Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ana Soklič zasedla 13 mesto v polfinalu in amen

Ana Soklič zasedla 13 mesto v polfinalu in amen

To je to od letošnje evrovizije. eno skromno 13 mesto za baje krasno oddelano pesem. To je enako kot je kot je rekel pokojni dalmatinc ko je šel pet v Italijo. – Jaz sem dober pevec, samo v Italiji je vsaj 3000 boljših pevcev od mene. –

Tole je besedilo Hallelujah, We’re glorious! Hallelujah

Kaj pa naj bi dosegla s takim besedilom. Še dobr da ni bla zadnja

Premalo za rekord. A nismo bili 1x predzadnji? Ali celo zadnji?

Vlada je obesla izraelsko zastavo v zameno za tri točke njihove žirije. Orban pa ni glasoval za Slovenijo.

Tukaj se mi pa edini krivci zdijo avtorji besedila, glasbe, aranžmaja. Tak glas, takole neumno zapraviti za tako neumno pesem, mislim da je skrajni čas da se komplet garnitura zamenja. Sicer pa roko na srce, naša glasba nima duše, ker je ustvarjalci nimajo. Nikoli ne bomo dosegli južnih sosedov. Do kamor se da južno 🙂

Slovenske ustvarjalce za Evrovizijo je povozil čas, žal so drugi časi, danes se posluša drugačne pesmi, žal počasnih, utrujajočih, osladnih zadev ne posluša več veliko ljudi in to mi se morali ustvarjalci zavedati ampak mi smo še 10 let za leseno žlico, čeprav sami mislimo, da smo 100 let pred vsemi…

Odgovor na objavo uporabnika
pomfri, 24.05.2021 ob 10:10

Tukaj se mi pa edini krivci zdijo avtorji besedila, glasbe, aranžmaja. Tak glas, takole neumno zapraviti za tako neumno pesem, mislim da je skrajni čas da se komplet garnitura zamenja. Sicer pa roko na srce, naša glasba nima duše, ker je ustvarjalci nimajo. Nikoli ne bomo dosegli južnih sosedov. Do kamor se da južno 🙂

Prvo, nasi izvajalci so prazni, prozorni, malo kdo od njih ima osebnost, to je prva stvar, ki je nujna na takem tekmovanju in tudi na splosno, ce zelis biti uspesen.

Drugo, na Evrosongu imajo vsi glas, pac ni slabega pevca, kaj bo pa s svojim gladom narefil, ni odvisno samo od same pesmi, ampak tudi od predstave, ki se seveda mora dkladat tako z osebnostjo izvajalca, kot s pesmijo. Tu pa mi vsako leto znova pogrnemo na celi crti!

Kdo skrbi za te zadeve, ne vem, vem pa, da ima vsak povprecni gimnazijec toliko talenta, da za solske potrebe spacka skupaj koreogragijo, zgodbo in posnetek bolje, kot to picmrjo nasi kao profesionalci!

Nihče nas ne mara kaj preveč, zato tudi ne glasujejo za nas.

Za vecino ljudi nesrecna stevilka. Jaz npr. nocem vzeti 13 place. Ne vozim se z tramvajem st. 13 Ne praznujem 13 rojstnih dnevov in ne hodim na obiske k ljudem, ki zivijo v 13 nadstropju.

Jaz sem dal nakonec Evrovizije (ogled za nazaj) in pogledal tisto ko pokažejo izsek par sekund vsake pesmi. Zato ker sovražim evrovizijo in mi jo je nevzdržno gledati.

In se sprašujem o čem vi govorite? Slovenske pesmi so večkrat boljše od ostalih. (a še vedno jih ne bom poslušu).

Kako lahko pišete, da smo majhni in imajo drugi 1000 krat več drugih glasbenikov? In kje vidite dokaz tega???????? A v evroviziji?

A to sranje, to zafnano čivkanje in cviljenje vam pokaže, da majo drugje boljše glasbenike???????

In sicer sem videl da sta prav tako portugalska in ciper (lady gaga, sem dolg rabu razmišlat da sem se spomnu na koga spominja ker ne poslušam te brezveznice) imela ameriški stil glasbe prav tako kot sokoličeva. In zakaj sta potem prišli noter v izbor če pa sta bili slišat parkrat bolj usrano?

forza italia

forza Italia, 24.05.2021 ob 10:25

Slovenske ustvarjalce za Evrovizijo je povozil čas, žal so drugi časi, danes se posluša drugačne pesmi, žal počasnih, utrujajočih, osladnih zadev ne posluša več veliko ljudi in to mi se morali ustvarjalci zavedati ampak mi smo še 10 let za leseno žlico, čeprav sami mislimo, da smo 100 let pred vsemi…

Kakšne pesmi pa se danes posluša glede na to, da glazba še nikoli v zgodovini ni bila tako usrana kot danes?

Pop glasba ki prevladuje danes je vsa enako plastična brezosebna in nadležna. Naravnost debilna.

To ni nobene umetniške vrednosti, to je vse sranje. In glazba izraža le to v kako brezveznem brezbarvnem obdobju živimo.

Kar se neresne glasbe tiče so men najlepše pesmi iz začetnih špic telenovel. Take osladne pesmi kar najbolj pašejo skupaj z vso okrutnostjo in blaznimi brutalnimi morilkami in morilci iz telenovel. Tudi v dobrih grozljivkah ki niso ameriške so zraven vse groze dajali nežno in osladno glasbo. To doseže največji efekt in doda moč glasbi, da lahko vpliva na čustva.

Avrotica glasbe in besedila je kar Ana Soklič……

eurosong tv, 24.05.2021 ob 09:29

To je to od letošnje evrovizije. eno skromno 13 mesto za baje krasno oddelano pesem. To je enako kot je kot je rekel pokojni dalmatinc ko je šel pet v Italijo. – Jaz sem dober pevec, samo v Italiji je vsaj 3000 boljših pevcev od mene. –

Njen nastop je bil izvrsten, vokal, samozavest, kulisa. Tudi strokovna žirija ji je namenila veliko točk. Kvaliteta. Škoda, da evrovizija vse bolj in bolj postaja maškarada enih osebkov z malo glasbenega talenta in veliko navlake na sebi in okrog sebe.

Vseeno na katerem mestu je. Niti v finale ni prišla. Šteje pa samo zmaga!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close