Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Amy Winehouse

Amy Winehouse

Obožujem njen glas, ne morem verjet, da jo ni več, o bog…….

Ja, to je pa res šok, če đanki umre.
Če mene vprašate, glede na to, kar smo brali o njej, je še dolgo zdržala.

Saj je blo Joplinove, pa Morrisona in Hendrixa tudi škoda, ampak drugega žal pri takih ljudeh ni za pričakovat.

Škoda je je. Me pa ne preseneča, je bilo samo še vprašanje časa.

Zakaj se sploh zvezdniki spuščajo v svet droge? Pa ja vidijo na žalostnih primerkih svojih kolegov, kam jih lahko pripelje, pa se vseeno spuščajo v to.

Pa ne zdej začet z izgovori, da ne zmorejo prenašati svoje slave. Ker če bi bili res toliko nesamozavestni sploh ne bi začeli nastopati. Za nekatere bi že skoraj lahko rekli, da že računajo na to, da bodo zaradi drog večkrat pristali v časopisih in gradijo slavo na tem. Samo poglejte Lindsay Lohan.

pričakovano… si vsaj ne bo več delala bruk

Najboljši umirajo mladi.
Počivaj v miru uboga mala Amy:(

Jaz sem tudi mislila, da se bo izvlekla :'(… Sem ravno živela v Uk, ko je izšel njen prvi album. Odlična vokalistka, ki pa je žal še ena izmed mnogih, ki ni bila pripravljena na vse, kar slava prinese. Angleški tabloidi so kar nekaj let lepo živeli na njen račun, pa še marsikdo zraven!
RIP, Amy! Upam, da boš končno našla svoj mir!

http://www.youtube.com/watch?v=lqSKVv6YO8g

nič ji tega ni bilo treba : (

Ubogo dekle, ni in ni ji šlo v življenju. Sožalje svojcem , v Sloveniji pa njenim oboževalcem.
(kaj pomeni R.I.P)

R.I.P. rest in pace ….. počivaj v miru

http://www.youtube.com/watch?v=7nJdyYDGsDY&NR=1

po moje Lohanca.

R.I.P. rest in pace ….. počivaj v miru[/quote]

Hvala! Slaba moja angleščina!!

R.I.P. rest in pace ….. počivaj v miru[/quote]

Hvala! Slaba moja angleščina!![/quote]

R.I.P rest in pEace.

Strašno!!!!!!!! Jokam že ceu keden!

kateri je njen največji hit?

jah kaj čmo ane, zapravljen talent po nepotrebnem, nihče ji ni tlačil v nos in v žilo nobenih substanc

dolg je zdržala, kaj naj rečem, bilo je pričakovano

RIP originalno pomeni: Requiescat in pacem.

Za tistega, ki ne ve – to je latinsko. Svet se ni začel z angleščino in ne vem, zakaj bi se z njo končal.

kolegica, ki je bla na koncertu zadnjic v beogradu, je rekla, da ta z ne bo vec dolg, da ne ve, ce je mela 45 kg. RIP

RIP
[youtube]TJAfLE39ZZ8&ob[/youtube]

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

[youtube]b-I2s5zRbHg&feature[/youtube]

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

WildWind ,lohk še Rehab prosim?

najdi si sama, lenuh babji

[youtube]KUmZp8pR1uc&ob[/youtube]

New Report

Close