikacija. Ni pa žal pričakovati da bo ona začela uživati takoj na začetku, ampak z izkušnjami in komunikacijo ji bo lažje in začela uživati. Kaj pa sem opazil pri ženskah vsaka ima svoje preference. Pri analcu u sem opazil da najbolj uživajo ko se uležejo čez roko naslonjalo od kavča ali pa da daš povšter pod trebuh, ali pa da z roko “božaš” po vagini/klitorisu ko ona stoji za mizo.
Priporočam pa uporabo silikonskega lubrikanta. Pri vodni osnovi se hitro posuši. Glej pa da bo lubrikant namenjen analnemu seksu in ne vlaženju nožnice.
Direkt iz Doba, 04.09.2025 ob 04:45
Lojze…vse najboljše za rojstni dan ti želimo vsi iz Doba.Vabljen v soboto ali nedeljo na Dob, soba je že rezervirana.Rada bi te spoznala dva nova člana. Obvezno pridi brez proteze,prinesi tudi lubrikant, ker ma ta novi res debelega.Pa ne jej prej zelenjave, da bo manj smradu.
Fantje, vi si kar privoščite. Želim vam veliko medsebojnih užitkov. Moj nasvet vama je v starem slovenskem pregovoru: “Bolj drek mešaš, bolj smrdi.” Mal je kontradiktorno za vaše užitke, zato naredite tako da bo vsem prav. Vem, da si vesel in vzhičen za ta dva novinca in da boš končno dobil enega debelega, ker imaš že tako raztegnjeno da “normalnega” sjoraj ne čutiš več. Sem zelo vesel za tebe. Napiši kaj, kako je bilo…
Hvala za vabilo, ampak nimam rojstnega dne, zato vabilo zavračam.
Direkt iz Doba, 04.09.2025 ob 09:55
Seveda ga imaš, a si pozabil?Vsi bomo v celibatu, dokler ne prideš, radi bi te za tvoj osebni praznik celega zalili s spermo, ful smo neučakani. Številko sobe pa itak veš. Bodi v sexi perilu oz usnju.Lep pozdrav iz sončne dolenjske
-
Vem da ne razumeš mojega pisanja, ti ne zamerim, ker te je narava zajebala in ti je omejila tvoje umske sposobnnosti. Tvoja domišljija se itak suče samo okrog ene zadeve, ker več kapacitete nimaš.
Forum je zaprt za komentiranje.